Hamurabi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 καλησπερα παιδεσ. Εχει καποιοσ να προτεινει καποια πολυ πολυ καλη επιγονατιδα για χονδροπαθεια?
traganeus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Υπάρχει ειδική επιγονατίδα για αυτή την πάθηση? Γιατί και εγώ που έχω ο γιατρός μου δνε μου είπε κάτι. Μόνο φάρμακα έπερνα για 6 μήνες για να γίνει αναδόμηση του χόνδρου. Τώρα τουλάχιστον δεν με πονάνε όπως με πόναγαν, κυρίως στην αλλαγή καιρού. Μόνο το τρίξιμο κάνουν λες και είναι αγρασάριστα αμορτισέρ.
subdee Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 @traganeus Τα φάρμακα που σου πρότεινε ο γιατρός είναι μόνο με συνταγή;
Hamurabi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Βεβαιως,υπαρχουν επιγονατιδες που βοηθανε το γονατο να κανει σωστα την κινηση οταν περπατας ή τρεχεις για να εχεις την ελαχιστη φθορα στους χονδρους. Αληθεια,τι σου προτεινε ο γιατρος traganeus?
traganeus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Τα φάρμακα ήταν σε μορφή σκόνης και τα έπινα μέσα σε νερό. Donarot λέγεται. Ο Γιατρός μου είχε πει οτι για να γίνει δουλειά πρέπει να γυμνάσω ακόμα περισσότερο τους τετρακέφαλους και σε συνδυασμό με τα φάρμακα δεν θα έχω ενόχληση. Μπορώ να πώ οτι μετά απο 5 μήνες το μόνο πρόβλημα είναι τα τριξίματα αν κλειδώσουν τα πόδια για αρκετή ώρα σε μια θέση. Για συνταγογράφιση δεν ξέρω, είχα πάρει πάντως ένα απο το φαρμακείο έτσι χωρίς βιβλιαριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.