chill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Από την ημέρα που γεννήθηκα μέχρι και πριν λίγο καιρό λουζόμουν αποκλειστικά με Johnson's Baby Shampoo Μια μέρα έκατσε και δεν είχα σαμπουάν οπότε δανείστηκα ένα Syoss από μια γειτόνισσα. Την επόμενη φορά που πήγα supermarket πήρα Syoss και εγώ και από τότε λούζομαι με αυτό Μια σχέση 29+ χρόνων έληξε έτσι άδοξα!!!!!
salliara Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Syoss απίθανα σαμπούνια. +φτηνά. Παράπονο ομως εχω απο το αντιπυτιριδικό. Δεν.
Marria Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Από την ημέρα που γεννήθηκα μέχρι και πριν λίγο καιρό λουζόμουν αποκλειστικά με Johnson's Baby Shampoo Μια μέρα έκατσε και δεν είχα σαμπουάν οπότε δανείστηκα ένα Syoss από μια γειτόνισσα. Την επόμενη φορά που πήγα supermarket πήρα Syoss και εγώ και από τότε λούζομαι με αυτό Μια σχέση 29+ χρόνων έληξε έτσι άδοξα!!!!! καλη η γειτονισσα?
chill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 καλη η γειτονισσα? Αστέρι!!!!! Μαζί έχουμε μεγαλώσει.....περισσότερο σαν αδερφή μου την βλέπω
Marria Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αστέρι!!!!! Μαζί έχουμε μεγαλώσει.....περισσότερο σαν αδερφή μου την βλέπω A κριμα, θα μπορουσατε να ανταλλαζετε τα σαμπουαν σας.. και οχι μονο
caution Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Για πρόληψη και να νιώθω κοντά στη φύση,το φυσικό,όχι το χημικό.Αίσχος το Fructis.Πήρα πααιότερα και αυτό: Δηλαδή μόνο εμένα μου προκαλεί γέλιο αυτό;
chill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 A κριμα, θα μπορουσατε να ανταλλαζετε τα σαμπουαν σας.. και οχι μονο Τσκ τσκ τσκ τι πονηρό μυαλό, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα
Marria Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τσκ τσκ τσκ τι πονηρό μυαλό, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα Eγω πονηρο? Εγω το αθωο παιδακι? Με εχεις παρεξηγησει :P
chill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Eγω πονηρο? Εγω το αθωο παιδακι? Με εχεις παρεξηγησει :P Άχου το το καημενούλη το αθώο
xri_ni Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Orzene Μπυρας με μελι ...Αφηνει τελειο αρωμα στα μαλλια!!!
caution Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μην τα μπλέκουμε... βγες από το μπάνιο και μετά πιες ότι θέλεις.
Orgasmic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μουσταλευρια με ταραμα, κανει και για γαργαρες.
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Εγώ χρησιμοποιώ όπιο βρω σπίτι μου (πάντα γνωστές μάρκες) αλλα πολλες φορές βάζω από 2-3 διαφορετικά για ποικιλία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα