defacer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Πριν λίγες μέρες κατάφερα το τελευταίο όπως φαίνεται πλήγμα στο κινητό μου κι έτσι αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξω συσκευή. Σκέφτομαι πως αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να το γυρίσω σε smartphone, αλλά δεν ξέρω αν θα βρω κάτι που θα με ικανοποιήσει και σαν προϊόν και σαν τιμή. Επιπλέον είμαι τελείως άσχετος με το τι κυκλοφορεί στην αγορά και πως στέκονται οι διάφορες συσκευές η μία δίπλα στην άλλη (δεν είμαι όμως καθόλου άσχετος όσον αφορά τα tech specs οπότε μιλήστε με λεπτομέρεια αν το κρίνετε σκόπιμο). Είπα λοιπόν να ρωτήσω εσάς... Τα σημαντικότερα κριτήρια που έχω είναι: Τιμή: Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 500 για κινητό. Θα μπορούσα να φτάσω μέχρι τα 300 αν πρόκειται για φανταστικό value for money, αλλά γενικά δεν καίγομαι να χαλάσω λεφτά. Αυτονομία: Δεν θα το ξεζουμίζω με συνεχές music playback, wifi, internet κλπ. Έχω ακούσει πως γενικά όλα τα smartphones κυμαίνονται περίπου στα ίδια όσον αφορά την αυτονομία, αλλά επειδή πάντα είχα αυτό το κριτήριο και επειδή το smartphone θα έχει σίγουρα πολύ μικρότερη απ' αυτά που έχω συνηθήσει, θέλω όσο γίνεται να πέσω στα μαλακά. SAR: Συσκευές με πολύ ψηλό SAR κόβονται κατευθείαν -- προτιμώ να πέσω κατηγορία και να πάρω κάτι άλλο. Μερικές παραπάνω πληροφορίες που μπορεί να σας βοηθήσουν: Δεν είχα ποτέ smartphone στο παρελθόν. Το ΣΚ έπαιξα λίγο με το HTC Wildfire ενός φίλου. Ήταν τόσο αργό που σκέφτηκα ότι αν στα λεφτά που δίνω είναι όλα έτσι παίζει και απλά να μην πάρω smartphone. Δεν με ενδιαφέρουν "καταναλωτικά" features στο κινητό. Θα τα χρησιμοποιήσω σε κάποιο βαθμό αν υπάρχουν, αλλά ήδη έχω ξεχωριστές συσκευές για όλες τις gadgeτοανάγκες μου οπότε δεν αποτελούν κριτήριο επιλογής. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
opera Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 εως 300 ευρώ και χαμηλό sar 0.795 ,κινεζάκια αποκλείονται λόγω sar. Samsung Galaxy Ace πάιζει και το nexus από plaisio αν φτασεις τα 300 ακριβώς. SAR on Head 0.51 watt / kilogram SAR on Body 0.78 watt / kilogram θα προτιμούσα το δεύτερο.
orlox Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εισαι μεταξυ Ideos x5 και nexus S αφου το ταβανι σου ειναι τα 300. Μπορεις να δεις μια αμεση συγκριση εδω http://www.gsmarena....6&idPhone2=3910 Τα υπερ του Ideos ειναι οτι εχει "μεγαλες" προδιαγραφες οπως πολυ καλη οθονη, cpu που παιζει adobe flash, σχετικα δυνατη gpu (οχι σαν του nexus που νομιζω ειναι οτι πιο δυνατο μ εξερεση τον tegra 2 και exinos αλλα φτανει κινητα οπως desire S) με παρα πολυ χαμηλη τιμη Οσο για sar το "κινεζακι" εχει περιπου 0.35
opera Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εισαι μεταξυ Ideos x5 και nexus S αφου το ταβανι σου ειναι τα 300. Μπορεις να δεις μια αμεση συγκριση εδω http://www.gsmarena....6&idPhone2=3910 Τα υπερ του Ideos ειναι οτι εχει "μεγαλες" προδιαγραφες οπως πολυ καλη οθονη, cpu που παιζει adobe flash, σχετικα δυνατη gpu (οχι σαν του nexus που νομιζω ειναι οτι πιο δυνατο μ εξερεση τον tegra 2 και exinos αλλα φτανει κινητα οπως desire S) με παρα πολυ χαμηλη τιμη Οσο για sar το "κινεζακι" εχει περιπου 0.35 στο σώμα έχει 0.79 το ideos
giannisosfp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Eπίσης με 20€ παραπάνω από τα 300 θα μπορείς να πάρεις το Galaxy S που έχει αρκετά μικρό sar και πολύ καλή οθόνη στην περίπτωση που δεν βρείς το Nexus S στα 300. Bέβαια το Galaxy έχει την απουσία flash στην κάμερα :\... Tώρα για κάποια λιγότερα χρήματα, AN δεν σε ενδιαφέρει πολύ το λειτουργικό σύστημα και δεν θα το ξεζουμίσεις στις εφαρμογές, αφού θα είναι και το πρώτο σου smartphone πιστεύω ότι το C7 είναι σε καλή τιμή και με καλή αυτονομία.
nikoskon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Το γιατί να προτιμήσεις το Galaxy S που σου πρότεινε ο giannisosfp, θα το δεις στο link της υπογραφής μου.
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 εως 300 ευρώ και χαμηλό sar 0.795 ,κινεζάκια αποκλείονται λόγω sar.Samsung Galaxy Aceπάιζει και το nexus από plaisio αν φτασεις τα 300 ακριβώς.SAR on Head 0.37 watt / kilogramSAR on Body 0.78 watt / kilogramθα προτιμούσα το δεύτερο. fixed αμαν με την υπογραφή σου...προτείνω nexus και εγω nexus s προτεινω αλλα αστον μωρε με την υπογραφη του! πως αλλιως μπορει να δικαιολογήσει τα ψεματα του και να πεισει τους αλλους να κανουν μια λαθος αγορα;
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Αμάν και αμήν! Αμήν και αμάν! τεσπα, topic starter ή το ideos x5 ή το nexus s και ως απαντηση στην περιβόητη υπογραφη του νικου: υπερ nexus s 16 gb μνημη (που μπορεις να την αυξήσεις) flash curved οθονη contour display μηδεν λαγκαρισμα και ταχυτατο με υψηλοτατες βαθμολογιες οποιο benchmark και να κανετε 2.3.4 επισημα και οτι εκδοση βγαινει την εχεις πρωτος ενω οι αλλοι δεν θα την παρουν ποτε η θα την παρουν σε 7-8 μηνες pure android χωρις περιττές βλακειες να επιβαρύνουν την μνημη υπερ galaxy s ραδιοφωνο οθονη super amoled σκορ 8-2 υπερ του nexus s (οπου μπορουσα καλλιστα να βαλω και την samoled οθονη ως υπερ διοτι υπαρχει εκδοση και με αυτην οπου το σκορ θα ηταν 9-2)
orlox Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μα πως τα κανετε ολα τα ποστ nexus vs galaxy? Τεσπα το παιδι ειπε εως 300 το μεγιστο οποτε και το nexus οριακα ειναι γιατι δεν θα παρει καμια θηκουλα? ακουστικα ραδιο?
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 16 gb μνημη (που μπορεις να την αυξήσεις) OMG ρε συ Dbzakias2 ελεος. Πως μπορεις να αυξησεις τη μνημη? Πως? Με ποιον τροπο? Αφου δεν εχει card slot! Ασχετο, ο player σου δουλεψε?
nikoskon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Το ότι γραφει πως η contour curved είναι καλύτερη της SuperAMOLED, πού το βάζεις; Δε λέει με τίποτα να καταλάβει πως πέταξε στα σκουπίδια 300€ με την αγορά του Nexus S. Admin PS: Στο Insomnia Android app δεν γίνεται απόκρυψη των replies μελών που είναι λίστα αγνόησης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φαίνονται τα απίστευτα replies του ακατονόμαστου. Βασικά στις οθόνες έχει μπλέξει το υλικό κατασκευής και το σχήμα με το panel. Συγκρίνει τα ασύγκριτα. Δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα ο καημένος.
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Το ότι γραφει πως η contour curved είναι καλύτερη της SuperAMOLED, πού το βάζεις; Δε λέει με τίποτα να καταλάβει πως πέταξε στα σκουπίδια 300€ με την αγορά του Nexus S. Admin PS: Στο Insomnia Android app δεν γίνεται απόκρυψη των replies μελών που είναι λίστα αγνόησης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φαίνονται τα απίστευτα replies του ακατονόμαστου. Βασικά στις οθόνες έχει μπλέξει το υλικό κατασκευής και το σχήμα με το panel. Συγκρίνει τα ασύγκριτα. Δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα ο καημένος. ειχα ξεκαθαρισει την προηγουμενη φορα πως δεν μιλαω για πανελς αλλα για τις οθονες! οχι δηλαδη για τα χρωματα/αναλυση κτλ αλλα μονο για το γυαλι της οθονης! οτι καταλαβες, καταλαβες! OMG ρε συ Dbzakias2 ελεος. Πως μπορεις να αυξησεις τη μνημη? Πως? Με ποιον τροπο? Αφου δεν εχει card slot! Ασχετο, ο player σου δουλεψε? πας στην αντιπροσωπια και με 10€ εχεις +10gb! τελικα εβαλα τον MX Video Player που εχει σχεδον ολα τα codecs και δουλευαν οι υποτιτλοι! καθαρα ωραια γράμματα (ειναι και δωρεαν )
nikoskon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Dbzakias2 πήγαινε σε κανά γιατρό τώρα που είναι νωρίς. Τον Σεπτέμβρη στο Δημοτικό θα σου γίνει πάλι το μυαλό κουρκούτι. Nexus S από τη μία, σχολείο από την άλλη. Θα έχεις πρόβλημα. ΥΓ: Τα μηνύματά σου δε μου εμφανίζονται. Θα ασχολούμαι μαζί σου μέχρι να διορθωθεί το Insomnia app. Μετά μπορείς ανενόχλητος να συνεχίζεις να παραπληροφορείς τα μέλη του Insomnia που ευτυχώς σε έχουν πάρει χαμπάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.