Andy Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ειχαν πιασει φιλο μου πριν 2-3 χρονια στ λεωφορειο στ λεωφορειο χωρις εισητηριο και εκεινος ειχε δωσει τ στοιχεια τ αδερφου του στν ελεγκτη!!δεν εγινε ουτε εξακριβωση ουτε τπτ!!τωρα τ ρθε η κληση στο ονομα τ αδερφου του με τν εφορια κ θα πηγαινε(ο αδερφος του) στν νομικη επιτροπη για να αποδειξει οτι δεν ηταν αυτος εκει κ προκειται γ λαθος!!ομως του ειπαν οτι η νομικη επιτροπη δεν ειναι υποχρεωμενη να δωσει απαντηση κ οτι πρεπει να προσλαβει γραφολογο(wtf??) για να αποδειξη οτι η υπογραφη δεν ειναι δικη του καθως λενε οτι ο ελεγκτης δεν ειναι υποχρεωμενος να ελεγχει τ στοιχεια εκεινου π πιανει!!! ξερει κανεις τι παιζει απο νομικης πλευρας κ αν θα βρει τ δικιο του ο αδερφος του;; δηλαδη να δινουμε στοιχεια φανταστικων προσωπων απο εδω κ περα;
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ειχαν πιασει φιλο μου πριν 2-3 χρονια στ λεωφορειο στ λεωφορειο χωρις εισητηριο και εκεινος ειχε δωσει τ στοιχεια τ αδερφου του στν ελεγκτη!!δεν εγινε ουτε εξακριβωση ουτε τπτ!!τωρα τ ρθε η κληση στο ονομα τ αδερφου του με τν εφορια κ θα πηγαινε(ο αδερφος του) στν νομικη επιτροπη για να αποδειξει οτι δεν ηταν αυτος εκει κ προκειται γ λαθος!!ομως του ειπαν οτι η νομικη επιτροπη δεν ειναι υποχρεωμενη να δωσει απαντηση κ οτι πρεπει να προσλαβει γραφολογο(wtf??) για να αποδειξη οτι η υπογραφη δεν ειναι δικη του καθως λενε οτι ο ελεγκτης δεν ειναι υποχρεωμενος να ελεγχει τ στοιχεια εκεινου π πιανει!!! ξερει κανεις τι παιζει απο νομικης πλευρας κ αν θα βρει τ δικιο του ο αδερφος του;; δηλαδη να δινουμε στοιχεια φανταστικων προσωπων απο εδω κ περα; το να δινεις στοιχεια φανταστικων προσωπων , ειναι κατι το οποιο ισως σε γλυτωσει.... το να δινεις ομως στοιχεια πραγματικων προσωπων και μαλιστα του αδελφου σου....ξεπερναει τα ορια της ελεεινοτητας. ο αδελφος του τον εσπασε στο ξυλο ή οχι ακομα? τι να τους κανεις τους εχθρους , αν εχεις τετοιους αδελφους !! (κοιτα που βγηκε και ποιηματακι!)
gnsX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 μπορεί να πάει ο πατέρας τους και να πει ότι είναι ο γιος του,για απόδειξη πάρε την ξαδέρφη σου και πες ότι είναι η αδερφή του πατέρα που παριστάνει τον γιο και πιστοποιεί ότι είναι ο γιος κι ας είναι ο πατέρας. Προσοχή μη ζητήσουν υπογραφές,αν ζητήσουν τότε η ξαδέρφη που παριστάνει την αδερφή του πατέρα που παριστάνει τον γιο που είπε ο αδερφός του ότι είναι να υπογράψει σαν κουνιάδα του γιου που έπιασαν αρχικά και είπε το όνομα του αδερφού του. κάντε αυτά και θα ξεμπερδέψετε γρήγορα Κι όλα αυτά για 30 ευρώ πρόστιμο
andreapaog328 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Κι όλα αυτά για 30 ευρώ πρόστιμο για 1€ εισητήριο θες να πεις...
xri_ni Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Το οτι ο ελεγκτης εκοψε προστιμο σε ενα ατομο βασιζομενος μονο στα λεγομενα του παραβατη χωρις να δει καποια ταυτοτητα πως σας φαινεται?Εχει κατα τη γνωμη μου μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο ιδιος ο ελγκτης....αν ειναι ετσι οταν με πιασει κ εμενα ο ελεγκτης να παρανομω θα του πω οτι ειμαι η Madonna και η κληση θα παει στο New york...
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ας αφησουν τις κομπινες και τις ιστοριες , ας πληρωσουν το προστιμο , να σπασουν στο ξυλο τον "ενοχο" και να τελειωνει εκει το θεμα. Απο το να μπλεξει ολο το σοι και να τραβιουνται μετα για πλαστοπροσωπιες και πλαστογραφιες , ειναι προτιμοτερο. Το οτι ο ελεγκτης εκοψε προστιμο σε ενα ατομο βασιζομενος μονο στα λεγομενα του παραβατη χωρις να δει καποια ταυτοτητα πως σας φαινεται?Εχει κατα τη γνωμη μου μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο ιδιος ο ελγκτης....αν ειναι ετσι οταν με πιασει κ εμενα ο ελεγκτης να παρανομω θα του πω οτι ειμαι η Madonna και η κληση θα παει στο New york... Φιλε μου αυτο ειναι το θεμα ?Ή οτι ξεφτιλιζομαστε για ενα εισιτηριο του 1 ευρω? και ο αλλος εδωσε τα στοιχεια του αδελφου του...ημαρτον δηλ. δωσε καποιου φανταστικου προσωπου αφου θες να το παιξεις κινεζος..μην δινεις του αδελφου σου.
Andy Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 οτι εγινε εγινε!!απλα θελω να ξερω τι μπορει να γινει απο εδω κ περα!!αφου δεν ειχε ταυτοτητα πανω του επρεπε να τν παει στ τμημα κ οχι απλα να βασιστει σε αυτα που του λεει!
Critter Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Κλαίω απο τα γέλια. Η μία παίρνει τα ρούχα της αδελφής της και τα κρύβει, ο άλλος στέλνει τα πρόστιμα στον αδελφό του...η αβασταχτη αδελφοτητα του δεν είναι έχετε γίνει...
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ας αφησουν τις κομπινες και τις ιστοριες , ας πληρωσουν το προστιμο , να σπασουν στο ξυλο τον "ενοχο" και να τελειωνει εκει το θεμα. Απο το να μπλεξει ολο το σοι και να τραβιουνται μετα για πλαστοπροσωπιες και πλαστογραφιες , ειναι προτιμοτερο. Φιλε μου αυτο ειναι το θεμα ?Ή οτι ξεφτιλιζομαστε για ενα εισιτηριο του 1 ευρω? και ο αλλος εδωσε τα στοιχεια του αδελφου του...ημαρτον δηλ. δωσε καποιου φανταστικου προσωπου αφου θες να το παιξεις κινεζος..μην δινεις του αδελφου σου. μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι πολλοι αδυνατουν να πληρωσουν ακομα και το 1 ευρω(το οποιο εγινε 1,4)
gnsX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Το οτι ο ελεγκτης εκοψε προστιμο σε ενα ατομο βασιζομενος μονο στα λεγομενα του παραβατη χωρις να δει καποια ταυτοτητα πως σας φαινεται?Εχει κατα τη γνωμη μου μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο ιδιος ο ελγκτης....αν ειναι ετσι οταν με πιασει κ εμενα ο ελεγκτης να παρανομω θα του πω οτι ειμαι η Madonna και η κληση θα παει στο New york... με τη φτωχή μου λογική και χωρίς να ξέρω κάτι λέω πως δεν έχει δικαιοδοσία ο ελεγκτής να ζητήσει ταυτότητα,δίπλωμα ή οτιδήποτε πέρα απο το εισητήριο,δεν είναι αστυνομικός. Προσωπικά αν μου ζητούσε ελεγκτής ταυτότητα για εξακρίβωση θα εισέπρατε καντήλι ή ειρωνία. Αν η διαδικασία προβλέπει αστυνομία για εξακρίβωση γίνεται κατανοητό ότι δεν γίνεται να τρέχει αστυνομικός κάθε φορά που κάποιος δεν έχει εισητήριο,οπότε είναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ να αφήνεται στον παραβάτη να αποδείξει εάν θέλει ότι δεν ήταν αυτός παρά να γίνεται όλη αυτή η διαδικασία μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι πολλοι αδυνατουν να πληρωσουν ακομα και το 1 ευρω(το οποιο εγινε 1,4) πόδια;
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι πολλοι αδυνατουν να πληρωσουν ακομα και το 1 ευρω(το οποιο εγινε 1,4) αν δεν εχει να πληρωσει το 1 ευρω , να παει στα φαναρια να βγαλει λεφτα. ααα δεν εχει...δικαιολογειται η ανομια/παρανομια...το βρηκαμε τωρα. και γω δεν εχω λεφτα , ανεργος και αφραγκος αλλα δεν κλεβω.
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 αν δεν εχει να πληρωσει το 1 ευρω , να παει στα φαναρια να βγαλει λεφτα. ααα δεν εχει...δικαιολογειται η ανομια/παρανομια...το βρηκαμε τωρα. και γω δεν εχω λεφτα , ανεργος και αφραγκος αλλα δεν κλεβω. ναι ξεχασα,εσυ κλωτσας μηχανακια που ειναι πιο νομιμο
kuzko21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι πολλοι αδυνατουν να πληρωσουν ακομα και το 1 ευρω(το οποιο εγινε 1,4) αι καλα. αυτα μας εφαγαν.
mphxths Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 ναι ξεχασα,εσυ κλωτσας μηχανακια που ειναι πιο νομιμο αλλη φορα να μην ξεχνας ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.