Marria Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 @washcloud Και θα εχει πλακα να χωρισει, να του βαλει προστιμο η εφορια και να του ακυρωσουν τις καλοκαιρινες διακοπες
washcloud Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μαλλον επηρεαστηκε απο την ειδηση με το καθαρμα τον Νορβηγο. Προσωπικές μου σκέψεις πάνω στα όνειρα πάντως είναι ότι ανάθεμα κι αν μπορούμε να προβλέψουμε/αξιολογήσουμε τον ακριβή μηχανισμό τους και έχω σχηματίσει την υπόθεση πως εκτός του ότι είναι πολύ χαοτική σα διαδικασία και διαφέρει κάθε φορά ακόμα και για το ίδιο άτομο, ο οργανισμός με κύριο υπαίτιο τον εγκέφαλο ανασυνθέτει κατά βάση σκόρπιες πληροφορίες που βρίσκονται στις διάφορης χρηστικότητας τράπεζες μνήμης του κατά τη διαδικασία ανασυγκρότησης/καθαρισμού που επιτελεί κατά τον ύπνο, με την ίδια περίπου λογική που το chkdsk.exe φτιάχνει .chk αρχεία για να μπορέσει να δώσει μια υπόσταση σε ό,τι κατακερματισμένα τυχόν βρίσκει, καταχωρώντας τα σε σχετικά προσωρινό τύπο μνήμης (εξ' ου και δεν τα θυμόμαστε καλά). Μ' άλλα λόγια, "φτιάχνει ταινίες" που "βλέπουμε" την ώρα που γίνεται το μοντάζ για να μπορέσει κάπως κάπου να καταχωρήσει όλο το πληροφοριο-σκουπιδαριό που βρίσκει στα σχετικά μνημονο-κύτταρα. Κάτι σαν τη νοικοκυρά που μια στο τόσο ανοίγει ντουλάπια και ψυγείο και ό,τι περισσεύματα βρει από λαχανικά και άλλα τροφοειδή τα χώνει σ' ένα τσουκάλι και φτιάχνει ένα ωραιότατο τουρλού (μπριάμ). @ Μαρρία : Βενιζέλου λέγεσαι...;
Marria Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 @ Μαρρία : Βενιζέλου λέγεσαι...; Οχι, ουτε Μητσοτακη
Haldol Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 @washcloud Και θα εχει πλακα να χωρισει, να του βαλει προστιμο η εφορια και να του ακυρωσουν τις καλοκαιρινες διακοπες Όχι και δεύτερο φέτος!
washcloud Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μαρρία ροκζ ...να σε πω, για ρίξε 5 αριθμούς απ' το 1 μέχρι το 49
pavlinaki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 εγω τον τελευταιο καιρο εβλεπα ονειρα περιεργα,οτι εφτυνα τα δοντια μου, οτι κρατουσα στην αγκαλια μου μωρο κλπ. οταν μετα εψαξα στον ονειροκριτη αυτα σημαιναν πικρες και βασανα. και δυστυχως επαληθευτηκαν τα ονειρα.συνεβησαν τα χειροτερα.
washcloud Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ^ ...αηδίες επαληθεύτηκαν. Σκέψου μόνο ότι δια μέσου της πορείας των πραγμάτων γνώρισες το Ινσόμνια. Μη σου πω ότι σε λίγο καιρό μάλιστα σε βλέπω και 'σένα να σου 'ρχονται λεφτά και να πηγαίνεις και 'συ ταξίδι με κοπέλα που θα γνωρίσεις από 'δω μέσα.
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 11 σφαγμένα νεογέννητα μωρά. Δεν ξέρω πως βρέθηκαν εκεί. 2 ώρες το σκαρφάλωνα το βουνό ρε πούστη.
pavlinaki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 το ηξερα απο παλιοτερα...ποια θα ειναι η τυχερη που θα παει μαζι μου ταξιδι?
status Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 2 ώρες το σκαρφάλωνα το βουνό ρε πούστη. no no no "τι να πω και εγώ που κατέβαινα μόνος μου μέσα στο κρύο, στην παγωνιά με τόσο αίμα στα ρούχα μου;" :Ρ
KilliK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Και εγώ είδα τις προάλλες πως εμπλεκόμουν σε 4σομε με 3 Σουηδέζες. Τί να σημαίνει άραγε? με βαση αυτα που ειχε πει ο Φρουντ για το καταπιεσμενο υποσυνειδητο του ανθρωπου και το πως αυτο εκδηλωνεται μεσα απο τα ονειρα:
kuzko21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 2 ώρες το σκαρφάλωνα το βουνό ρε πούστη. no no no "τι να πω και εγώ που κατέβαινα μόνος μου μέσα στο κρύο, στην παγωνιά με τόσο αίμα στα ρούχα μου;" :Ρ ισα ρε Σπαρτιατες.
KilliK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 εγω τον τελευταιο καιρο εβλεπα ονειρα περιεργα,οτι εφτυνα τα δοντια μου, οτι κρατουσα στην αγκαλια μου μωρο κλπ. οταν μετα εψαξα στον ονειροκριτη αυτα σημαιναν πικρες και βασανα. και δυστυχως επαληθευτηκαν τα ονειρα.συνεβησαν τα χειροτερα. το φτυσιμο δοντιων,η αισθηση οτι πεφτεις και η αισθηση οτι σε κυνηγανε ειναι τα 3 πιο κοινα ονειρα που ονειρευεται ο κοσμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.