maouniarhs Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδες θελω να ρωτησω γι αυτο το controller. Δεν ειναι για windows κανονικα ειναι απο ενα xbox360 arcade.Ειναι ασυρματο αλλα εχει και usb. Το συνδεσα μια φορα και κατεβασα και κατι drivers αλλα απ οτι φαινεται οι drivers ειναι μονο για να φορτιζει πιστευω γιατι δεν βλεπω στο device manager κατι για controller. Yπαρχει μηπως αλλος τροπος για συνδεση του με τα win xp αλλα να παιζει με τα games?
hydro9 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 χρειαζεσαι το receiver για να τον συνδεσεις με τα windows http://cache.kotaku.com/assets/resources/2007/01/DSC03295.JPG ψαξε στο ebay κ θα βρεις..
Nikos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Έχω το ίδιο αλλά αναγνωρίζεται κανονικά από τα Windows αν το έχω συνδεμένο με το USB καλώδιο. Αν το αποσυνδέσεις, και αφού έχει φορτιστεί πλήρως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον receiver για να το δουλέψεις ασύρματα.
maouniarhs Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Έχω το ίδιο αλλά αναγνωρίζεται κανονικά από τα Windows αν το έχω συνδεμένο με το USB καλώδιο. Αν το αποσυνδέσεις, και αφού έχει φορτιστεί πλήρως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον receiver για να το δουλέψεις ασύρματα. Nαι και μενα το αναγνωριζει, επισης εβαλε και κατι drivers αλλα δεν το εμφανιζει στην λιστα με τους ελεγκτες βιντεοπαιχνιδιων ουτε κανει calibrate μεσω των games.. Το μονο που κανει ειναι να φορτιζει απ οτι καταλαβα.Μηπως λειτουργει μονο σε win7? (εχω XP εγω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.