tsifotis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 τα σαμπουαν με μεντα (πχ head n shoulders) εχουνε προτεραιοτητα οποτε τα βρισκω.
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Σορρυ που ξεθαβω αυτο το θεμα αλλα δεν αξιζει τον κοπο να αρχισω ολοκληρο τοπικ για την απορια μου.Το fructis ειναι καρκινογονο? Το λεω αυτο γιατι το ειχα διαβασει σε αλλο φορουμ και συμφωνουσαν πολλα ατομα οτι ειναι.. Βεβαια το τοπικ ηταν 10ετιας.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εΐμαι περιεργος να μαθω πως ακριβως κατέληξαν ότι ειναι καρκινογόνο.
HALF EVIL Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εΐμαι περιεργος να μαθω πως ακριβως κατέληξαν ότι ειναι καρκινογόνο. Δεν θα το μάθεις ποτέ :devil:
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μπορω να δωσω και λινκ σε πμ.. Εκτος αν δεν θεωρειται διαφημιση. update: ακυρο, τελικα ελεγαν πως πεφτουν τα μαλλια σου αμα χρησιμοποιεις fructis..
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 πρασινο σαπουνακι με γλυκερινη και αιθεριο ελαιο της προτιμησης σας...σε υγρο ολα αυτα ειναι συνταγη...απλα μου αρεσει να βρισκομαι κοντα στην φυση και να μην χρησιμοποιω χημικα προιοντα πλεον επανω μου
bilakos10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μπορω να δωσω και λινκ σε πμ.. Εκτος αν δεν θεωρειται διαφημιση. update: ακυρο, τελικα ελεγαν πως πεφτουν τα μαλλια σου αμα χρησιμοποιεις fructis.. Με αυτά που διαβάζουμε θα μας πέσουν τα μαλλιά, όχι με το fructis... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα