Προς το περιεχόμενο

Ερμηνεία ονείρου

Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει αυτό το όνειρο γιατί το βλέπω εδώ και πολύ καιρό τουλάχιστον μια φορα τον μηνα αλλα δεν ξέρω τι σημαίνει.

Λοιπόν το όνειρο έχει ως εξής :

Είμαι σπίτι μου και κοιμάμαι , ξαφνικά ξυπνάω και σηκώνομαι , περπατάω στον διάδρομο του σπιτιού μου αλλα δεν είναι κανεις (συνήθως σπίτι μου είναι έστω ένας από την οικογένεια μου in real life) .

Δεν ακούγεται τίποτα , υπάρχει μια ησυχία όπως αυτή που έχει στα χωρια της επαρχίας μετά τις 10 το βραδυ.. αλλα είναι μέρα , σκοτεινή και συννεφιασμένη αλλα μέρα (πρωί προς μεσημέρι νομίζω).

Περπατώ προς την πόρτα και την ανοίγω , είμαι ξυπόλητος αλλα βγαίνω έξω και αρχίζω και προχωρώ στον δρόμο...

δεν βλέπω κανέναν άνθρωπο και κανένα αμάξι , ούτε καν πουλια στον ουρανό δεν υπάρχουν.

συνεχίζω να προχωράω στην κεντρικό δρόμο κοντά στο σπίτι μου και βλέπω τρακαρισμένα αυτοκίνητα και γενικά ένα τοπίο λες και έχει πέσει βόμβα. Τότε ακούω κάτι περίεργους θορύβους και πετάγονται από παντού κάτι φρικιά , σαν άνθρωποι με παραμορφωμένα πρόσωπα αλλα έχουν και στοιχεια δαιμόνων στα χαρακτηριστικά τους. Τρέχω και μπαίνω σε ένα μαγαζί και βλέπω στοιβαγμένα πτώματα ανθρώπων σε προχωρημένη σήψη , τα φρικιά μπαίνουν μέσα και αναγκάζομαι να τρέξω στην οροφή του μαγαζιού από κάτι σκάλες για να σωθώ , ανεβαίνω επάνω και βλέπω στον ουρανό κάτι σαν piles που έχουν ανοίξει και περνάνε από μέσα κάτι φρικιά με φτερά τα οποια ουρλιάζουν , εκείνη την στιγμή σπάει η πόρτα πίσω μου και έρχονται κατά πάνω μου. Το μονο που άλλαξε σήμερα μετα απο περίπου ένα χρόνο απο την πρώτη φορά που το είδα ήταν πως έτρεξα και πήδηξα στην διπλα οροφή και ακούστηκε μετά μια φωνή "θα τα ξαναπούμε εμείς".

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλα εύκολο είναι,κάτι να περιμένεις ή περιμένεις σε μια εβδομάδα (από τη μέρα που το είδες-μάλλον απώλεια)

Δημοσ.

Έλα εύκολο είναι,κάτι να περιμένεις ή περιμένεις σε μια εβδομάδα (από τη μέρα που το είδες)

μα το βλέπω εδω και κανα χρόνο μια φορά τον μήνα τουλάχιστον :mellow:

Δημοσ.

μα το βλέπω εδω και κανα χρόνο μια φορά τον μήνα τουλάχιστον :mellow:

Ooops sorry εννοούσα για το Haldol,εσένα έχει άλλη ερμηνεία

Δημοσ.

πες πες :P

Πρέπει ή να κόψεις ή να αρχίσεις να διαβάζεις Λιακόπουλο!

(Του Haldol εξηγείται αριθμητικά)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...