error77 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ο υπολογιστής μου αντιμετωπίζει το εξης problem: den ανοίγει( η μαλλον ανοίγει) απλα επανεκκινεί συνέχεια... δεν βγαζει τπτ στην οθονη....εχω δοκιμασει ν βγαλω την μπαταρια της μητρική ακόμη και για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλα τιποτα...τ εβγαλα και τ ξαναεβαλα τ ολα του κουτιου τ πράγματα αλλα τπτ παλι... η μητρικη παντως έχει ενα σημείο στο οποιο εχει κάτι αριθμούς που νομιζω εννούν τ προβλημμα υπάρχει/...εμένα μου γραφει συνέχεια C1... πρόσφατα όμως παρατηρησα ότι αν βάλω μία από τιw δύο ραμ (επειδή εχω 2x2gb) ανοίγει χωρίς κανενα προβλημμα..απλά με μια μικρη καθυστέρηση/// και οταν επιχειρούσα να βάλω και την άλλη ραμ δημιουργούνταν παλι πρόβλημμα... τι γίνεται τώρα... πάντως θ ήθελα ν τονίσω ότι εδω και ένα χρονο (επειδή ασχολούμε και με overclock) αντιμετωπίζω τ προβλημμα ν μν ανοίγει ο υπολογιστής(ασχέτως της προσφατης διαπυστωσης μ την ραμ)... παλία όμως τ κάταφερνα μετά από δυο εβδομάδες χωρις ν ξέρω το πως...τυχαία.. τ ν κάνω.... ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
rafail1994 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Λοιπόν δοκίμασε να παίξεις με αυτήν την μνήμη που λες ότι εχει πρόβλημα σε όλα τα slot . Επίσης σε ποιο σημείο σου κολαει ;
error77 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 το έχω ήδη δοκιμάσει σε όλα τ slot... τι εννοείς σε ποιο σημείο μου κολλάει???
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ενοεί ανοίγει η οθόνη και κολλάει μετα απο το post του bios, δείχνει τα windows δεν δείχνει τίποτα η οθόνη τι ακριβώς ? Επίσης το πρόβλημα στο έβγαλε ξαφνικά ? Δώσε μας και μερικά στοιχεία για τον υπολογιστή σου
error77 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 aaaa....οχι τπτ από αυτά...δεν ανοίγει...απλά κάνει περίπου 10 δευτερόλεπτα προσπαθώντας ν λειτουργήσει κ μετά επανεκκινεί...πάντα αυτό κάνει....συνεχως....
bananasplit Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 τι λειτουργικό έχεις επάνω;;θα βοηθούσε αν ανέφερες και τα specs του υπολογιστή...για να δούμε ακριβώς τι παίζει...αν λες οτι ασχολείσαι με overclocking,το μυαλό μου πάει στο οτι ίσως έχεις κάνει unstable τον πυρήνα ή τις ram από το overclocking...ΑΝ ΚΑΙ νομίζω οτι με την αφαίρεση της μπαταρίας επανέρχονται οι αρχικές ρυθμίσεις....το πρόβλημα που αναφέρεις το κάνει με οποιαδήποτε από τις 2 ραμ μέσα;;ή με συγκεκριμένη;;επίσης,δοκίμασε να τον λειτουργήσεις με τα βασικά επάνω...για να δείς τι σου κάνει.....
error77 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 λοιπόν... έχω windows 7 ultimate 64bit... Specs... intel core 2 duo e7400 2.80ghz (t οποίο τρέχει σταθερά στα 3.67ghz) kingston kvr800d2n6k2/4g ddr2 4gb (2x2gb) 800mhz (τ οοίο τρέχει στα 1167μηζ περίπου) gigabyte ep45 extreme (είναι η μητρική) xfx geforce 9500gt 512mb. (h opo;ia δεν είναι κάτι τ ιδιαίτερο) coolermaster rs-500 extremepower plus 500w αυτά γενικά....επίσης έχω 3x raid0 samsung spinpoint f3 500bg kai εναν σκέτο της κινγστον 320gb Όντως με την αφαίρεση της μπαταρίας επανέρχονται οι αρχικές ρυθμίσεις....οπότε δεν φταιει ακομη και αν unstable (που δεν νομίζω κιόλας) Το πρό0βλημμα που αναφέρω το κάνει με οποιαδήοποτε από τισ δυο ραμ... είχα δοκιμάσει παλιά με τ βασικά π είχα το ίδιο πρόβλημμα αλλά τπτ... *αυτό όμωσ που θέλω ν πώ είναι ότι πιστεύω οτι τ πρόβλημμα δεν οφείλεται στις ram αλλά σε κάτι άλλ και εμφανίζεται στην ραμ...γιάτι αυτο που συνέβαινε πάντα είναι ν λύνω και ν ξαναδένω τον υπολογιστή για ν λειτουργήσει..αλλά ν μν λειτουργεί...απλά μια μέρα στην τύχη ανοίγει από μόνο του....(σαν ν ηταν κουρασμενο κ τρ ν έχει ξεκουραστεί)...χαχαχααχαχ...καπως ετσι τ νιώθω...κτ άλλο θελει...όχι ν βγεί η μπαταρία ούτε ν τν λύσω κ ν τν ξαναδέσω...τι όμως????????????????????????????????????????
McDuck Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Πριν δυο χρόνια (ιούλιος)μου έκανε ακριβώς τα ίδια -μετά από λιγο τροφοδοτικό και μητρική καμμένη+το καλώδιο τροφοδοσίας-φέτος τον -Ιούλιο- πάλι τα ίδια(μόλις κατέβηκε το wga από microsoft.Αν δεν είναι θέμα θερμοκρασιών μάλλον έχουν βρεί το τρόπο να μας στέλνουν για .....ψώνια Επίσης όταν παρουσίαζε-παρουσιάζει το πρόβλημα ακούγεται και ένας υψίσυχνος ήχος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.