Προς το περιεχόμενο

Δώρο για το αγορι μου

stylishcat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για βοηθα λιγο...

Κυριως πρωτα δυο λογια για τον ανθρωπο; γκατζετακιας, κολλημενος με αυτοκινητα, ταξιδιαρης; συναυλιακιας;

Επισης για τι ποσο περιπου μιλαμε;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 2 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 2 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
f6fad4e1-c242-4392-8cea-59106d0bc792.jpg
Δημοσ.

Κλασικο θεμα "τι δωρο να παρω?".

Κοπελια, αν δεν δωσεις πληρη χαρακτηριστικα γκομενου, τι να σου πουμε εμεις? 100 παπαριες θα ακουσεις.

Δημοσ.

Εγω γιατι εχω μια υποψια οτι το post ηταν για διαφημηση του site?

Μ@λ@κιες μωρε για να περνουμε σοβαρα το θεμα του topic starter που εκανε εγραφη για να γραψει μονο και μονο τι δωρο να παρει στο αγορι της λες και θα ξαναμπει στο φορουμ.,

Παιδιά γεια σας.

Παρακαλώ οι άντρες του φορουμ να με βοηθήσουν.

Εσας θα σας άρεσε αν παίρνατε ένα δώρο εμπειρίας από την κοπέλα σας;

Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν θέλω να πάρω κάτι συνηθισμένο.

Ας πούμε πως θα σας φαινόταν οδήγηση φεραρι;

...εγώ με το που το διάβασα ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ όμως αναρωτήθηκα πώς θα του φαινόταν του εφοριακού της γειτονιάς του (ΑΝ τυχόν, λέμε τώρα, τον έβλεπε) (ναι οκ, αλλά ο διάολος έχει πολλά ποδάρια κτλ).

Επίσης αναρωτήθηκα με ποιά κριτήρια μια "άγνωστη" βρίσκει κι εγγράφεται σ' ένα "τεχνολογικό" φόρουμ για ν' απευθύνει με τη μία τη συγκεκριμένη ερώτηση "στους άντρες του φόρουμ" (...λες και, ειδικά κατακαλόκαιρο, έχουν αφηνιάσει να ποστάρουν γυναίκες εδώ)...

(...να 'ναι μέλος ο εν λόγω; )

(...να είναι η λογική "αντρικές γνώμες ψάχνω-σε τεχνολογικό φόρουμ θα είναι πήχτρα"; )

(...να είναι η επισκεψιμότητα του φόρουμ; )

(...να είναι ένας καλός τρόπος έμμεσης διαφήμισης; )

(...να είναι ο paredwse που να του την έχουν δώσει τα νομικά με τον καύσωνα; )

(...να είναι κα'νας άλλος/άλλη κι απλά να ψιλοτρολάρει; )

(...να είναι βόας; Να είναι κροταλίας; Να είναι του Συντάγματος ο παπά-Ηλίας...; )

Τεσπα καν' του δώρο τη βόλτα με Φεράρι - αλλά το καλό που σου θέλω να μην υποστηρίζει Χάμιλτον.

Αν καπνίζει πάρε του μια πίπα (75euro).

pg3496-350.jpg

Link

Καλύτερα όμως ρώτησε τον όμως πιο πριν "μήπως θέλεις να σου πάρω μία πίπα".

Μπορεί να έχει δοκιμάσει και να μη του άρεσε η εμπειρία.

Στην Ομόνοια πουλάνε με 1ευρώ άρα με αυτά τα λεφτά μπορεί να του πάρει 75 πίπες(αχρείαστες να'ναι...)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Thanks για το ενδιαφέρον και το καλωσόρισμα! Λόγω διακοπών δεν απάντησα αμέσως αλλά θα προσπαθήσω τώρα.

Λοιπόν, το αγόρι μου είναι 25 χρονών και σε τιμή το δώρο δεν θα ήθελα να είναι πάνω από 150€. Ο λόγος που σκέφτηκα την οδήγηση Ferrari είναι η τρέλα που έχει με τα γρήγορα αυτοκίνητα και νομίζω ότι θα του αρέσει! Πολύ ωραία ιδέα επίσης είναι η εκδρομή και οι καταδύσεις ή το ράφτινγκ. Απλά επειδή είμαστε χρόνια μαζί και έχουμε πάρει τα κλασικά (ρούχα, gadgets κλπ) θέλω λίγο ψάξιμο για να είναι λίγο ξεχωριστό!

@Socratis_g Για το στριπτιτζάδικο ... ουδέν σχόλιο :)

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να του πάρεις δώρο μια Ferrari σε μινιατούρα ή κάποιο άλλο αυτοκίνητάκι που είναι το όνειρο του!

Δημοσ.

Εγώ θα σου πω ευγε γιατί η δικιά μου μόνο ρούχα, παπούτσια και αρώματα μου παίρνει σε γιορτές και γενέθλια. Αν θες μπορώ να κανονίσω να μπεί Μέγαρα με ενα αγωνιστικό να κάνει δυο τρείς γύρους η να σας δώσω το golfακι ενα απόγευμα να κάνετε σούζες στην παραλιακή :P.

Δημοσ.

Ωραία ιδέα η μινιατούρα thanks markosf1! Nομίζω ότι έχω καταλήξει και σε ποιο αυτοκίνητο ακριβώς να πάρω σε ferrari!

@Dark_Duck Άσε μην έχουμε και τρεχάματα :P Thanks!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...