cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 οι γονεις σου το ξερουν οτι μιλας ετσι? ντρεπομαι Άστον αυτόν τον αλήτη. Μην του μιλάς. Άμα σε κάνει flag δεν θα ξανατηλεφωνήσει
pavlinaki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Θες να κοκκινήσεις ομοιόμορφα; θα με σπασεις στο ξυλο?
pavlinaki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 νομιζω πρεπει να ανοιξουμε νεο θεμα για αυτο.σαδο-μαζο.
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Σιγά το σαδομάζο που 'ναι οι σφαλιάρες. Τοξότες.
black_widow Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Eγώ σπάνια βλέπω κάτι φυσιολογικό . Τα δόντια που πέφτουν και να σε κυνηγάνε είναι all times classics. Την εποχή των πανελλαδικών έβλεπα συνέχεια όνειρα με διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους πέθαινα , κάθε νύχτα και κάτι διαφορετικό. Το τελευταίο πιο κουλό το είχα δει πέρσι , είμασταν λέει στο μετρό με τη μητέρα μου στις αποβάθρες και ξαφνικά λέει μας την πέφτουν άτομα ντυμένα σκούρα και με κράνος στο κεφάλι και αρχίζουν να πυροβολούν αδιακρίτως , άλλοι πηγαίνανε προς την αριστερή έξοδο και άλλοι προς την δεξιά για να γλιτώσουν , πάω προς τα δεξιά και ξαφνικά καταλαβαίνω ότι η μητέρα μου έχει πάει προς τα αριστερά. Μετά ξύπνησα. Φέτος μία μέρα μετά τα επεισόδια τα μεγάλα με το ξύλο και τα δακρυγόνα από τα ΜΑΤ ετοιμάζομαι να πάω για μία συνέντευξη σε μία εταιρεία κοντά στο Μετρό, φεύγοντας μου λέει η μητέρα μου α έχω να πάω και εγώ κάπου και θα κατέβω στην ίδια στάση , εκεί τα μασάω λίγο σκεπτόμενη το όνειρο και της λέω δε θα σε περιμένω , θα πάω γρήγορα γρήγορα στη στάση μη χάσω το λεωφορείο κακομοίρα μου . Μπαίνουμε στο ίδιο λεωφορείο , ίδιο μετρό και κατεβαίνοντας στο σταθμό πάω στην πιο κοντινή έξοδο δεξιά και η μητέρα μου από αφηρημάδα πάει στην αριστερή και την ακολουθώ λέγοντας καλά βρε τι πας στην πιο μακρινή έξοδο , πόντια είσαι. Ευτυχώς δεν έγινε τίποτα , ζούμε. Συμπέρασμα : Οι άνθρωποι με πολύ άγχος βλέπουμε και κουλά όνειρα.
pavlinaki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ισως να φταιει και το αγχος για τα ονειρα που βλεπουμε. εγω βλεπω συνεχεια στον υπνο μου το ατομο που δε θελω να δω ποτε στον ξυπνιο μου.
Marria Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Εγω καποτε στο ονειρο μου, εβλεπα τον πρωην, και οτι ειμαστε μαζι, και ηταν ολα πολυ ωραια... Στο ξυπνιο μου βεβαια δεν θελω να τον ξαναδω εδω και 2 χρονια
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Εγώ τις προάλλες είχα νοικιάσει ποδήλατο (χοχ, εγώ σε ποδήλατο) και περνούσα μια γέφυρα στη Βοστώνη για να παραδώσω κάτι πίτσες και πέρασα μέσα από ένα γήπεδο που είχανε βγάλει εκδρομή κάτι παιδάκια και μου γυάλισε αυτή που τα επιτηρούσε και της την έπεφτα, αλλά αυτή μου αποκάλυψε πως η πραγματική αποστολή μου ήταν να σκοτώσω ένα κακό που απειλούσε τα παιδάκια. Και ανοίγω την πίτσα και βλέπω μέσα ένα αρχαίο μαχαίρι και ξαφνικά κάτι περίτεχνα φωτιστικά δρόμου λιώνουν και γίνονται φτερά και κολλάνε πάνω μου. Και της λέω τι γίνεται, μου λέει είσαι ο μετανιωμένος Σατανάς κι έρχεται το κακό και ήταν ένα θεόμουνο και της λέω (της κακιάς) τι μαλακίες τώρα, σφαγές και μάχες, πάμε να τη βρούμε. Και μου λέει οκ, αλλά εκεί που γυρίζω την πλάτη μου, κάνει ένα ντου και πάει να με σκοτώσει με ένα μαστίγιο (δεν ξέρω πως το 'χε στο μυαλό της) και γυρνάω εγώ και της κάνω μια ΧΛΑΑΑΑΑΤΣ και την έκανα παστουρμά με το μαχαίρι μου. Και ήρθαν τα παιδάκια να με ευχαριστήσουν αλλά είχαν όλα κάτι φωτεινά μπλε μάτια και κατάλαβα πως αυτά ήταν το κακό, οπότε έσφαξα και τα παιδάκια. Η επιτηρήτρια άφαντη, αλλά της την έχω στημένη.
pavlinaki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Εγώ τις προάλλες είχα νοικιάσει ποδήλατο (χοχ, εγώ σε ποδήλατο) και περνούσα μια γέφυρα στη Βοστώνη για να παραδώσω κάτι πίτσες και πέρασα μέσα από ένα γήπεδο που είχανε βγάλει εκδρομή κάτι παιδάκια και μου γυάλισε αυτή που τα επιτηρούσε και της την έπεφτα, αλλά αυτή μου αποκάλυψε πως η πραγματική αποστολή μου ήταν να σκοτώσω ένα κακό που απειλούσε τα παιδάκια. Και ανοίγω την πίτσα και βλέπω μέσα ένα αρχαίο μαχαίρι και ξαφνικά κάτι περίτεχνα φωτιστικά δρόμου λιώνουν και γίνονται φτερά και κολλάνε πάνω μου. Και της λέω τι γίνεται, μου λέει είσαι ο μετανιωμένος Σατανάς κι έρχεται το κακό και ήταν ένα θεόμουνο και της λέω (της κακιάς) τι μαλακίες τώρα, σφαγές και μάχες, πάμε να τη βρούμε. Και μου λέει οκ, αλλά εκεί που γυρίζω την πλάτη μου, κάνει ένα ντου και πάει να με σκοτώσει με ένα μαστίγιο (δεν ξέρω πως το 'χε στο μυαλό της) και γυρνάω εγώ και της κάνω μια ΧΛΑΑΑΑΑΤΣ και την έκανα παστουρμά με το μαχαίρι μου. Και ήρθαν τα παιδάκια να με ευχαριστήσουν αλλά είχαν όλα κάτι φωτεινά μπλε μάτια και κατάλαβα πως αυτά ήταν το κακό, οπότε έσφαξα και τα παιδάκια. Η επιτηρήτρια άφαντη, αλλά της την έχω στημένη. και ξανα http://www.youtube.com/watch?v=395aLMzwAYw
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Το πιο ωραίο όνειρο το έχει δει ο Marilyn Manson: I had a dream last night... I was drowning in a sea of liquor, And I washed up on a beach made of cocaine, The sky was made of LSD, And every tree was made of marijuana. But the cops pulled me over, But they did not arrest me. Instead, they sucked my dick. And it was so beautiful that god came down from heaven, He said to me Marilyn Manson we will no longer spell the word god G-O-D. I said how do you wanna spell it god? He said give me a D, Give me an R, Give me a U, Give me a G, Give me an S. And what does that spell?
SpY Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KUP_ISA030c&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.