Coolfear Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Τα τελευταια χρονια χρησιμ. το ARCH 800VA (Line Interactive),αγνωστο αλλα μια χαρα κρατoυσε τοσα χρονια...τους τελευταιους μηνες δεν κρατουσε το PC ανοιχτο,αλλα λογικο μετα απο 5-6 χρονια να θελει αλλαγη μπαταριας...ομως προσφατα που διαβασα το manual,ο συνεχομενος ηχος που κανει (οταν πεσει το ρευμα) γραφει οτι σημαινει οτι εχει προβλημα το UPS.Επισης πλεον δεν μπορει να το αναγνωρισει ουτε το PC. Αν και αρχικα ελεγα να του αλλαξω απλα την μπαταρια,με τον κινδυνο να εχει προβλημα το UPS,καλυτερα ειναι να παρω ενα καινουργιο. To εχω ψαξει το θεμα και βλεπω οτι οι περισσοτεροι προτεινουν ΑPC,αλλα θα προτιμουσα κατι φθηνοτερο απο τα 180e που κανει το APC 900VA.Εχω κοιταξει τα NILOX 1400VA (ειναι σε προσφορα στο e-shop),LAMTECH 1200VA,SWEEX 1000VA,ΕΑΤON 1250VA και Τurbo-X 1000VA. Απο αυτα μαλλον πως θα προτιμουσα το ΕΑΤON 1250VA,αλλα εχω δει οτι πολλοι εχουν προβλημα με τον θορυβο που κανει το ανεμιστηρακι.Τοσο πολυ ενοχλει? Για τα υπολοιπα τι λετε,ποιο θα ηταν καλυτερη επιλογη (εκτος απο ΑPC)? Το τροφοδοτικο μου ειναι 450W και η οθονη 20αρα ΤFT...
cloak Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Πηρα προσφατα το APC BR900 VA στα 142€ πολυ καλη τιμη και εξαιρετικο UPS: http://www.msystems.gr/index.php?category=2921&product=11862
SPANK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Το συγκεκριμένο μοντέλο της eaton που αναφέρεις παραπάνω το ειχα και εξαιτιας του ανεμιστήρα που έπαιζε 100% ολη την ωρα αναγκάστικα να το δώσω πίσω και να πάρω το apc τελικά (ευτυχώς). Το turbo x μου φαίνεται αρκετά καλο αλλα δνε ξέρω πως πάει απο θόρυβο. Πάντως γνώμη μου ειναι αν πας στα 123 euro να μαζέψεις μερικά ακόμα και να πας στο apc , απλα δεν υπάρχει σύγκριση
Coolfear Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 To ΑPC μαζι με τα μεταφορικα για εμενα παει 167e...αρκετα δλδ. Ποσο ακριβως θορυβο εκανε το Εaton? πιο πολυ και απο το τροφοδοτικο στο PC? Το Τurbo-Χ εκτος απο ακριβο,εχω διαβασει οτι δεν ειναι αξιοπιστο... Για τo Nilox ξερει κανεις τι παιζει?
Coolfear Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Λοιπον επανερχομαι στο θεμα,αφου υπαρχουν εξελιξεις σχετικα με το παλιο UPS. Τελικα γινεται κανονικα η συνδεση του με το PC (εφταιγε το firewall),το κουφο ειναι οτι στο winpower μου δειχνει την μπαταρια στο 100% το οποιο απο οτι εμαθα δεν στεκει. Αν αποσυνδεσω τα παντα απο το UPS,αυτο λειτουργει κανονικα σε back-up mode...αν συνδεσω κατι πανω του (πχ μονο την οθονη και νομιζω ας ειναι και κλειστη) τοτε κλεινει αμεσως και κανει ενα συνεχομενο ηχο (στο manual λεει οτι ειναι fault). Σχεδον σιγουρα θελει αλλαγη η μπαταρια (6-7 χρονια περασαν),απλα θελω να επιβεβαιωσω οτι δεν εχει καποιο αλλο προβλημα το UPS. Ξερει κανεις να μου απαντησει?
Bambis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 To ίδιο ακριβώς μου κάνουν και τα δικά μου UPS όταν θέλουν αλλαγή μπαταρίας. Πιστεύω ότι αν αλλάξεις απλά μπαταρίες θα είσαι ΟΚ.
pagratios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μία λίγο offtopic ερώτηση αλλά πια η διαφορά μεταξύ ups standby, Line Interactive, Online. Επίσης έχω ένα MGE λένε τπτ?
pagratios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Διάβασε εδώ Ευχαριστώ για την απάντηση. Σχετικά με τα MGE ups ξέρεις κάτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.