MASTORAS1992 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο forum και εχω την εξης απορια θελω να φτιαξω ενα site που στην αρχικη σελιδα να εχει κωδικο για να εισαχθεις στις υπολοιπες , στην μια σελιδα να εχει δυνατοτητα να γραψει καποιος οπως στο forum καλη ωρα , μια δευτερη σελιδα που να μπορουν να κανουν upload και αλλη μια που να μπορουν να κανουν download και μια τελευταια με στοιχεια επικοινωνιας.Εχω δοκιμασει το Incomedia WebSite X5 -Evolution ειναι παρα πολυ ευκολο προγραμμα αλλα εκτος οτι εχει παρα πολλους περιορισμους ειναι και ελλειπες απο επιλογες (εν τελη δηλαδη δεν με βοηθα αυτο το προγραμμα) και το Web Studio 5.0 το οποιο ειναι καταπληκτικο προγραμμα με απειρες δυνατοτητες αλλα εχει 2 βασικα μειονεκτηματα το πρωτο ειναι οτι θελει χρονο στην εκμαθηση και το δευτερο οτι crashaρει σαν το διαολο το ειχα φτασει σε καλο επιπεδο (αρχισα να μαθαινω τα βασικα ) και crashaρε και εχανα τη δουλεια που ειχα κανει . Και η απορια ειναι μηπως μπορειτε να μου υποδειξετε καποιο προγραμμα που να κανει τα παραπανω αλλα χωρις να χρειαζεται να λιωσω για να το μαθω και το κυριοτερο να ειναι αξιοπιστο. Ευχαριστω πολυ
NiKoS WSN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 γουστα Συμφωνώ... Πάντως για το παιδί θα είναι και ποιο εύκολο... Κάτι που ξέχασα στο προηγούμενο πόστ! Μπορείς να πάρεις κάποιο CMS, αυτά που θες υπάρχουν αλλά επειδή δεν ασχολούμαι με CMS δεν μπορώ να σου προτείνω...
dimitris_pa Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Συμφωνώ... Πάντως για το παιδί θα είναι και ποιο εύκολο... Κάτι που ξέχασα στο προηγούμενο πόστ! Μπορείς να πάρεις κάποιο CMS, αυτά που θες υπάρχουν αλλά επειδή δεν ασχολούμαι με CMS δεν μπορώ να σου προτείνω... δεν το εχω δοκιμασει το αλλο, αλλα μια που το λες εσυ κατι θα ξες...
chrism4111 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Φιλε μου αν αυτο που θες να δημιουργησεις είναι κάτι σοβαρό (εννοω αν ειναι για επαγγελματικό σκοπο) και δεν ειναι κάτι που το κάνεις για να μάθεις απλα...γνώμη μου είναι να δώσεις την δουλειά σε καποιόν επαγγελματια στον χώρο ο οποιος θα σου δώσει και το κάτι αξιοπιστο.. Στην αντιθετη περιπτωση αν δεν ξέρεις καθόλου προγραμματισμο πρέπει να ξεκινήσεις να μαθαίνεις PHP,MySql,HTML,CSS ισως και Javascript...Και κάποιο CMS να χρησιμοποιήσεις...πάλι θα χρειαστει να ξέρεις προγραμματισμο εστω και βασικά...
theomalegan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 phpbb αλλά δεν νομίζω να καταφέρεις και πολλά χωρίς γνώσεις προγραμματισμού.
AntLin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Υπάρχουν αρκετά open source cms που μπορούν να σου προσφέρουν τα χαρακτηριστικά που θέλεις. Το ποιο θα διαλέξεις εξαρτάται 1 Που θα στήσεις τη σελίδα σου; (Σε Home Server σε WebHosting) 2 Τι επεκτάσεις θα χρειαστείς αργότερα; (Αν θα χρειαστείς κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά αργότερα) 3 Πόσο χρόνο διαθέτεις όχι μόνο για να τα στήσεις αλλά και να τα συντηρείς; Σου παραθέτω μερικά open source cms που προσφέρουν τα χαρακτηριστικά που θέλεις και εντάξει δεν θέλουν και τρελά πράγματα για να μάθεις τα βασικά τους. Μερικά είπαν και τα παιδιά phpbb, smf, punbb, wordpress, joomla, drupal. Σου αναφέρω μόνο τα πολύ γνωστά για να μπορείς να βρεις εύκολα απαντήσεις στα προβλήματα που θα αντιμετωπίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.