Προς το περιεχόμενο

Το Thread της Ψυχανάλυσης.

1lj4z1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε φιλε, μη το κουραζεις.. ανθρωποι ειμαστε, ολοι εχουμε τις παραξενιες μας.. τι ανωμαλος και μ@λ@κιες? εγω πχ μπορει να κλειδωσω το αμαξι κ να μου καρφωθει οτι δεν το κλειδωσα, και να το ελεγχω αλλες 3-4 φορες.. το ιδιο με τα παραθυρα, πορτες κλπ

Αλλοι δεν εχουν να φανε, αλλοι δεν εχουν χερια, ποδια, ειναι τυφλοι, κουφοι, πονανε ολοι μερα.. να ευχαριστεις τον θεο που εισαι καλα, ετσι οπως εισαι..

Δες και το βιντεακι..

http://www.youtube.c...feature=related

Βγες με την παρεα σου,ζησε πραγματα, σημειωσε τα αν θες! Να πανε να γ@μ#θουνε ολοι, οτι γουσταρεις θα κανεις, κ ας βλεπουν τηλεοραση.. δικιο εχεις, δεν εισαι τρελος ουτε ανωμαλος.

Οτι και να εχεις τωρα, οσο περιεργος και αν σου φαινεται ο εαυτος σου, οσα ψυχολογικα και να εχεις.. τιποτα δεν ειναι χειροτερο απο το να ξυπνησεις μια μερα 30-40 χρονων και να πεις.. "Δεν ευχαριστηθηκα τη ζωη μου, δεν εζησα οπως ηθελα, δεν εκανα αυτα που ηθελα.."

Και στη τελικη.. η ζωη ειναι πολυ πολυ σημαντικη για να την παιρνουμε τοσο στα σοβαρα και να καθομαστε να ψαχνουμε τι φταιει, και γιατι εγιναν ετσι τα πραγματα, και τι εχω, και ειμαι διαφορετικος κλπ κλπ

δίκιο έχεις μάν, fear.png

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα.. οκ

δεν τρολλάρω, σε αντίθεση με τα κλασσικά τρόλλ που απαντήσαν παραπάνω, αλλα αν δεν θέλεις μην απαντήσεις. απλά τα έγραψες με πολύ σιγουριά τα παραπάνω και ήλπιζα να μου εξηγήσεις και αυτό.

Δημοσ.

Γιατι ειναι μικρο διαστημα υπαρξης αναμεσα σε τεραστια διαστηματα ανυπαρξιας

Αυτό είναι μια καλή απάντηση στο γιατί ΔΕΝ είναι σημαντική.

Δημοσ.

γιατι ειναι τα παντα... τι να σου εξηγησω.. μην αρχισουμε τωρα να τσακωνομαστε οτι πεινανε παιδακια στην Αφρικη, οτι καποιοι δεν αξιζουν να ζουν, και οτι σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας..

ολα ειναι κομματι της ζωης.. ο καθενας επιλεγει πως θα ζησει..

Δημοσ.

Αυτό είναι μια καλή απάντηση στο γιατί ΔΕΝ είναι σημαντική.

Αυτο που σπανιζει ειναι σημαντικοτερο. Η εξαιρεση ειναι πιο σημαντικη απο τον κανονα

Δημοσ.

Η εξαίρεση είναι ένας τύπος που γεννιέται και πεθαίνει ξερωγώ;

Αν υπαρχεις για 100 χρονια, και για 100 * 10^9 χρονια βρισκεσαι σε ανυπαρξια, η ζωη γινεται σημαντικη γιατι η πιθανοτητα να ζεις ειναι πολυ μεγαλυτερη απο αυτην του να εισαι σε ανυπαρξια. Επομενες ζωες included

Δημοσ.
ο καθενας επιλεγει πως θα ζησει..

ναι δεν αντιλέγω αυτό απλά δεν καταλαβαίνω τι το σημαντικό θα γίνει αν αύριο πεθάνεις εσύ η εγώ ας πούμε.

και για να μην νομίζεις οτι το παίζω έξυπνος πιστεύω οτι ο TS απλά αντιδράει στην κοινωνία και όχι στην ζωή. γιατι να χαρεί επειδή έχει δύο χέρια όταν οι γύρω του δεν έχουν μυαλο. αν και νομίζω τα έχει μπερδέψει λίγο. ο κόσμος βλέπει τηλεόραση γιατι δεν είναι τόσο δυνατός ψυχολογικά να σκεφτεί η να προσέχει τα πάντα γυρω του. δεν θέλει να σκέφτεται. δυστυχώς του αρέσει να καθοδηγήται και να νιώθει αισιόδοξος. χωρίζει και την επόμενη μέρα βρίσκει κάποιον άλλον, απλά για να μην ειναι μόνος. λίγοι ψάχνουν πραγματικά κάτι που να τους ταιριάζει. για μένα είναι λογικό ένας σκεπτόμενος άνθρωπος που ζεί στην Ελλάδα (δεν ξέρω τι γίνεται στο εξωτερικό) να έχει κατάθλιψη ελαφριάς ή άλλης μορφής.

Δημοσ.

Αν υπαρχεις για 100 χρονια, και για 100 * 10^9 χρονια βρισκεσαι σε ανυπαρξια, η ζωη γινεται σημαντικη γιατι η πιθανοτητα να ζεις ειναι πολυ μεγαλυτερη απο αυτην του να εισαι σε ανυπαρξια. Επομενες ζωες included

3 φιλοσοφικές σχολές

4 θρησκείες

36 τσαρλατάνοι

και

1 φανατικός υποστηρικτής του τονισμού...

...ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά, εναντίον σου.

Δημοσ.

Δες ψυχολόγο.

Ή ελλάτωσε την μαλακία.

Το μόνο μη φυσιολογικό που βλέπω είναι να απορείς με αυτά που περιγράφεις.

Και ο τρόπος που τα περιγράφεις.

Και καλύτερα να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ σε "Νομίζω πως έχω πρόβλημα"

φοβερό , χαχαχαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...