mito1988 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθεια των ειδικών στους Η/Υ γιατί εγώ δεν είμαι και τόσο.Βρήκα το εν λόγο HP Pavilion προσφορά 800 euro και μου έκανε μεγάλη εντύπωση για τα χαρακτηριστικά που διαθέτει. Βέβαια είναι περσινό μοντέλο και στο site της HP γράφει πως έχει πλέον αποσυρθεί. Αυτό πρέπει να με προβληματίσει;(μήπως βγήκε ελαττωματικό. Από την άλλη το Sony Vaio έχει επεξεργαστή i5 2ης γενιάς ενώ το HP i7 1ης(Η διαφορά 1ης και 2ης γενιάς επεξεργαστών είναι μεγάλη ή για ένα μέσο χρήστη όπως εγώ δεν είναι πρόβλημα. Ποιο να προτιμήσω; Τι με συμβουλεύετε; Ποιο πολύ με τραβάει το blue-ray και η 17'' οθόνη στον HP αλλά αν είναι καλύτερος ο VAIO να τον προτιμήσω! Σας παραθέτω και τα Link (από το ίδιο κατάστημα) με αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των 2 υπολογιστών: http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=10092 http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12555 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Cham Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μεσαία μοντέλα απο 2 καλές εταιρίες όλο το παιχνίδι παίζετε στην ανάλυση κ γενικότερα στα γραφικά κ στο μέγεθος με τον Hp να προηγείται σε αυτόν τον τομέα..Φυσικά ποτέ δεν κατάλαβα πως ένας υπολογιστής 17" λέγεται φορητός.
mito1988 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δε με ενοχλεί τόσο η φορητότητα, αφού στο σπίτι θα τον έχω, όσο η επεξεργαστική ισχύς τους. Και εφόσον ο HP είναι σχετικά παλιό μοντέλο κατά πόσο έχει δημιουργήσει προβλήματα και τι είδους. (είχα τραυματική εμπειρία από την εν λόγο μάρκα και συγκεκριμένα από το Pavilion dv5 1199ev γι'αυτό το λέω. )
Cham Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 και είναι έτσι όπως το λες.δεν διαφωνώ αλλά οι ισορροπίες είναι πολύ κοντά.δες τι γράφει για τα pixels ο sony έμενα μου συνεβει με sony και την πάτησα.μετά τον "σκότωσα" γιατί μέχρι 6 δεν σε καλύπτει η εγγύηση
mito1988 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μα νομίζω καμία εταιρία δε σε καλύπτει για καμένα pixels παρα μόνο η LG. Κάπου διάβασα οτι τα HP έχουν πιο σκοτεινές οθόνες ( δε ξέρω βέβαια αν ισχύει στις LED ) οπότε νομίζω του VAIO θα είναι καλύτερη. Αλλα όπως και να το κάνουμε είναι 17" και για ταινίες που το θέλω είναι ιδανικοτερη
Nemesis_rds Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αφού τον θες για το σπιτι μόνο, δεν έχεις σκοπό να τον μετακινεις και είσαι διατεθειμένος να δώσει 700+ € γιατί δεν παίρνεις ένα desktop; Θα απολαμβάνεις τις ταινίες σου σε 24" όχι σε 17"..
mito1988 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αφού τον θες για το σπιτι μόνο, δεν έχεις σκοπό να τον μετακινεις και είσαι διατεθειμένος να δώσει 700+ € γιατί δεν παίρνεις ένα desktop; Θα απολαμβάνεις τις ταινίες σου σε 24" όχι σε 17".. Δεν τον θέλω αποκλειστικά για το σπίτι απλά δε με ενοχλεί το μεγάλο μέγεθος γιατί δε κάνω πολύ συχνά ταξίδια όπως κάποιος που θα το απαιτούσε η δουλειά του.Άσε που απεχθάνομαι και τα καλώδια! Μόνο αυτό http://www.sony.gr/product/vd-l-series/vpcl21m1e μου άρεσε και θα ήθελα να πάρω αλλά είναι αρκετά ακριβό για το budget μου. Δε ξέρω όμως κατά πόσο το συγκεκριμένο laptop αποδείχτηκε αξιόπιστο, όντας περσινό μοντέλο, και αν ο i7 (1ης γενιάς) που διαθέτει υπερτερεί από τον i5(2ης γενιάς) του Sony Vaio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.