Devil666 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 θέλω να αγοράσω ένα κινητό και δεν ξέρω πιο βασικά έχω κάποια στο μυαλό μου αλλα δεν είμαι και πολλή σίγουρος για αυτό θέλω την γνώμη το μονο που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι δεν θέλω i phone Αυτά που σκέφτομαι είναι : LG Optimus 2X Samsung Nexus S (Προτείνεται και κανένας εσείς )
karteo24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 θέλω να αγοράσω ένα κινητό και δεν ξέρω πιο βασικά έχω κάποια στο μυαλό μου αλλα δεν είμαι και πολλή σίγουρος για αυτό θέλω την γνώμη το μονο που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι δεν θέλω i phone Αυτά που σκέφτομαι είναι : LG Optimus 2X Samsung Nexus S (Προτείνεται και κανένας εσείς ) lg παρε στα 350.εγω δεν το πηρα γιατι φοβηθηκα το κατα ποσο θα υποστηριζε η lg το κινητο της.απο hardware σκιζει απλα για να βγαλε τις δυνατοτητες του θες 3χχ εκδοση.αν δινεις 479 τοτε χωρις κουβεντα galaxy 2
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 κοιτα το lg ειναι καλυτερο (2χ επεξεργαστης τα λεει ολα) αλλα το μονο που μπορει να σε κρατησει πισω ειναι πως το 75% των optimus 2x ειναι προβληματικα!
Darth Revan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 κοιτα το lg ειναι καλυτερο (2χ επεξεργαστης τα λεει ολα) αλλα το μονο που μπορει να σε κρατησει πισω ειναι πως το 75% των optimus 2x ειναι προβληματικα! Που το έχεις διαβάσει αυτό φίλε;Link it or it didn't happen
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Που το έχεις διαβάσει αυτό φίλε; δεν χρειαζεται να το εχεις διαβασει καπου αν και στο ινσομνια αν πας στο αναλογο τοπικ θα καταλαβεις και θα το διαβασεις απο μονος σου!
orlox Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ως κάτοχος optimus 2x θα σου ελεγα μην το παρεις εκτος και αν σου αρεσει να παιζεις ζαρια. Ειναι πολυ καλο κινητο οταν δουλευει αλλα εχει πολλα κουσουρια. Ακομα και με custom rom κανει καμια φορα restarts κολαει καθε φορα που βαζεις μια εφαμογη για 15-20 sec καμια φορα θελει restart για να δουλεψει το 3g και αλλα περιεργα. Επισης μπορεις να δεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=997705 και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1041546
Luciddream Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 εγώ αυτήν την στιγμή έχω ανοιχτό το 3g, tethering στο λαπτοπ, στέλνω μηνύματα απο το κινητό, ακουω μουσική, κατεβάζω τα email μου, και κουρδισα και μια ακουστική κιθάρα πριν απο 10 λεπτά. και έχει να μου κολήσει γύρω στο 3μηνο (απο τότε που το πήρα δηλαδή). δεν πάω να το παίξω έξυπνος αλλα αφου ρε συ orlox είναι προβλήματικό γύρνα το πίσω...είναι λίγο άσχημο να επηρεάζεις κάποιον επειδή σου έτυχε προβληματική συσκευή.. που στο κάτω κάτω φοβάμαι οτι φταίει το ρομ που χρησιμοποιείς και τίποτα άλλο. απο hardware σκιζει απλα για να βγαλε τις δυνατοτητες του θες 3χχ εκδοση. και άλλη παραπληροφόρηση με android 2.2 είμαι τώρα και πάει σφαίρα το κινητό.
Devil666 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 lg παρε στα 350.εγω δεν το πηρα γιατι φοβηθηκα το κατα ποσο θα υποστηριζε η lg το κινητο της.απο hardware σκιζει απλα για να βγαλε τις δυνατοτητες του θες 3χχ εκδοση.αν δινεις 479 τοτε χωρις κουβεντα galaxy 2 φιλε μου που το βρήκες 350 το Optimus 2x εγώ στο πλαίσιο που κοιτάω κάνει 489 και 479 το galaxy 2 όπως είπες Προτείνεται και κανένα άλλο αν έχετε κανένα στο νούσας
karteo24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 φιλε μου που το βρήκες 350 το Optimus 2x εγώ στο πλαίσιο που κοιτάω κάνει 489 και 479 το galaxy 2 όπως είπες Προτείνεται και κανένα άλλο αν έχετε κανένα στο νούσας πατα στο skroutz σε κατι online shop ξεκιναει απο τοσο εγώ αυτήν την στιγμή έχω ανοιχτό το 3g, tethering στο λαπτοπ, στέλνω μηνύματα απο το κινητό, ακουω μουσική, κατεβάζω τα email μου, και κουρδισα και μια ακουστική κιθάρα πριν απο 10 λεπτά. και έχει να μου κολήσει γύρω στο 3μηνο (απο τότε που το πήρα δηλαδή). δεν πάω να το παίξω έξυπνος αλλα αφου ρε συ orlox είναι προβλήματικό γύρνα το πίσω...είναι λίγο άσχημο να επηρεάζεις κάποιον επειδή σου έτυχε προβληματική συσκευή.. που στο κάτω κάτω φοβάμαι οτι φταίει το ρομ που χρησιμοποιείς και τίποτα άλλο. και άλλη παραπληροφόρηση με android 2.2 είμαι τώρα και πάει σφαίρα το κινητό. δεν ειπα οτι δεν παει σφαιρα.απλα ρωτα καπου αν δεν ξερεις και θα μαθεις οτι ουσιαστικα με ενα πυρηνα ειναι με τη 2.2.στην 3χχ θα υπαρξει 100% εκμεταλευση των δυνατοτητων ενος διπυρηνου
Luciddream Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 εγώ το ξέρω αλλα εξηγήστε τα καλύτερα γιατι μπερδεύετε τον κόσμο που ρωτάει και δεν ξέρει.. και εγώ παραπάνω δεν του πρότεινα τι να πάρει απλά του εξήγησα τι μπορώ να κάνω με το κινητό σε αυτήν την φάση. μην με ξανααφωνάζουν Lgdream
orlox Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Το πηγα πισω μου ξαναπερασανε official rom και μου το δωσανε πισω την επομενη μερα και ειχε 15 φορες περισσοτερα προβληματα απο οτι τωρα που εχω custom ρομ. Οσο δεν βγαζουν ενα update τις προκοπης θα λεω στους υποψιφιους αγοραστες αυτο που νομιζω οτι ειναι σωστο. Επιπλεον δεν ειμαι ο μονος. 500 σελιδες thread εχει με τα προβληματα του o2x στο xda. Αν παρει το παιδι το o2x και κατσει σε στραβη συσκευη θα τρεχεις εσυ στο σερβις για παρτη του?
Luciddream Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 και όπως γράφω παραπάνω (λογικό να μην το διάβασες αφου το ποστάραμε μαζι) δεν του προτείνω να πάρει το LG. απλά έχεις την εμπειρία σου με το κινητό και έχω την δικιά μου. και την ποστάρω για να τον βοηθήσω να αποφασίσει. υ.γ συμφωνω οτι η official rom ειναι χαλια αλλα την έχω αλλάξει εδώ και μήνες και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. αν δεν μπορεί να την αλλάξει η δεν θέλει τότε και εγώ θα του πώ μακρια απο το LG
Devil666 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 έχετε να μου προτείνεται κανένα άλλο καλο αλλα κατά προτίμηση από 400 και κάτω όχι παραπάνω.(και λίγο παραπάνω ok αλλα όχι παρα πολλή να δω τι μπορώ να πάρω και σε οικονομικό )
nikoskon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 έχετε να μου προτείνεται κανένα άλλο καλο αλλα κατά προτίμηση από 400 και κάτω όχι παραπάνω.(και λίγο παραπάνω ok αλλα όχι παρα πολλή να δω τι μπορώ να πάρω και σε οικονομικό ) To Galaxy S που είναι καλύτερο από το Nexus S που αναφέρεις στο αρχικό σου post. Το μόνο που δεν έχει είναι φλας στην κάμερα. Για διαφορές δες εδώ. Τα πλεονεκτήματα του Galaxy S έναντι του Nexus S, είναι: 1. Super AMOLED οθόνη με Gorilla Glass 2. Δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως και 40GB+ 3. Bluetooth v3.0 4. Εγγραφή video 720p στα 30fps 5. Δέκτης FM Radio με RDS 6. Καλύτερη αυτονομία 7. Μικρότερος δείκτης SAR 8. ΤV-out 9. Μικρότερο βάρος Το μοναδικό του μειονέκτημα: 1. Έλλειψη φλας στην κάμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.