sam27gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 δεν ξερω πως τα που να εστιασω την προσοχή μου ώστε να διορθοσο το προβλημα τον υπολογιστη τον εστησα μονος μου ολα καινούρια επανω ελεγξα μηπος καμια βιδουλα η κατι που το βραχυκυκλωνει ολα μου φαινονται οκ και κανονικα συνδεδεμενα με το που παταω το κουμπι να ανοιξει ποτε θα ξεκινισει κανονικα και ποτε μετα απο μερικα λεπτά η μεχρι να πατησω το ρισετ ολα αυτα οχι για τα παραθυρα αλλα για το μπιος εχει ξανακουσει κανεις για τετοιο προβλημα με το που ξεκινισουν ολα δουλεύουν ρολοι
hawkpilot Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τροφοδοτικό, μητρική ή κάποια pci/pcie κάρτα (και η vga) δεν ξεκινά. Τσέκαρε ότι οι κάρτες πατάνε καλά στα βύσματα, κατέβασε κάποιο linux live cd και δούλεψέ το για μισή - μία ώρα. Επίσης, πόσταρε τα specs του Η/Υ.
filip123go Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Επίσης τσέκαρε και τα καλώδια μήπως κάποιο δεν πατάει σωστά..!
SPANK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Και αν μπορείς στις δοκιμές βγάλε δίσκο απο επάνω , cdrom κτλπ Παίξε μονο με τα απαραίτητα κάρτα γραφικών και ram
liopyr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Post screen βλέπεις όταν καθυστερεί να ξεκινήσει;
sam27gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 παιδια αυριο με το που γυρισω σπιτι θα σας δωσω και τα χαρακτιριστικα λεπτομεριες ευχαριστω παντοςγια το ενδιαφερων
sam27gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 μητρικη:asus m4a78lt-m le ram : kvr1333d3n9k2/4gb hdd: wd 500 gb 16mb sata caviar blue vga : on board ATI Radeon 3000 τροφ : lamtech 450w atx s450 dvd: lg gh22ls 22x postscreen δεν βλέπω οταν παρούσιαζετε το πρόβλημα σήμερα τα ξηλωσα όλα με το που παταω να ανοιξει ξεκινα κανονικα και μου βγαζει απο το bios f1 default f2 change settings Μπαινω στο bios τα κανω ολα default settings και στην επανεκινιση παλι τα ιδια το μονο που δεν δοκίμασα ειναι να τα δοκιμασω ολα εκτος κουτιου. κατι επιπλεων οταν παταω το power οταν παρουσιαζετε το προβλημα για να σβησει αφου σβησει μετα απο δευτερόλεπτα με το που το αφησω το power ξεκινα μονος του.
liopyr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Βγάλε τα pins του power button εντελώς και δοκίμασε να τον ανοίξεις βραχυκυκλώνοντάς τα με ένα κατσαβιδι ή βάζοντας αυτά του reset εκεί και παίζοντας με το reset button. Πες μας τι έγινε.
sam27gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 παιδιά χιλια ευχαριστώ βρεθηκε το προβλημα απο τη μητρικη το δευτερο slot μνημης δοκιμασα και τις 2 στο 1ο και μετα στο 2 δευτερο.δοκιμασα οσα μου ειπατε το ανεμιστιρακι του επεξεργαστη ειχα επανω usb,σκληρο,καλωδια reset power hdd ηχους και ανεμιστιρακι κουτιου εκτος ολα. αντε να δω τωρα απο αυριο στο e-shop τι θα γινει την τυχη μου μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.