Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή ταινίας από υπολογιστή σε cd

tonygreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω κάτι ταινίες στον υπολογιστή που θέλω να τις γράψω σε ένα dvd ώστε να τις δω σε κάποιο dvd player. Το πρόβλημά μου είναι ότι οι ταινίες δεν έχουν ενσωματομένους υπότιτλους(χρησιμοποιώ το πρόγραμμα vlc για να βάζω υπότιτλους που τους κατεβάζω ξεχωριστά) και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ενσωματώνει τους υπότιτλους στο έργο αλλά να γίνεται να γράψω το έργο σε dvd και να παίζει στο dvd player.

Υ.Γ:Παρακαλώ να αλλάξετε ενότητα στο θέμα εάν αυτό δεν είναι στην σωστή ενότητα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

δεν εχω ασχοληθει αν πως ενσωματωνεις τους υποτιτλους αλλα παντως μπορεις να του ενσωματωσεις και μετα ευκολα μπορεις να αντιγραψεις την ταινια σου σε DVD με το converterXtoDVD

Δημοσ.

εαν οι υποτιτλοι ειναι συνχρονισμενοι και στον ιδιο φακελο με την ταινια υπαρχει επιλογη στο convertxtodvd που μπορει να τους ενσωματωσει απο μονο του και ετσι να βλεπεις την ταινια στο dvd player με υποτιτλους B)

Δημοσ.

Σου πρότειναν ήδη τα παιδιά κάποια προγράμματα .Εγώ εδω και χρόνια χρησιμοποιώ το AVI ReComp είναι αρκετά εύχρηστο και δεν σου χαλαει την ποιότητα της ταινίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...