Dark_Duck Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Υδροφθόριο και ξεμπερδευεις με το δάχτυλο μια και καλή... Προσοχή μην πέσει σε κανένα πάτωμα γιατι θα βγεί στο από κάτω διαμέρισμα, θα κάνει καμια ζημιά στα επιπλα και θα σε κυνηγάει ο γείτονας. (Δεν φέρω ευθύνη)...
xri_ni Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Λοιπον για να τελειωνει το θεμα μια πυρηνικη εκρηξη θα σε σωσει μια και καλη(επισης ουτε εγω φερω ευθυνη ουτε για σενα ουτε για τον πλανητη) :-D
Hamurabi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τα παπουτσια μου κανανε μια χαρα.Δεν ειναι αρβυλες, nike ειναι αθλητικα. αλλα αγορασα κατι ειδικους πατους (λογω χονδροπαθειας στα γονατα) και βαζοντας αυτους στο παπουτσι με πιεζε λιγο σε αυτα τα δυο δαχτυλα
-nick- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 και εμεις που ειμαστε φανταρια τι κανουμε? λιποταξια?
slygeo87 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ...εγώ που "διάβασα" Κωλος στο δαχτυλο , τί να πω...; Επίσης. Καλός στο...δάχτυλο ή Καλώς το δάχτυλο..(ανορθόγραφα) =ρ
McDuck Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Υποψιάζομαι ότι η απουσία τόνου στο τίτλο του θέματος έγινε σκόπιμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.