tsounami Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Παιδιά καλησπέρα!δεν ξέρω αν εδώ επιτρέπεται να γράψω το θέμα μου,αλλά εγώ θα το γράψω ....και αν δεν αρμόζει εδώ οι υπεύθυνοι ας το σβήσουν ή να το μεταφέρουν εκει που πρέπει!λοιπόν,το θέμα μου είναι καθαρά ηλεκτρονικό!θέλω να σχεδιάσω ένα κύκλωμα το οποίο θα έχει μία είσοδο και δύο εξόδους,όπου οι έξοδοι θα έχουνε διαφορά φάσης 90 μοιρών.Μέσα από το κύκλωμα θα περνάει ένα ομοαξονικό καλώδιο μάλλον 75Ω!εγω αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξερει κάποιος να κατασκευάζει τέτοιο κύκλωμα ή αν υπαρχει τετοιο κύκλωμα!το σχέδιο κ το κύκλωμα πρέπει να είναι σε αναλογική μορφή!
tsounami Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Για που το θες? έχω μία πτυχιακή που αυτό είναι το θέμα της περίπου!τα υπόλοιπα πιστεύω πως μπορώ να τα κάνω αν βρω ένα σχέδιο!!!
tsounami Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δεν πάταγες και πολύ ε. στην σχολή???όχι πάταγα αρκετά αν εννοείς αυτό,απλά το θέμα είναι λίγο παλούκι!ξέρεις κάτι που μπορεί να βοηθήσει?
tsounami Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Σχετικά εύκολο είναι άμα ξέρεις μπορείς να βοηθήσεις λίγο γτ εγώ δεν βρίσκω κάτι!αν θέλεις κιόλας....
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Είχαμε ένα πρόγραμμα με το οποίο σχεδιάζαμε εικονικά κυκλώματα και βλέπαμε αν και πως δουλεύουν, αλλά δε θυμάμαι τώρα πως το λένε.... πάνε χρόνια.
tsounami Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Είχαμε ένα πρόγραμμα με το οποίο σχεδιάζαμε εικονικά κυκλώματα και βλέπαμε αν και πως δουλεύουν, αλλά δε θυμάμαι τώρα πως το λένε.... πάνε χρόνια. μήπως λες το orcad?
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 την μπάτησα Εμ, βασικαααα, δεεενν... Δεν έχω ιδέα.
Haldol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Είχαμε ένα πρόγραμμα με το οποίο σχεδιάζαμε εικονικά κυκλώματα και βλέπαμε αν και πως δουλεύουν, αλλά δε θυμάμαι τώρα πως το λένε.... πάνε χρόνια. Multisim;
tsounami Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 την μπάτησα Εμ, βασικαααα, δεεενν... Δεν έχω ιδέα. καλώς ευχαριστω για την βοηθεια
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 μήπως λες το orcad? Ίσως... δε θυμάμαι καθόλου. Δε σε βοηθάει κάτι τέτοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.