Andreas2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ελάτε ένα γατί συγχίστηκα.Εκτές έβαλα 5 ευρώ.Πήγε λίγο ποιο κάτω από την πρώτη γραμμή.Τα έβαλα για να τα φάω σήμερα.Σήμερα τα έφαγα.Έβαλα άλλα πέντα για άυριο.Πήγα γυρώ και πήγε λίγο ποιο πάνω από την εντελώς κάτω γραμμή.Αύριο θέλω να κάνω γυρό να φάω πέντε ευρώ.Πόση βενζίνη πρέπει να φάω;Αν δεν διευκρίνησα καλά πείτε.
mphxths Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ελάτε ένα γατί συγχίστηκα.Εκτές έβαλα 5 ευρώ.Πήγε λίγο ποιο κάτω από την πρώτη γραμμή.Τα έβαλα για να τα φάω σήμερα.Σήμερα τα έφαγα.Έβαλα άλλα πέντα για άυριο.Πήγα γυρώ και πήγε λίγο ποιο πάνω από την εντελώς κάτω γραμμή.Αύριο θέλω να κάνω γυρό να φάω πέντε ευρώ.Πόση βενζίνη πρέπει να φάω;Αν δεν διευκρίνησα καλά πείτε. Αν μου δωσεις τις παρακατω πληροφοριες θα σου λυσω το προβλημα 1.τι μηχανακι?τι κυβικα , βαρος .Ειναι πειραγμενο?ποσα χιλιομετρα εχει?σερβις του εχεις κανει ? 2.τι διαδρομη ?ποσα χιλιομετρα?ποσα φαναρια ?ποση κινηση κατα μεσο ορο?ανηφορες ?κατηφορες?και ποσες? 3.σε τι βενζιναδικο εβαλες βενζινη?με τι τιμη?ποσο ποσοστο νοθειας? 4.πως οδηγεις?επιθετικα ?αμυντικα?γρηγορα?αργα? 5.σφηνες κανεις? 6.το κρανος το φορας στο κεφαλι 'η στον αγκωνα ?παιζει ρολο στην κατανομη του βαρους και ως εκ τουτου στην "δυναμη" που χρειαζεται το μηχανακι να βαλει για να επιταχυνει / επιβραδυνει. 7.φορας στολη μοτοσικλετιστη? 8.εχει αεροδυναμικο σχημα το μηχανακι ?
Andreas2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Κοίτα έγιναν και κάτι παλαιότερα που θα τα πω ύστερα αν θυμηθώ.Τα 5 ευρώ τα θεωρώ από την γραμμη στον πάτο εώς στην γραμμή την πρώτη.Τόσα θέλω να τρώω.
gnsX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 τόσα ναι,6 ευρώ βγαίνει αν δεν τα φας με τη μία,μετά τα 6 χαλάει,άλλη γραμμή για πέρα δεν έχει.Μόνο μη χαλάσεις το γκάζι γιατί θα φύγει και το τελευταίο και θα ανέβει το ποσό Οικονομία
status Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Υπάρχει άνθρωπος (σοικός) που να κατάλαβε τι εννοεί ο ποιητής; :Ρ
Andreas2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Υπάρχει άνθρωπος (σοικός) που να κατάλαβε τι εννοεί ο ποιητής; :Ρ Ο διανοητικός;Anyway είμαι πολύ ευαίσθητος με τα λεφτά αν και δεν είμαι οικονομικός.Σκέφτομαι έδωσα τόσα για νερό σε περίπτερο ενώ από αλλού θα το έπαιρνα φθηνότερα.
silverthunder Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ο διανοητικός;Anyway είμαι πολύ ευαίσθητος με τα λεφτά αν και δεν είμαι οικονομικός.Σκέφτομαι έδωσα τόσα για νερό σε περίπτερο ενώ από αλλού θα το έπαιρνα φθηνότερα. τσιγγουνης λεγεται
leonidas_fs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Παίδες χρειάζομαι βοήθεια με ενα μαθηματικό πρόβλημα..Υπάρχει κανένας που να ξέρει καλά μαθηματικά εδω? Σοβαρά όμως, please!
Pantelwolf Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Αν το γράψεις θα μάθουμε αν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις