tsounami Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ίσως... δε θυμάμαι καθόλου. Δε σε βοηθάει κάτι τέτοιο; θα με βοηθούσε αρκετά αλλά δεν έχω το σχέδιο για να το κάνω!δεν γνωρίζω τι υλικά πρέπει να βάλω και πόσο να είναι!!!
CtrlFreak Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τέσπα ψάξε στο google για "90° phase shift circuit" έχει έτοιμα ένα σωρό.
tsounami Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τέσπα ψάξε στο google για "90° phase shift circuit" έχει έτοιμα ένα σωρό. αν κ εχω ψαξει κ δεν βρισκω κατι!θα ξαναψαξω...ευχαριστω παντως!
flik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δεν έχω δει κανένα τέτοιο κύκλωμα, μάλλον κάτι θα βρεις στο internet αν ψάξεις. Επίσης επειδή δεν μου φαίνεται τόσο εξεζητημένο, αν κατεβάσεις το multisim μπορεί να έχει και sample μέσα. Επίσης με αυτό μπορείς εύκολα να δεις πως δουλεύει το κύκλωμα (προσομοίωση). Επίσης εύκολο είναι και το Proteus και ακόμα πιο εύκολο το Circuit Wizard. Ένα σωρό υπάρχουν, τα εύκολα σου λέω.
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Είχαμε ένα πρόγραμμα με το οποίο σχεδιάζαμε εικονικά κυκλώματα και βλέπαμε αν και πως δουλεύουν, αλλά δε θυμάμαι τώρα πως το λένε.... πάνε χρόνια. LTspice IV?
firewalker Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/All-pass_filter
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Επίσης επειδή δεν μου φαίνεται τόσο εξεζητημένο, αν κατεβάσεις το multisim μπορεί να έχει και sample μέσα. Επίσης με αυτό μπορείς εύκολα να δεις πως δουλεύει το κύκλωμα (προσομοίωση). Dat.
thanasis00 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Στην ουσία αυτό που θες, είναι ένα ημιτονικό σήμα, να το πάρεις μετατοπισμένο κατά 90 μοίρες. Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία, αλλά θα χρειαστείς έναν τελεστικό ενισχυτή για να πάρεις το σήμα σου. Τη μία έξοδο την έχεις ήδη, είναι η είσοδός σου. EDIT: http://www.ti.com/sc/docs/apps/msp/journal/aug2000/aug_07.pdf Ρίξε μια ματιά σε αυτό το pdf, σελίδα 4, νομίζω θα σε βοηθήσει αρκετά.
kabamaru21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μπες και στο hlektronika.gr και ρωτα εκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.