Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για android smartphone

defacer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το Nexus S πλασάρεται σαν dev phone, αλλά ξέρω σίγουρα ότι δεν παίζει να έχει φάει το αναλέητο ξεκοίλιασμα που έχουν κάνει οι devs στο SGS :mrgreen: Τουλάχιστον στο "κατσαβίδι" το SGS έχει αποδείξει ότι δεν μασάει πουθενά.

Αυτό εννοείται! To Galaxy S έχει ήδη περάσει στην ιστορία και λόγω πωλήσεων, και λόγω αξιοπιστίας και λόγως της απίστευτης υποστήριξης ανεξαρτητων developers.

Αυτή τη στιγμή είμαι με MIUI με 2.3.5 base, έτσι για να έχουμε να λέμε....

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό εννοείται! To Galaxy S έχει ήδη περάσει στην ιστορία και λόγω πωλήσεων, και λόγω αξιοπιστίας και λόγως της απίστευτης υποστήριξης ανεξαρτητων developers.

Αυτή τη στιγμή είμαι με MIUI με 2.3.5 base, έτσι για να έχουμε να λέμε....

ναι παλικαρι μου αλλα σε μια βδομαδα οι κατοχοι nexus s θα εχουν 2.3.5 αυθεντικη... βεβαια εσενα μπορει να μην σε νοιαζει αν θα ειναι αυθεντικη κτλ αλλα καποιους μπορει να τους ενδιαφερει!

Δημοσ.

ναι παλικαρι μου αλλα σε μια βδομαδα οι κατοχοι nexus s θα εχουν 2.3.5 αυθεντικη... βεβαια εσενα μπορει να μην σε νοιαζει αν θα ειναι αυθεντικη κτλ αλλα καποιους μπορει να τους ενδιαφερει!

Θα έχει και σφραγίδα γνησιότητας; Μπλε ή κόκκινη;! :) lol

Πέρα από την πλάκα ,

για αυθεντικά, μόνο στην αλυσίδα "Αυθεντικόν"!

Δημοσ.

Θα έχει και σφραγίδα γνησιότητας; Μπλε ή κόκκινη;! :) lol

Πέρα από την πλάκα ,

για αυθεντικά, μόνο στην αλυσίδα "Αυθεντικόν"!

ουπς! :mrgreen:

τεσπα επισημη εννοουσα! ετσι και αλλιως ποια η διαφορα; :whistle:

Δημοσ.

defacer χωρίς παρεξήγηση αν ήσουν προγραμματιστής θα ήξερες με ποιά συσκευή θα πρέπει να ασχοληθείς.

Έχεις ποστάρει ένα σωρό απαντήσεις που δείχνουν πως δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα.

Αποφάσισε ποιά είναι τα standrads σου ως προγραμματιστή και όχι ως χρήστη,

και μετά το ξανασυζητάμε.

backstab έτσι για να νοιώσεις και defacer έτσι για να καταλάβεις τί εστί developement αφού θες και αποδείξεις...

δες πόσα θέματα έχουν ανοιχτεί στο Xda-developers(στο Developement section μόνο) για το Galaxy S.

1260 threads για το Galaxy S

και μόλις 168 για το Nexus S...

Ειλικρινά δεν κάθομαι να ασχοληθώ άλλο.

In your face λοιπόν και περαστικά... (defacer μην το παίρνεις προσωπικά απλά δεν αποκλίνεις και πολύ...)

post-44285-0-15195100-1312396601_thumb.png

post-44285-0-33419100-1312396608_thumb.png

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

backstab έτσι για να νοιώσεις και defacer έτσι για να καταλάβεις τί εστί developement αφού θες και αποδείξεις...

δες πόσα θέματα έχουν ανοιχτεί στο Xda-developers(στο Developement section μόνο) για το Galaxy S.

In your face λοιπόν και περαστικά... (defacer μην το παίρνεις προσωπικά απλά δεν αποκλίνεις και πολύ...)

βρε παλικαρι δε λεω, ισα-ισα που αν ειχε ακομα την τιμη των 550€ δεν θα ειχε ανοίξει ουτε ενα θεμα! και εννοειται πως στο development section θα υπαρχουν περισσοτερα για τo sgs διοτι ειναι περιπου ενα χρονο παλιοτερο απο το nexus s (νομιζω sgs Σεπτεμβριος 2010 και nexus s Απριλιος 2011) και απο τη στιγμη που το παμε με τα site τοτε δες εδω και στο youtube. αποτελεσμα; nexus s winner!

τωρα in your face παλικαρι!

Δημοσ.

Κατ' αρχήν μην αρπάζεσαι, δεν πήγα να σε πείσω για κάτι απλά ήθελα να επισημάνω αυτά που ξέρω ότι ισχύουν και βλέπω ότι δεν είναι έτσι όπως τα διαβάζω στο θέμα. Δύο ποστ έκανα όλα κι όλα. Από εκεί και πέρα δεν παρακολουθώ καν το θέμα από την αρχή, δεν μπαίνω σε διαφωνίες και στην τελική ο καθένας παίρνει ό,τι γουστάρει, αφού ποστάρεις όμως στο φόρουμ για κουβέντα εγώ σαν συμμέτοχος στο ίδιο φόρουμ οφείλω να σου πω που ενδέχεται να έχεις λάθος. Μια χάρα είναι το Nexus S, και σίγουρα υπάρχουν καλύτερα κινητά από το SGS. ΟΚ τώρα; Όσον αφορά στο ερώτημά σου, υπάρχουν ολόκληρα subforums (δεν μιλάμε για μεμονωμένα threads) σε ελληνικά και ξένα forum, με πρώτα και καλύτερα τα myphone.gr και xda, αντίστοιχα, όπου φαίνεται πόσο έχει ασχοληθεί ο κόσμος. Αν θα ασχοληθούν από εδώ και πέρα, δεν το ξέρω (αλλά το ίδιο ισχύει και για για το Nexus S που ως τώρα δεν είχε καν την ίδια υποδοχή).  

Δεν είχα πρόθεση να αρπαχτώ, με συγχωρείς. Απλώς στο ψάξιμο που έκανα σε άλλα threads είδα τις επικές κόντρες Nexus vs Galaxy και ειλικρινά δίνουν την εντύπωση ότι μαλώνουν fanboys. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν μετά ακούω γενικές κουβέντες (αντί για συγκεκριμένη κριτική ή συμφωνία) ενώ έχω προσπαθήσει να αιτιολογήσω τα συμπεράσματά μου, μου φαίνεται κάπως.

defacer χωρίς παρεξήγηση αν ήσουν προγραμματιστής θα ήξερες με ποιά συσκευή θα πρέπει να ασχοληθείς.

Έχεις ποστάρει ένα σωρό απαντήσεις που δείχνουν πως δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα.

Αποφάσισε ποιά είναι τα standrads σου ως προγραμματιστή και όχι ως χρήστη,

και μετά το ξανασυζητάμε.

Φίλε μου δεν έχω ανάγκη να αποδείξω σε κανέναν τι είμαι. Απλά σου συνιστώ να μην προσβάλλεις μ' αυτό τον τρόπο κόσμο για τον οποίο δε γνωρίζεις τίποτα γιατί κάποια στιγμή θα καταλήξεις να εκτεθείς. Αντιδράσεις τέτοιου είδους (προσωπικές επιθέσεις στους διαφωνούντες) είναι χαρακτηριστικές του επιπέδου αυτού που τις έχει. Δε θα ασχοληθώ περισσότερο.

Δημοσ.

defacer ΟΚ , από εδώ και πέρα θα παίρνεις τις απαντήσεις που σου αξίζουν από αυτούς που σου αξίζουν.

Προσπάθησε απλά να μην συγχύζεις την παραπληροφόρηση με την διαφωνία.

Και τις συμβουλές περί εκθέσεως, ΟΚ δε λέω καλά τα πας, αλλά δεν απαντάνε σε τίποτα από όσα σου έγραψα.

Dbzakias2 ξεκίνα να γράφεις και με το δικό σου acc, εκτός από το backstab(8 στα 9 replies του μέλους για το Nexus).

.-

Δημοσ.

Dbzakias2 ξεκίνα να γράφεις και με το δικό σου acc, εκτός από το backstab(8 στα 9 replies του μέλους για το Nexus).

.-

τι ειναι αυτο το bdzakas2; αν νομιζεις οτι ειμαι account αλλου τοτε κανεις λαθος! εγω γι αυτο γράφτηκα στο φορουμ!

Δημοσ.

Το Galaxy Ace πώς σας φαινεται στα 225ευρω ? Θελω να το τσιμπησω.

Δεν ειναι καταπληκτικη τιμη ?

Ποια ειναι τα θετικα και τα αρνητικα του ?

Γενικα ψαχνω μια συσκευη σ αυτο περιπου το μεγεθος με android.

Οχι παντοφλα δλδ.:-D

Eχω iphone 4 και σκεφτομαι να το γυρισω σε android.

Δημοσ.

Αν εχεις iphone 4 μονο στα δυπηρινα αξίζει να πας εκτος και αν θες 2η συσκευη οποτε σου προυινω το ideos x5.

Δημοσ.

Αν εχεις iphone 4 μονο στα δυπηρινα αξίζει να πας εκτος και αν θες 2η συσκευη οποτε σου προυινω το ideos x5.

Γιατι δυπηρινα ?

Τα μονοπηρινα ειναι αδυναμα ?

Πολυ ?

Δημοσ.

Καμία σχέση και το καταλαβαίνεις.

Μια χαρά στέκεται το Galaxy S και το Nexus S απέναντι στο iPhone4.

Βασικά το iPhone στέκεται απέναντι στα 2 προαναφερθέντα, ;)

Δημοσ.

Καμία σχέση και το καταλαβαίνεις.

Μια χαρά στέκεται το Galaxy S και το Nexus S απέναντι στο iPhone4.

Βασικά το iPhone στέκεται απέναντι στα 2 προαναφερθέντα, ;)

Ειχες ποτε iPhone ?

Εχεις δουλεψει και με τα δυο λειτουργικα ?

Εγω εχω το 4αρι και ως δευτερο το Vodafone 845 με android.

M εψησε το android γι αυτο θελω να το δοκιμασω.

Κι αν δε μαρεσει σιγα το ξαναδινω.

To Ace το ξεχωρισα για το σχεδιασμο του , την τιμη του και τα χαρακτηριστικα του.

225 δε το λες και αχημη τιμη.Ειδικα αμα το βρεις και κανα 50αρι πιο κατω στα μεταχειρα ειναι μπομπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...