N3M3SiS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Παιδες καλημερα. Εχω ενα θεμα με το παρακατω ποντικακι το οποιο ειναι αυτο http://steelseries.com/products/games/world-of-warcraft-cataclysm/world-of-warcraft-cataclysm-mmo-gaming-mouse τα 2 τελευταια παιχνιδια που ανοιξα να παιξω... δεν εχω cursor.. καθολου τιποτα, ειτε fullscreen ειτε windowed, o cursor εντος του παραθυρου του παιχνιδιου εξαφανιζεται. Το δοκιμασα με 2 ως τωρα, Monkey Island 2 & Broken Sword 3. Monkey Island που ειχα ξαναρχισει και παλιοτερα ξερω πως επαιζε στο μηχανημα μου, δεν θυμαμαι αν ειχα το ιδιο Mouse τοτε ομως η οχι. Δοκιμασα να απενεργοποιησω τα Aero στα 7 μηπως και κανει τιποτα αλλα ακυρο. Εν τω μεταξυ, στα μενου κλπ δουλευει και φαινεται, μονο εντος του game δεν φαινεται. Αν πατησω esc και μπω στα options, saves κλπ ολα δουλευουν κανονικα.. Εχετε καμμια ιδεα τι μπορει να φταει ? Στο wow παντως που επαιζα ως τωρα δουλευε κανονικα ο cursor. edit: Δοκιμασα και με αλλο ποντικι και τιποτα.
filip123go Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την "σκιά" στον κέρσορα...?
N3M3SiS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Αν εννοεις τα trail, τοτε οχι, εινια απενεργοποιημενα.. Δοκιμασα επισης να τα τρεξω με compatibility, να αλλαξω αναλυση, τιποτα. Περιεργα πραματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.