xaiko Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ρε παιδια δεν εχω κανει ποτε.. και ειμαι 1000% σιγουρος οτι θα μαρεσει!!! τωρα ενας τροπος για κανω και εγω ειναι να παω στις κλασικες ιδιοτικες παραλιες να πλιροσω τα κερατα μου για 20 λεπτα βολτα.. αλλα δεν θελω ετσι.. αλλος τροπος ειναι να αγορασω ενα μεταχιρισμενο .. αλλα δεν ειναι τοσο απλο διοτι μαζι με το jet ski πρεπι να αγορασω και αμαξι και κατι να το τραβαω οπωτε δεν το σιζιταμε καν. αναροτιομουν μηπος υπαρχει κανενας συλλογος που να μπορω να γραφτω και να κανω προπονισεις ( θα ηταν οτι καλυτερο) ...Πιστεβω σιγουρα υπαρχει γιατι εχω ακουσει οτι γινοντε και αγωνες στην ελλαδα οπωτε.... Η καθε πληροφορια θα ηταν χρισιμη γιατι εψαξα στο νετ και δεν βρικα ΤΙΠΟΤΑ σχετικα με αυτα που ψαχνω.. ευχαριστω
leonidas_fs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε πρώτα να δείς αν σ'αρεσει και μετά το ξανασυζητάς..τα 10 λεπτά είναι 15 ευρώ νομίζω...κάπως έτσι πάει..Δοκίμασε και αν δεις οτι σ'αρεσει το ξανασυζητάμε!
xaiko Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 φιλαρα δεν υπαρχει περιπτοση ουτε μια στο 3ις να μην μου αρεσει!!!!! αν δεν ημουν ανθρωπος θα ημουν κανα ψαρι.. με τι θαλασσα ειμαι ενα! δεν ξερω αν με καταλαβενεις.. η παραμικρη πληροφορια θα ηταν χρισιμη παιδες. ευχαριστω
Haldol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τα Jet Ski είναι για τους έχοντες. Μόνο η βενζίνη που τραβάνε είναι αποτρεπτικός παράγοντας για τον οποιονδήποτε. Ενδεικτικά, από παρόμοιο περυσινό θέμα εδώ, θυμάμαι ότι για βόλτα μίας ώρας θα χρειαστείς... 50€ καύσιμα. Χώρια το κόστος του ίδιου του Jet Ski για την αγορά, χώρια η αγοριά του trailer, χώρια, χώρια... Πιο φθηνά θα σου βγει να κάνεις στις ιδιωτικές παραλίες που λες.
xaiko Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 λες ε..ρε ειναι ακριβο hobby οντως.. θα το ψαξω το θεμα περισοτερο ευχαριστω παντος
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ε οταν εχεις καποιο χομπυ εννοειται οτι αποδεχεσαι να ξοδεψεις κατι τις παραπανω για την ικανοποιηση σου. Αλλος τα χαλαει σε αμαξια, αλλος σε κοτερα, αλλος σε τηλεορασεις και ηχοσυστηματα, αλλος σε υπολογιστες, αλλος σε αεροπλανα, αλλος σε τηλεκτευθυνομενα, αλλος σε καταδυσεις κλπ. Το προβλημα ειναι να μην εχεις χομπι (εστω και ανεξοδα), η να εχεις χομπι που δεν σε ικανοποιουν οσο θα ηθελες! Δεν ξερω αν ειναι τοσο ασυμφορο το jet ski, ομως πρεπει ναναι καλη φαση για χομπι:>
V for Vagelis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αφού σου αρέσει η θάλασσα, δοκίμασε κάτι σε windsurf, kitesurf, κανό/καγιάκ που θα σου έρθουν και πιο φθηνά.
xaiko Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 MiDi_MiLiZ συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!! εγω αφτη τη στιγμη δεν εχω ουτε μεταφορικο.. οπωτε δεν γινετε να αγορασω jet ski, οπωτε μαλλον θα κανω πλουσιους τους ενοικιαστες... φτου V for Vagelis ενοιτε ρε φιλε! αυτα που λες ειναι εφικτα, μονο που το jet ski που εχω κολισει τωρα ειναι εντελος αλλη φαση.. ειναι σαν μιχανη μες το νερο.. καταλαβενεις ρε φιλε αααααλλη φαση
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ρε παιδια δεν εχω κανει ποτε.. και ειμαι 1000% σιγουρος οτι θα μαρεσει!!! τωρα ενας τροπος για κανω και εγω ειναι να παω στις κλασικες ιδιοτικες παραλιες να πλιροσω τα κερατα μου για 20 λεπτα βολτα.. αλλα δεν θελω ετσι.. αλλος τροπος ειναι να αγορασω ενα μεταχιρισμενο .. αλλα δεν ειναι τοσο απλο διοτι μαζι με το jet ski πρεπι να αγορασω και αμαξι και κατι να το τραβαω οπωτε δεν το σιζιταμε καν. αναροτιομουν μηπος υπαρχει κανενας συλλογος που να μπορω να γραφτω και να κανω προπονισεις ( θα ηταν οτι καλυτερο) ...Πιστεβω σιγουρα υπαρχει γιατι εχω ακουσει οτι γινοντε και αγωνες στην ελλαδα οπωτε.... Η καθε πληροφορια θα ηταν χρισιμη γιατι εψαξα στο νετ και δεν βρικα ΤΙΠΟΤΑ σχετικα με αυτα που ψαχνω.. ευχαριστω διπλωμα εχεις?
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 διπλωμα εχεις? εγω που έχω για αυτοκίνητο πιάνετε ? μπορω να οδιγό τσετ σκι ?
xaiko Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 διπλωμα εχεις? ρε φιλε διπλομα οχι δεν εχω.. αλλα ουτε jet ski εχω... τωρα αν βρω που και πως θα κανω καμια βολτα και διμιουργιθει προβλιμα με διπλοματα κλπ θα κοιταξω να βγαλω ενα.. αλλιος τι να το κανω?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.