rotten crusader Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μένω σε χώρο 18-20m²,διαρύθμισης studio(εννιαίος χώρος,σχεδόν κανονικό τετράγωνο),και θέλω να επενδύσω τους τοίχους με κάποιο μονωτικό υλικό(σε στύλ ταπετσαρίας φαντάζομαι),όχι ιδιαίτερους πάχους,και όχι σε επίπεδο επαγγελματικής ηχομόνωσης.Επι της ουσίας,θέλω να αποφύγω τις παρατηρήσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας,και επειδή με την υπάρχουσα ηχομόνωση σε συνδυασμό με την "ξέφρενη" καθημερινότητά μου,δεν είναι εφικτό.Και βασικά πιστεύω οτι επειδή έχει τη συγκεκριμένη διαρύθμιση ο χώρος,μάλλον θα είναι σχετικά εύκολη η εγκατάσταση,και με μια μέτριου επιπέδου ηχομόνωση θα είμαι καλυμμένος.Το θέμα είναι,όσο και αν έψαξα(αφροβινυλλιακές ταπετσαρίες,ενναλλακτικά υλικά με μικροκυψελες κτλ)η θα είναι ακριβά,ή θα διίστανται οι απόψεις για την απόδοση...Και άκρη δε βγάζω...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δεν νομίζω να βρεις κάτι σε στυλ ταπετσαρίας που ψάχνεις. Αν δεν έχει και κάποιο πάχος τι να μπορέσει να κάνει ;
tmjuju Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Όσο απλό και να ακούγεται τελικά είναι πολύ δύσκολη η ηχομόνωση. Λ.χ. Ξεκίνα με τα κουφώματα, θες διπλά τζάμια λ.χ. και όχι ανοιχτά καλοκαιριάτικα. Αν οι μεσοτοιχίες είναι μονο τουβλο… πάλι θα έχεις θέματα. Ψάξε λίγο στο νετ, διάβασε λίγο.. Για πές το πρόβλημα το αντιμετωπίζει η περιοχή ολόκληρη, ο από πανω-κατω, οι δίπα ?
rotten crusader Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ντάξει δε λέω να είναι φλύδα,απλά σε ένα τετράγωνο 20m²,η εξοικονόμηση χώρου είναι βασικό κριτήριο.Έχει διπλά τζάμια στα παράθυρα,και γενικά οι τοίχοι είναι το θέμα,ε και τα κενά της εξώπορτας,μπορούν να μονωθούν εύκολα.Το θέμα είναι όταν βάζω μουσική-πράγμα,αρκετά συχνό-,να περιορίζεται η διάδοση του ήχου.Επειδή λοιπόν το σχήμα βολεύει για "εγκλωβισμό",σκέφτηκα ως λύση την επικάλυψη των 4 τοίχων με κάποιο υλικό >100mm,το οποίο είτε να ανακλά,είτε να απορροφά μέρος του ήχου.
gang Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ανάκλαση ήχου? μπα. Θα σταματήσεις και εσύ να βάζεις μετά μουσική.
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 ειναι παρα πολυ ακριβα αυτα τα υλικα για μια πορτα ειχα ξοδεψει πριν 5 χρονια καπου 40 ευρω. ποσα θες να δωσεις μαξ?
rotten crusader Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δεν έχω ακριβές ποσό στο μυαλό μου.Όπως είπα θέλω κάτι λογικό,όχι επαγγελματική ποιότητα.Δεν ακούω manowar καθε μέρα μετα τις 12 σε 5.1...
warlock9_0 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 να σταματήσεις να ακούς manowar μόνο καλό θα σου κάνει για ψιλοελάττωση του ήχου μπορείς να κοιτάξεις ricofon για να μην ακούγεται τίποτα θες πολύ δουλειά και δε συμφέρει
rotten crusader Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Οι αυγοθήκες είναι απο τις πιο συχνές απαντήσεις.Και όντως κάνουν δουλειά...Αλλά γι'αυτόν ακριβώς το λόγο,μίλησα απο την αρχή για >100mm... Θα ψάξω το ricofon μπας και...
orlox Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 αυγοθήκες Το ειχα κανει και εγω μια εποχη. Απλα θελει ψαξιμο να τις βρεις αλλα ειναι απο τσαμπα σε λαικη αγορα μεχρι και πολη φτηνα. Επισης Αφρολεξ
rotten crusader Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Το αφρολέξ είναι καλή φάση...Αλλά κάνει τίποτα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.