1lj4z1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Γιατί δεν σας κάνουνε mods εσένα και τον τόξο να κλειδώνετε κατά βούληση; Άραξε, στείλε μήνυμα σε κάποιον υπεύθυνο, δεν είναι ανάγκη να φωνάζετε συνέχεια κλείδωμα και κλείδωμα. δεν το είπα με ύφος, απλά είπα να κλειδώσει δεν έχω ιδέα πως στέλνω μήνυμα... εσύ άραξε.
1lj4z1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 έλεος μόνο να κοροιδέυετε ξέρετε, ελληναράδες. άν δεν σας αρέσει μην σχολιάζετε. όλο μαλακίες ξέρετε να λέτε. σας εύχομαι να μην περάσετε ούτε τα μισά προβλήματα υγείας που έχω περάσει, μαλάκες.
pavlinaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 έλεος μόνο να κοροιδέυετε ξέρετε, ελληναράδες. άν δεν σας αρέσει μην σχολιάζετε. όλο μαλακίες ξέρετε να λέτε. σας εύχομαι να μην περάσετε ούτε τα μισά προβλήματα υγείας που έχω περάσει, μαλάκες. δεν ειμαι η μονη δηλαδη που το εχω καταλαβει αυτο.
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Βρες μια γκόμενα και θα λυθούν όλα έλεος μόνο να κοροιδέυετε ξέρετε, ελληναράδες. άν δεν σας αρέσει μην σχολιάζετε. όλο μαλακίες ξέρετε να λέτε. Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ γιατί το λέω σοβαρά. Εκτός αν αμφιβάλλεις ότι έχει άκρως ευεργετικές ιδιότητες μια γκόμενα
slygeo87 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 έλεος μόνο να κοροιδέυετε ξέρετε, ελληναράδες. άν δεν σας αρέσει μην σχολιάζετε. όλο μαλακίες ξέρετε να λέτε. σας εύχομαι να μην περάσετε ούτε τα μισά προβλήματα υγείας που έχω περάσει, μαλάκες. Έχεις επίγνωση της κατάστασης σου πάντως και αυτό είναι θετικό. Ψαξ' το για ψυχοθεραπεία.
1lj4z1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 δεν ειμαι η μονη δηλαδη που το εχω καταλαβει αυτο. όχι Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ γιατί το λέω σοβαρά. Εκτός αν αμφιβάλλεις ότι έχει άκρως ευεργετικές ιδιότητες μια γκόμενα έχω γκόμενα μάν. Έχεις επίγνωση της κατάστασης σου πάντως και αυτό είναι θετικό. Ψαξ' το για ψυχοθεραπεία. και της δικίας σου κατάστασης έχω επίγνωση. έλεος, δεν χρειάζομαι ψυχοθεραπεία απλά είπα να συζητήσω 2 πράγματα. όλοι έχουμε ψυχολογικά! δεν πέρνω σοβαρά κανένα φόρουμ μόνο συζήτηση είπα να κάνω αλλά δεν είστε ικανοί ούτε για αυτό... μετά εγώ τον παίζω 24/7 εσείς απλά βλέπετε.
slygeo87 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τώρα μας τα χαλάς. Μας λες στην αρχή οτι παρατηρείς πως ασχολείσαι με λεπτομέρειες, λίστες κτλ. Άρα τι; Κάτι πάει στραβά. Σωστά;
1lj4z1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τώρα μας τα χαλάς. Μας λες στην αρχή οτι παρατηρείς πως ασχολείσαι με λεπτομέρειες, λίστες κτλ. Άρα τι; Κάτι πάει στραβά. Σωστά; ναι οκ, έθεσα το θέμα για να μου πείτε και εσείς τυχόν παρόμοια, ή άλλα προβλήματα, μετά το παίξατε ψυχολόγοι.
-nick- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ναι οκ, έθεσα το θέμα για να μου πείτε και εσείς τυχόν παρόμοια, ή άλλα προβλήματα, μετά το παίξατε ψυχολόγοι. Ε αφου τα ψυχολογικα σου λες, λογικο να παρεις ψυχολογικες απαντησεις
slygeo87 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Σύμφωνοι. Εσύ παρατηρείς οτι ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις κάποια πράγματα στην καθημερινότητα σου με συγκεκριμένο τρόπο, που έχουν ως αποτέλεσμα να "δυσλειτουργείς" με το συμπάθιο. Αρα ρε μεγάλε έχεις επίγνωση. Πήγαινε σε έναν ειδικό για ψυχοθεραπεία και αν τα βρείτε πας και για ψυχανάλυση να γουστάρεις. ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ.
1lj4z1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ε αφου τα ψυχολογικα σου λες, λογικο να παρεις ψυχολογικες απαντησεις ειρωνικές και τρόλινγκ όμως δεν κολλάνε , πετάγετε ο κάθε μαλάκας και γράφει "ελλάτωσε την μαλακία", έλεος ρε έλληνες, λαός της πούτσας είμαστε. μας έφαγε η ελευθερία λόγου.
-nick- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αλλο για τις ειρωνιες, μαζι σου Ο slygeo ομως δεν ειρωνευτηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.