Προς το περιεχόμενο

Δεν λειτουργει το ποντικι δεν ξερω τι να κανω

TRILOBYTER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου,εχω ενα τρομερα σπαστικο προβλημα,χαλασε το ποντικι μου και αγορασα ενα αλλο απο το πλαισιο,turbo-x. Το ποντικι δουλευει στο netbook αλλα οχι στον σταθερο υπολογιστη,εκανα φορματ το pc αλλα παλι τα ιδια,δουλευει για 10 δευτερολεπτα και μετα αρχιζει να κολλαει που και που και μετα σταματαει να λειτουργει. Δεν ξερω τι να κανω,δεν υπαρχουνε και πολα πραγματα που μπορω να κανω χωρις ποντικι,μπορειτε να με βοηθησετε thanks..

Δημοσ.

Λοιπόν το ποντίκι σου το συνδέεις επάνω στην μητρική η στης μπροστά θύρες;

Είναι ασύρματο ενσύρματο ;

Με το πληκτρολόγια η με άλλες usb συσκευές έχεις πρόβλημα ;

Δημοσ.

Λοιπόν το ποντίκι σου το συνδέεις επάνω στην μητρική η στης μπροστά θύρες;

Είναι ασύρματο ενσύρματο ;

Με το πληκτρολόγια η με άλλες usb συσκευές έχεις πρόβλημα ;

Εχω δοκιμασει πισω και μπρος θυρες,το ιδιο. Ενσυρματο ειναι. Το microphone επισης δεν λειτουργει στον σταθερο υπολογιστη μου.. Με το πληκτρολογιο δεν εχω προβλημα αλλα πριν απο αυτο ειχα ενα αλλο και σταματουσε να λειτουργει το αλλαξα(αλλη μαρκα) και απο τοτε το πληκτρολογιο λειτουργει μια χαρα,τωρα το ιδιο προβλημα με το ποντικι..

Δημοσ.

Αγορασα αλλο ενα ποντικι το πρωι,ενα απλο απο το καταστημα της γειτονιας και λειτουργει πολυ καλα,δεν ξερω τι παιζει με τον υπολογιστη μου,μια το πληκτρολογιο μια το ποντικι,καπoιες συσκευες φαινεται δεν παιζουνε στον υπολογιστη μου,εχετε καμια ιδεα? Ενταξει τωρα εχω το αλλο ποντικι αλλα στο μελον ποτε δεν ξες..Ισως θελει αλλαγη η μητρικη μου?

Δημοσ.

Μπορεί φίλε να σου έχει κάψει την θύρα Usb σου!

Αυτό συμβένει απο ένα γρήγορο βγάλσημο usb,κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...