GIOVINCO Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 θελω να χρησιμοποιησω αυτον τον ανταπτορα για wifi αλλα δεν εχω τους drivers και δεν μπορω να τους βρω στο νετ πουθενα... καμια ιδεα???
filip123go Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Κατεβασε το drivermax κανε λογαριασμο (ειναι δωρεαν) και (λογικα) θα σου βρει μονο του driver.
stm00192 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δες το παρακάτω link http://www.poweron.com.gr/pages/gr/epikinonia.php Αυτή πρέπει να έιναι η εταιρεία!!! Παρτους ενα τηλέφονο να σου στείλουν τους drivers αν και νομίζω ότι τα windows θα έπρεπε να τον είχαν βρεί από μόνα τους! Ποια windows εχεις??
GIOVINCO Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 δεν το εχω μπροστα μου το λαπτοπ και τον ανταπτορα αυριο λογικα...XP εχει...μακαρι να τους βρει μονο του αλλιως, η drivermax ή τηλεφωνο... πολυ χρησιμες και οι δυο απαντησεις σας...να στε καλα!
GIOVINCO Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ...βρεθηκε ο driver με το driver max Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.