Προς το περιεχόμενο

Σχεδίαση ηλεκτρονικού κυκλώματος

tsounami

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!δεν ξέρω αν εδώ επιτρέπεται να γράψω το θέμα μου,αλλά εγώ θα το γράψω ....και αν δεν αρμόζει εδώ οι υπεύθυνοι ας το σβήσουν ή να το μεταφέρουν εκει που πρέπει!λοιπόν,το θέμα μου είναι καθαρά ηλεκτρονικό!θέλω να σχεδιάσω ένα κύκλωμα το οποίο θα έχει μία είσοδο και δύο εξόδους,όπου οι έξοδοι θα έχουνε διαφορά φάσης 90 μοιρών.Μέσα από το κύκλωμα θα περνάει ένα ομοαξονικό καλώδιο μάλλον 75Ω!εγω αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξερει κάποιος να κατασκευάζει τέτοιο κύκλωμα ή αν υπαρχει τετοιο κύκλωμα!το σχέδιο κ το κύκλωμα πρέπει να είναι σε αναλογική μορφή!

Δημοσ.

Για που το θες?

έχω μία πτυχιακή που αυτό είναι το θέμα της περίπου!τα υπόλοιπα πιστεύω πως μπορώ να τα κάνω αν βρω ένα σχέδιο!!!

Δημοσ.

Δεν πάταγες και πολύ ε.

στην σχολή???όχι πάταγα αρκετά αν εννοείς αυτό,απλά το θέμα είναι λίγο παλούκι!ξέρεις κάτι που μπορεί να βοηθήσει?

Δημοσ.

Σχετικά εύκολο είναι άμα ξέρεις

μπορείς να βοηθήσεις λίγο γτ εγώ δεν βρίσκω κάτι!αν θέλεις κιόλας....

Δημοσ.

Είχαμε ένα πρόγραμμα με το οποίο σχεδιάζαμε εικονικά κυκλώματα και βλέπαμε αν και πως δουλεύουν, αλλά δε θυμάμαι τώρα πως το λένε....

πάνε χρόνια.

Δημοσ.

Είχαμε ένα πρόγραμμα με το οποίο σχεδιάζαμε εικονικά κυκλώματα και βλέπαμε αν και πως δουλεύουν, αλλά δε θυμάμαι τώρα πως το λένε....

πάνε χρόνια.

μήπως λες το orcad?

Δημοσ.

πάνε χρόνια.

Multisim;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...