KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 καλησπερα παιδια..εχω ενα προβλημα..εχω ενα netbook hp mini 2140..το οποιο δεν ανοιγει..εβγαλα την μπαταρια μηπως φταιει αυτη..αλλα ουτε με το τροφοδοτικο ανοιγει...μηπως μπορει να μου στειλει κανενας ενα λινκ με καινουριο τροφοδοτικο? γιατι ννομιζω φταιει αυτο..
filip123go Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μην αγοράσεις τζαμπα τροφοδοτικό.. Σιγουρέψου πρώτα ότι αυτό ειναι το πρόβλημα. Βρες ένα δανεικό και δοκίμασε η μέτρα με ένα πολύμετρο τι τάση βγάζει αυτό που έχεις και πες μας..!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μην αγοράσεις τζαμπα τροφοδοτικό.. Σιγουρέψου πρώτα ότι αυτό ειναι το πρόβλημα. Βρες ένα δανεικό και δοκίμασε η μέτρα με ένα πολύμετρο τι τάση βγάζει αυτό που έχεις και πες μας..! το θεμα ειναι οτι δυστυχως δεν μπορω να βρω δανεικο ιδιο πουθενα..δεν εχει κανενας γνωστος μου..κοιταξα πισω απο το netbook και λεει "INPUT 18.5V" μηπως ειναι αυτη η ταση λογικα
filip123go Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 το θεμα ειναι οτι δυστυχως δεν μπορω να βρω δανεικο ιδιο πουθενα..δεν εχει κανενας γνωστος μου..κοιταξα πισω απο το netbook και λεει "INPUT 18.5V" μηπως ειναι αυτη η ταση λογικα όχι, αυτή είναι η τάση που τραβάει το netbook. Στο τροφοδοτικό θα κοιτάξεις...!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 όχι, αυτή είναι η τάση που τραβάει το netbook. Στο τροφοδοτικό θα κοιτάξεις...! στο τροφοδοτικο λεει αυτο εδω "INPUT 100-240V 50-60Hz, OUTPUT 18.5V" και απο κατω 65W
hawkpilot Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ο filip σου ζητά να μετρήσεις την τάση εξόδου του τροφοδοτικού (με πολύμετρο) όχι να την διαβάσεις από το στικεράκι
filip123go Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ωραία, αν μετρήσεις με πολύμετρο, πρέπει να πάρεις ίδιες τιμές (αν δουλεύει σωστα).! Αν δεν είσαι σίγουρος για το πως να μετρήσεις, πες μας, μην πάθεις καμια ηλεκτροπληξία..!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ωραία, αν μετρήσεις με πολύμετρο, πρέπει να πάρεις ίδιες τιμές (αν δουλεύει σωστα).! Αν δεν είσαι σίγουρος για το πως να μετρήσεις, πες μας, μην πάθεις καμια ηλεκτροπληξία..! χαχαχα οχι ειλικρινα δεν ξερω...τι ακριβως πρεπει να κανω?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δες εδώ..! Αν κολλήσεις πες μας εγινε..θα πρεπει να βρω πολυμετρο...υπαρχει περιπτωση να παθω κατι αμα ακουμπαω μονο τα πλαστικα? οχι ε?
filip123go Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 εγινε..θα πρεπει να βρω πολυμετρο...υπαρχει περιπτωση να παθω κατι αμα ακουμπαω μονο τα πλαστικα? οχι ε? Θεωρητικά το ρεύμα που "βγαίνει" απ το τροφοδοτικό είναι πάρα πολύ μικρό. Δεν μπορεί να σε βλαψει...! Αλλα καλό είναι να προσέχεις. ποτέ δεν ξέρεις.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Θεωρητικά το ρεύμα που "βγαίνει" απ το τροφοδοτικό είναι πάρα πολύ μικρό. Δεν μπορεί να σε βλαψει...! Αλλα καλό είναι να προσέχεις. ποτέ δεν ξέρεις. σωστος..λοιπον το δοκιμαζω και αν τυχον δεν βγαλει τιποτα..εφυγα για τροφοδοτικο ευχαριστω για την βοηθεια παιδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.