Προς το περιεχόμενο

pci-e esata καρτα

VasKag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει εσωτερικη καρτα που να βγαζει e-sata θυρες οι οποιες να δουλευουν αυτονομα χωρις να συνδεονται εσωτερικα με τις sata θυρες της μητρικης?

γιατι εχω παρει μια καρτα που εχει βγαζει 2 e-sata απο εξω και εχει και 2 sata μεσα. συνδεω εξωτερικη θηκη με esata καλωδιο αλλα δε βλεπω να δουλευει. πρεπει να θυσιασω οπωσδηποτε μια εσωτερικη?

Δημοσ.

Πηρα και σου προτεινω αυτην.

Η συγκεκριμενη εχει και chipset με port multiplier ωστε σε περιπτωση που συνδεσεις case με περισσοτερους απο ενα δισκους να μπορεις να τους δεις ολους. Αν η καρτα δεν εχει port multiplier βλεπεις μονο ενα δισκο.

Δημοσ.

εχω παρει αυτη εδω ακριβως την καρτα (οχι απο αυτο το μαγαζι)

http://www.ipshop.gr/product-id-33197.html

θελω να μπορω να συνδεσω εξωτερικη θηκη με συνδεση esata. κανω κατι λαθος? πρεπει να θυσιασω μια εσωτερικη sata για να δουλεψει η esata?

αυτη που μου προτεινεις πρεπει να ειναι σχεδον ιδια με τη διαφορα οτι εχει 1+1 αντι για 2+2.

σε αυτην που εχεις παρει σου δουλευει αυτο που θελω να κανω εγω?

Δημοσ.

εχω παρει αυτη εδω ακριβως την καρτα (οχι απο αυτο το μαγαζι)

http://www.ipshop.gr/product-id-33197.html

θελω να μπορω να συνδεσω εξωτερικη θηκη με συνδεση esata. κανω κατι λαθος? πρεπει να θυσιασω μια εσωτερικη sata για να δουλεψει η esata?

αυτη που μου προτεινεις πρεπει να ειναι σχεδον ιδια με τη διαφορα οτι εχει 1+1 αντι για 2+2.

σε αυτην που εχεις παρει σου δουλευει αυτο που θελω να κανω εγω?

Δε θυσιαζεις τιποτα, ισα ισα που σου δινει και δυο εσωτερικες SATA ακομα αυτη που πηρες.

Εαν το εξωτερικο σου case εχει ή παιρνει ενα δισκο μονο, κανενα προβλημα. Εαν εχει παραπανω απο ενα δισκους και η καρτα δεν εχει multiplier τοτε υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.

VasKag,α) η κάρτα αναγνωρίζεται στην διαχείρηση συσκευών;

β) το δίσκο τον συνδέεις κατά την διάρκεια λειτουργίας του υπολογιστή ή από πρίν;

Δημοσ.

δεν ξερω αν φαινεται στην διαχείριση πάντως οι εσωτερικες σατα δουλεύουν. Για τις εξωτερικες εχω δοκιμάσει διαφορους τρόπους σύνδεσης. Μέχρι και διαφορετικά καλώδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...