cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δες ψυχολόγο. Ή ελλάτωσε την μαλακία. Το μόνο μη φυσιολογικό που βλέπω είναι να απορείς με αυτά που περιγράφεις. Και ο τρόπος που τα περιγράφεις. Και καλύτερα να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ σε "Νομίζω πως έχω πρόβλημα"
leonidas_fs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Φίλε δεν μας λες τι σε κανει να πιστεύεις οτι έχεις πρόβλημα! Δώσε κανα παράδειγμα!
kuzko21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Λέτε να κόψω το house ή μιας και έίμαι 6η σεζόνα να δώ και την επόμενη; Μιλαμε για προβληματα τωρα, ετσι;
an19gi75 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Οι σημειώσεις προτείνονται και από τους ειδήμονες για να βάζεις σε τάξεις τις σκέψεις σου. Αρκεί να μην σου γίνουν ψυχαναγκασμός. Για την εκκεντρικότητα προσδιόρισε τι εννοείς.Το νορμάλ και η παρέκκλιση εχουν πολλές διαβαθμίσεις.Το τι καθιστά παθολογικό εξαρτάται από τη διάρκεια, την ένταση και τη συχνότητα που εμφανίζεται. Αν νιώθεις ζόρικα άσε τα φόρουμ και μίλα με κάποιον που ξέρει.
washcloud Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 1lj4z1 όπως είδες, υπάρχουν και καταθλιπτικότερα πράγματα από το House M.D. Μη μασάς όμως και σνόμπαρε αυτά που δε σου ταιριάζουν, και δίνε βάση σε όσα νομίζεις ότι σου ταιριάζουν (και συγκεκριμένα εννοώ ποστ στο thread σου). Κατά τ' άλλα και χωρίς να είμαι επαγγελματίας του είδους, διαφαίνεται μια μοναχικότητά σου να την πω, μια τάση "να ζεις στον κόσμο σου" να την πω, μια αμφιβολία για τον εαυτό σου να την πω, μια ενοχικότητα να την πω...Πράγματα που μπορεί να μην είναι ντε και καλά κακά, αλλά το βέβαιο είναι ότι σε ψιλοαπασχολούν. Τεσπα προφανώς είσαι μικρός και ψάχνεσαι, και ΑΥΤΟ είναι το καλό. Όσο για τις "σημειώσεις", ΑΝ το νιώθεις ως πρόβλημα, περιόρισε ή και κοφ' το. Αν πάλι την καταβρίσκεις έτσι, και δε δημιουργείς ούτε άμεσα πρόβλημα στον εαυτό σου (ψυχαναγκασμός), ούτε έμμεσα (να τρελλαίνεις τους γύρω σου κάνοντάς το σε υπερβολικό βαθμό), δεν είναι παρά μια ιδιαίτερότητα σου και δε βλέπω γιατί να βαφτιστεί "πρόβλημα". Κάνε το εξής : δυο λίστες με τα υπέρ και τα κατά αυτής της διαδικασίας που ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, και ζύγισε αν λέει να τη συνεχίσεις ή όχι. Για περισσότερα, και ειδικά περί φοβιών και πως ορίζονται αυτοί από ειδικούς και αν εμπίπτεις, περίμενε μπας και απαντήσουν τέτοιοι. Στο μεταξύ, μην κόβεις καμμία σεξουαλική σου δραστηριότητα πριν όποιος στο προτείνει δεν σου αποδείξει έμπρακτα ότι το έχει ήδη κάνει για πάρτη του πρώτα. * Το μόνο που πρέπει ν' αλλάξεις στον τίτλο του thread είναι το πρώτο Ήτα της τελευταίας λέξης σε Ύψιλον.
1lj4z1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δες ψυχολόγο. Ή ελλάτωσε την μαλακία. Το μόνο μη φυσιολογικό που βλέπω είναι να απορείς με αυτά που περιγράφεις. Και ο τρόπος που τα περιγράφεις. Και καλύτερα να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ σε "Νομίζω πως έχω πρόβλημα" μαρέσει που είπα σοβαρά μαν έλεος. Φίλε δεν μας λες τι σε κανει να πιστεύεις οτι έχεις πρόβλημα! Δώσε κανα παράδειγμα! δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, και δεν είναι τόσο βαρή όσο το περιγράφω. απλά πρέπει να είναι ελαφρά κατάθλιψη έχω περάσει πολλά με την υγεία μου και κόντεψα να πάθω καρκίνο και μου έχει απαγορεύσει 1002 ο γιατρός με συνέπεια να μην είμαι φυσιολογικός teenager, είμαι 20 χρονών και σπουδάζω αυτό το διάστημα. Μιλαμε για προβληματα τωρα, ετσι; φυσικά και δεν είναι πρόβλημα απλά ανέφερα τί θα κάνατε εσείς άν σας ψυχοπλάκωνε μια σειρά. Οι σημειώσεις προτείνονται και από τους ειδήμονες για να βάζεις σε τάξεις τις σκέψεις σου. Αρκεί να μην σου γίνουν ψυχαναγκασμός. Για την εκκεντρικότητα προσδιόρισε τι εννοείς.Το νορμάλ και η παρέκκλιση εχουν πολλές διαβαθμίσεις.Το τι καθιστά παθολογικό εξαρτάται από τη διάρκεια, την ένταση και τη συχνότητα που εμφανίζεται. Αν νιώθεις ζόρικα άσε τα φόρουμ και μίλα με κάποιον που ξέρει. δεν είναι ψυχαναγκασμός απλά ώρες-ώρες σκέφτομαι, μήπως με τις σημειώσεις χάσω την εικανότητα να θυμάμαι μόνος μου αυτά που γράφω εκεί; διάβασα μια έρευνα πρόσφατα στο insomnia περι αυτού. 1lj4z1 όπως είδες, υπάρχουν και καταθλιπτικότερα πράγματα από το House M.D. Μη μασάς όμως και σνόμπαρε αυτά που δε σου ταιριάζουν, και δίνε βάση σε όσα νομίζεις ότι σου ταιριάζουν (και συγκεκριμένα εννοώ ποστ στο thread σου). Κατά τ' άλλα και χωρίς να είμαι επαγγελματίας του είδους, διαφαίνεται μια μοναχικότητά σου να την πω, μια τάση "να ζεις στον κόσμο σου" να την πω, μια αμφιβολία για τον εαυτό σου να την πω, μια ενοχικότητα να την πω...Πράγματα που μπορεί να μην είναι ντε και καλά κακά, αλλά το βέβαιο είναι ότι σε ψιλοαπασχολούν. Τεσπα προφανώς είσαι μικρός και ψάχνεσαι, και ΑΥΤΟ είναι το καλό. Όσο για τις "σημειώσεις", ΑΝ το νιώθεις ως πρόβλημα, περιόρισε ή και κοφ' το. Αν πάλι την καταβρίσκεις έτσι, και δε δημιουργείς ούτε άμεσα πρόβλημα στον εαυτό σου (ψυχαναγκασμός), ούτε έμμεσα (να τρελλαίνεις τους γύρω σου κάνοντάς το σε υπερβολικό βαθμό), δεν είναι παρά μια ιδιαίτερότητα σου και δε βλέπω γιατί να βαφτιστεί "πρόβλημα". Κάνε το εξής : δυο λίστες με τα υπέρ και τα κατά αυτής της διαδικασίας που ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, και ζύγισε αν λέει να τη συνεχίσεις ή όχι. Για περισσότερα, και ειδικά περί φοβιών και πως ορίζονται αυτοί από ειδικούς και αν εμπίπτεις, περίμενε μπας και απαντήσουν τέτοιοι. Στο μεταξύ, μην κόβεις καμμία σεξουαλική σου δραστηριότητα πριν όποιος στο προτείνει δεν σου αποδείξει έμπρακτα ότι το έχει ήδη κάνει για πάρτη του πρώτα. * Το μόνο που πρέπει ν' αλλάξεις στον τίτλο του thread είναι το πρώτο Ήτα της τελευταίας λέξης σε Ύψιλον. χαχαχα μαρέσει το χιούμορ και ταυτόχονα η σοβαρότητα του πόστ . είμαι 20 χρονών όπως ανέφερα και παραπάνω, και πιο πολύ αυτά περνάνε σαν σκέψεις, είναι και το θέμα της υγείας που πέρασα πρόσφατα και το να σου επιβάλει πχ ο doc να μην πίνεις καθόλου αλκόολ, να μην τρώς το ένα και το άλλο με κάνει να νιόθω διαφορετικός απο τους άλλους. μπορεί να φταίει και αυτό. όσο για τις σημειώσεις με βοήθησαν αρκετά να γράψω 20άρια στην σχολή κτλ. άλλά όμως φοβάμαι μήπως το παρακάνω. Εσείς κρατάτε σημειώσεις; και άν ναί τι γράφετε σε αυτές; Επίσης, επειρεάζεστε απο ταινίες/σειρές; εγώ έχω κόψει θρίλες κτλ εδώ και χρόνια γιατί με επειρεάζουν.
1lj4z1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε να γράφεις. Όχι σημειώσεις. γράφω γενικά για την σχολή και blogging, γενικά τι να γράψω; Να δώσω ένα παράδειγμα στον @leonidas_fs , μισώ την τηλεώραση την θεωρώ βλακεία! λέω σε όλους να μήν βλέπουν γιατί είναι gtp εκπομπές με μεσημεριανές και άλλες αηδίες. όμως όταν βλέπω όλους τους άλλους να βλέπουνε τηλεώραση, αναρωτιέμαι μήπως είμαι ανώμαλος; αυτό γίνεται και σε διάφορα άλλα θέματα! πιστέυω οτι είναι λογικό να μην βλέπει ο κόσμος αηδίες! τώρα είτε είμαι psycho είτε είμαι σούπερ-έξυπνος τι να πώ και συννάμα περίεργος;
Lucifer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Πράγματα που νοιώθεις. Σε πρώτη φάση αφιλτράριστα. Στην αρχή θα ντρέπεσαι που τα γράφεις, μετά θα ντρέπεσαι να τα διαβάσεις και στο τέλος θα ντρέπεσαι που τα είχες γράψει, αλλά μέχρι τότε θα έχεις μάθει να χειρίζεσαι την έκφραση του συναισθήματός σου στο χαρτί -και αναλογικά, γενικότερα.
1lj4z1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Πράγματα που νοιώθεις. Σε πρώτη φάση αφιλτράριστα. Στην αρχή θα ντρέπεσαι που τα γράφεις, μετά θα ντρέπεσαι να τα διαβάσεις και στο τέλος θα ντρέπεσαι που τα είχες γράψει, αλλά μέχρι τότε θα έχεις μάθει να χειρίζεσαι την έκφραση του συναισθήματός σου στο χαρτί -και αναλογικά, γενικότερα. μου φαίνεται πολύ βαρετό καλύτερα να τα γράφω και εδώ να υπάρχει και συζήτηση-άποψη...
salliara Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 μου φαίνεται πολύ βαρετό καλύτερα να τα γράφω και εδώ να υπάρχει και συζήτηση-άποψη... Εδω τα φιλτράρεις όμως πριν το έντερ. Το private χαρτί ειναι για να πέσει brainstorming και να ξεδώσεις/ξαλαφρώσεις.
1lj4z1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Εδω τα φιλτράρεις όμως πριν το έντερ. Το private χαρτί ειναι για να πέσει brainstorming και να ξεδώσεις/ξαλαφρώσεις. το κάνετε εσείς; πετυχαίνει;
Swimmer21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 γράφω γενικά για την σχολή και blogging, γενικά τι να γράψω; Να δώσω ένα παράδειγμα στον @leonidas_fs , μισώ την τηλεώραση την θεωρώ βλακεία! λέω σε όλους να μήν βλέπουν γιατί είναι gtp εκπομπές με μεσημεριανές και άλλες αηδίες. όμως όταν βλέπω όλους τους άλλους να βλέπουνε τηλεώραση, αναρωτιέμαι μήπως είμαι ανώμαλος; αυτό γίνεται και σε διάφορα άλλα θέματα! πιστέυω οτι είναι λογικό να μην βλέπει ο κόσμος αηδίες! τώρα είτε είμαι psycho είτε είμαι σούπερ-έξυπνος τι να πώ και συννάμα περίεργος; ρε φιλε, μη το κουραζεις.. ανθρωποι ειμαστε, ολοι εχουμε τις παραξενιες μας.. τι ανωμαλος και μ@λ@κιες? εγω πχ μπορει να κλειδωσω το αμαξι κ να μου καρφωθει οτι δεν το κλειδωσα, και να το ελεγχω αλλες 3-4 φορες.. το ιδιο με τα παραθυρα, πορτες κλπ Αλλοι δεν εχουν να φανε, αλλοι δεν εχουν χερια, ποδια, ειναι τυφλοι, κουφοι, πονανε ολοι μερα.. να ευχαριστεις τον θεο που εισαι καλα, ετσι οπως εισαι.. Δες και το βιντεακι.. http://www.youtube.com/watch?v=XZVfHoTROgQ&feature=related Βγες με την παρεα σου,ζησε πραγματα, σημειωσε τα αν θες! Να πανε να γ@μ#θουνε ολοι, οτι γουσταρεις θα κανεις, κ ας βλεπουν τηλεοραση.. δικιο εχεις, δεν εισαι τρελος ουτε ανωμαλος. Οτι και να εχεις τωρα, οσο περιεργος και αν σου φαινεται ο εαυτος σου, οσα ψυχολογικα και να εχεις.. τιποτα δεν ειναι χειροτερο απο το να ξυπνησεις μια μερα 30-40 χρονων και να πεις.. "Δεν ευχαριστηθηκα τη ζωη μου, δεν εζησα οπως ηθελα, δεν εκανα αυτα που ηθελα.." Και στη τελικη.. η ζωη ειναι πολυ πολυ σημαντικη για να την παιρνουμε τοσο στα σοβαρα και να καθομαστε να ψαχνουμε τι φταιει, και γιατι εγιναν ετσι τα πραγματα, και τι εχω, και ειμαι διαφορετικος κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.