Προς το περιεχόμενο

αποφασισα να αγορασω

Μάριος.Κ2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αποφασισα να αγορασω τωρα μεσα στον αυγουστο το εξης hardware για ενα καλο gaming.θα ηθελα την γνωμη σας!

τροφοδοτικο: corsair gaming series g5600 600W

επεξεργαστης: AMD Athlon II X4 640 (SAM3,3.00 Ghz)

μητρικη: corsair 880 GA-UD3H (SAM3,880,DDR3,VGA)

μνημη: corsair 6GB DDR3-1600 Ram kit

καρτα γραφικων: saphire 6790 PCI-EXPRESS GDDR5,1GB

σκληρος: western digital caviar wdio EARS 1TB

κουτι (απλο): fozn AI8 PIANOBlack-midi

οθονη: LG W2240S-PN TFT MONITOR 21,5'' (FULL HD)

ΣΥΝΟΛΟ:719,90 ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΤΕ?

Δημοσ.

Εχεις μερικά λαθάκια...

Από που μπορείς να το αγοράσεις; Ενα μαγαζί κοιτάμε ή μπορείς και από διαφορετικά και να τον στήσεις μόνος σου;

Δημοσ.

Περίμενα να ακούσω πάνω από 700 μια και κάπου εκεί έπαιζε η σύνθεσή σου...

οκ επιστρέφω με σύνθεση

Δημοσ.

ενταξει κομπλε ειναι οπως τα ειδα ευχαριστω.αλλα κοβοντας απο case και απο οθονη εννοω να μου πεις κατι πιο οικονομικο σε αυτα τα 2 και να προσθεσουμε κατι παραπανω στην καρτα γραφικων :D

Δημοσ.

ενταξει κομπλε ειναι οπως τα ειδα ευχαριστω.αλλα κοβοντας απο case και απο οθονη εννοω να μου πεις κατι πιο οικονομικο σε αυτα τα 2 και να προσθεσουμε κατι παραπανω στην καρτα γραφικων :D

Από κουτί άλλο δε κόβω :P

Ε μη το βάλουμε και σε σαρδελοκούτι το μηχάνημα να ανοίξεις θέμα σε λίγο καιρό να λες χτυπάω υψηλές θερμοκρασίες...

Η οθόνη είναι ότι καλύτερο και ειδικά τώρα που έπεσε η τιμή της...

Το μόνο που θα έβαζα στη σύνθεση είναι μια ψύχτρα... πχ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Loki-SD963-Heatpipe-CPU-Cooler-92mm-s775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm να μην έχεις και το θόρυβο του μαμά φουρφουριού και καλύτερες θερμοκρασίες φυσικά... Τώρα αν επιμένεις να κόψω τι να πω;

Σε κάρτα στα λεφτά που διαθέτεις δε νομίζω να μπορείς να πας και πιο πάνω με ταβάνι αυτή...

http://www.skroutz.gr/s/343118/Sapphire-Radeon-HD6870-1GB.html 169

Πάντως η 6850 δεν θα έχει και θέμα ρώτα και τον bill :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...