washcloud Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 ...πώς ήταν εκείνο το παλιό διαφημιστικό motto...; Πίτσος : Εμπιστοσύνη! ; ....πούτσες εμπιστοσύνη... Τα συγχαρητήριά μου στον ΑψουΜαν για το ύφος/ήθος/γραφή του ποστ του.
ApSiMan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Φιλαράκι μάλλον σε δουλεύουνε.Σε πρώτη φάση ξάπλωσε το ψυγείο σου κανα δυο ώρες και μετά σήκωσε το και άστο κανά ωκτάωρο πριν το λειτουργήσεις μήπως σου έχει ανεβάσει λάδια σε κανάν εξατμιστή και σου δημιουργεί παγοφραγμό.Σε δεύτερη φάση φώναξε έναν ιδιώτη-έμπιστο-ψυκτικό και πες του να σου ρίξει λίγο φρέον μέσα και να αρχίσει να ψάχνει για διαρροές(με έναν ηλεκτρονικό ανιχνευτή -αν διαθέτει ανιχνευτή υπερήχων ακόμα καλύτερα).Τα στοιχεία δε τρυπάνε από μόνα τους ή πρέπει να έχουν εργοστασιακά μια κακή κόλληση και να χάνει ή να κάνεις εσύ τη ζημιά.Αν αυτός που ήρθε σου είπε ότι ο συμπιεστής (μοτέρ) είναι εντάξει και δε δοκίμασε να σου βάλει λίγο φρέον ..σε δουλεύει... Με βάζεις σε σκέψεις φίλε μου. Ο Τεχνικός2 δεν έβαλε φρεον, έβαλε ένα μηχάνημα όμως από πίσω δίπλα στον συμπιεστή και μέτρησε κάτι. Και έτσι όπως άνοιξε και μου έδειξε το στοιχείο, το πάνω μέρος του στοιχείου ήταν παγωμένο ενώ όλο το υπόλοιπο ήταν σε κανονική θερμοκρασία. Έφερα και ακόμα 2 άλλους ψυκτικούς και μου είπαν το ίδιο (άκυροι με την Pitsos). Δοκιμασες να βρεις το ανταλλακτικο μονος σου? Σε κανα μαγαζι με σχετικα είδη ή μεσω ιντερνετ? Να βρω το ανταλλακτικό μόνος όχι. Έφερα και τους άλλους τεχνικούς και ο ένας μου είπε μόνο από την Πίτσο το συγκεκριμένο, ο άλλος σκέφτηκε να κάνει πατέντα (???) αλλά δεν ήταν σίγουρος ότι θα δούλευε σωστά. Γενικά παίδες έχω παιδευτεί αρκετά με το συγκεκριμένο θέμα και θέλω να έρθει ένα καινούργιο να κάνω την δουλειά μου. Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ παραπάνω. Από βδομάδα περιμένω με το καλό το καινούργιο ψυγείο και θα ηρεμήσω (ελπίζω). Πίτσος νεκρή για εμένα όχι για τα προϊόντα τους αλλά για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους. Συμφωνώ και γω να τους ξεμπροστιάσεις σε όσα blogs μπορείς! Πλάκα πλάκα προτείνετε κάνα blog που να μπορώ να αναρτήσω το συγκεκριμένο... Τα συγχαρητήριά μου στον ΑψουΜαν για το ύφος/ήθος/γραφή του ποστ του. Σας ευχαριστώ πολύ κ. Γουάς
McDuck Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 το πάνω μέρος του στοιχείου ήταν παγωμένο ενώ όλο το υπόλοιπο ήταν σε κανονική θερμοκρασία. Τότε μάλλον φρέον θέλει -γίνεται νωρίτερα η εκτόνωση.Βάλτου και το πιθανότερο είναι να σου κρατήσει άλλα 8 χρόνια...
ApSiMan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Τότε μάλλον φρέον θέλει -γίνεται νωρίτερα η εκτόνωση.Βάλτου και το πιθανότερο είναι να σου κρατήσει άλλα 8 χρόνια... Λες???? Μιας και φαίνεται να ξέρεις από ψυκτικά, είσαι του επαγγέλματος? Αν ναι και έχεις μηχανήματα και χρόνο στείλε μου ένα pm να μου κάνεις μια επίσκεψη να το δεις....
washcloud Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 ...αν είναι όπως τα λέει ο Μακσκρούτζ, στείλε κι εσύ ένα pm στον freedubus αν έχει χρόνο και μηχανήματα να κάνετε μαζί μια επίσκεψη στον Μουσούρη να τα δει όλα
McDuck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Λες???? Μιας και φαίνεται να ξέρεις από ψυκτικά, είσαι του επαγγέλματος? Όχι,παρκαδόρος είμαι...
insomniaK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Στείλε στο ΙΝΚΑ το γράμμα σου, με την ερώτηση για πόσα χρόνια μετά την παύση πώλησης του προϊόντος, η εταιρεία οφείλει να έχει διαθέσιμα ανταλλακτικά. ;ρ
ApSiMan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Έφυγε χτες βράδυ η αναφορά και στο ΙΝΚΑ. Θα στείλω να ρωτήσω και αυτό που λες InsokniaK που είναι πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις. Αν ξέρετε κάνα blog που να μπορώ να το προωθήσω πείτε μου! Thanks again
Panagio_ts Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 To service και την αντιπροσωπεία των Liebherr τα έχει η εταιρεία fourlis. Μια φορά το χρειάστηκα εδώ και 16 χρόνια (αυτό τα λέει όλα για τα προϊόντα) και έχω καλή εμπειρία. καλημέρα.. επειδή στην τύχει έπεσα στα μάτια αυτό το θέμα ψάχνοντας στο internet... να σας πω μόνο ότι ψυγείο Liebherr αγορά 1.600 € μέσα σε 2 χρόνια έχουν έρθει 4 φορές για επισκευή γιατί.. μια ανέβαζε θερμοκρασία η συντήρηση μια η κατάψυξη...και πάει λέγοντας Την πρώτη φορά αφού ήρθε έκανε την διάγνωση χρειάστηκε αλλαγή μιας τρίοδης βαλβίδας.. αφού την παράγγειλαν (διότι φυσικά και δεν υπήρχε).. οπότε ξαναήρθαν.. ξεμπέρδεψα μόνο με μιάμιση εβδομάδα χωρίς ψυγείο... Την δεύτερη είχε χάσει φρέον (ψυγείο 1,5 χρόνου τότε) και μου πρόσθεσαν. Την Τρίτη έφτιαξε μόνο του....(είχε ανεβάσει θερμοκρασία και μετά από 2 μέρες, ώσπου να έρθουν καθώς ήταν ΣΚ, ήρθε στα ίσα του) Εχτές 8/09 και αφού πλέον έχει λήξει η εγγύηση (την περασμένη εβδομάδα).. γυρίσαμε από το super market και βάλαμε τα πραγματάκια μας μέσα...(τα μισά από αυτά ευπαθή) ξυπνάω το βράδυ για νερό η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς...σήμερα το πρωί μετά από 11 περίπου ώρες με τα πράγματα στο ψυγείο η θερμοκρασία στους 25 βαθμούς... Μετά από το τηλέφωνο στο φοβερό και τρομερό service Fourlis που το έχει η εταιρεία Service One που με την σειρά της το έχει δώσει σε τοπικούς αντιπροσώπους (Δυτικής Αθήνας κ.α.)....μου είπαν.... “απολύτως φυσιολογικό κυριέ μου... αφού βάλατε τόσα πράγματα μέσα ανέβηκε η θερμοκρασία...το κάθε πράγμα έχει την θερμοκρασία του και ωσότου να έρθει στην σωστή θερμοκρασία ανεβάζει την θερμοκρασία του ψυγείου” δεν κατάφερε δηλαδή σε 11 ώρες και.. να φέρει τα πράγματα σε σωστή θερμοκρασία... ψυγείο 2 ετών αγορά 1.600 €... Άντε να δούμε τι άλλο... και πόσο θα μου πάει.....οπότε από εμένα -10000000000 liebherr και το φοβερό service Fourlis – Service One – Τοπικός αντιπρόσωπος.... Γιαπωνέζικα ή Κορεάτικα υπάρχουν....??? γιατί πήγα σε Γερμανούς δεν κατάλαβα..
gatokoritso Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 καλα τι καθονται και λενε?ο ενας λεει παλιο ψυγειο μολις 8 ετων ο αλλος εβαλες πολλα τροφιμα και κλαταρε!μα πανε καλα οι ανθρωποι?ειναι απλα να μην σου τυχει...
agent_smith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Χμμ. Ενδιαφέρον θέμα. Και εμένα πριν απο 10 μέρες το whirpool μου με άφησε μετά από 17 χρόνια χωρίς να έχει παρουσιάσει ούτε μια βλάβη. Μετά από τα λεγόμενα ενός γνωστού ψυκτικού που έριξε μια ματιά αποφάσισα να κοιτάξω για κάτι καινούργιο και έπεσε το μάτι μου σε ένα Hitachi σε καλή τιμή και αρκετά λίτρα χωρητικότητας. Σχεδόν σαν το παλιό. Τι γνώμη έχετε για αυτά;
ApSiMan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά η κατάσταση είναι γενικώς τραγική.... @ Panagio_ts επικοινώνησε μέσω mail με τα κεντρικά γραφεία της Ευρώπης μήπως και βγάλεις άκρη. Επίσης κάνε καταγγελίες σε ΙΝΚΑ κλπ....άκου εκεί το φόρτωσες με πολλά τρόφιμα!!!! @ agent_smith: 17 χρόνια καλά ήταν πιστεύω....τουλάχιστον έφτασες σε 2ψήφιο νούμερο!!! Γενικά τα Hitachi δεν ξέρω τι λένε σαν ψυγεία αλλά προσωπική μου πλέον άποψη, ή θα σκάσεις πολλά χρήματα για να πας σε ένα Miele ή παίξε όσο πιο χαμηλά γίνεται. Όλα τα middle ranged ψυγεία πιστεύω έχουν πάνω κάτι τις ίδιες αντοχές. Εγώ τελικά βολεύτηκα με Whirlpool σε λίγο λιγότερα λίτρα από το παλιό μου (320 αντί 390) αλλά είμαι και ένα άτομο μόνο άρα δεν μου κάνει αίσθηση τρελή με τρομερή τιμή στα 399+80 επέκταση εγγύησης στα 8 χρόνια! Panagio_ts μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί! Αν θέλεις να σε βοηθήσω στο κράξιμο πες μου να χωθώ και εγώ στο παιχνίδι!!! Πάντως εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι έχεις να επικοινωνήσεις με την μαμά εταιρία γιατί με τους κομπογιαννήτες τους Ελληναράδες δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.....
UpToDate_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εμεις εχουμε ενα Candy κλασσικου μεγεθους απο το 1985 γατακια χααχαχχαχαχ
cpapadop Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 @ApSiMan Η Miele απ' ό,τι ξέρω δεν βγάζει ψυγεία. Αυτά που εμφανίζονται με το logo της είναι της Liebherr. Τουλάχιστον αυτό μου είχαν πει στην Miele πριν από 10 χρόνια όταν αγόρασα το δικό μου. Απ' την άλλη δε θα συνιστούσα σε κανέναν προϊόντα Miele, όχι γιατί τα πληρώνεις πιο ακριβά. Το ακριβό μπορεί να βγει φθηνό αν είναι ποιοτικό. Όμως είναι τόσο ποιοτικά όσο ισχυρίζονται ή είναι ένα κόλπο του marketing; Από την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να πω ότι είναι επίτευγμα του marketing κυρίως και ότι το value/money είναι χαμηλό. Μην σου τύχει βλάβη και θα καταλάβεις τι εννοώ. Θα δεις το κόστος επισκευής, αν υπάρχουν ανταλλακτικά! Το χειρότερο είναι ότι θα νιώσεις σαν τον μαλάκα που έδωσες αρκετά παραπάνω χρήματα για να έχεις ένα ποιοτικότερο προϊόν από αυτό που θα έπαιρνες με τα μισά από τη Siemens και να έχεις καλύτερη αντιμετώπιση από το service απ' αυτή που είχες εσύ. Άλλωστε, αν είναι τόσο ποιοτικό ένα προϊόν, γιατί δεν δίνει μεγαλύτερη σε διάρκεια εγγύηση; Να έχετε αυτό πάντα στο μυαλό σας πριν τις όποιες αγορές σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.