VasPolys Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Εχω ενα μεγαλο προβλημα στο pc ενος φιλου.Του δινουμε τερματισμο κανονικα αλλα αυτο κανει restart χωρις κανενα σοβαρο λογο.Εχω τσεκαρει τις ρυθμισεις στα windows και μολις γινει αυτο κανει κανα δυο φορες κανονικα τερματισμο αλλα μετα παλι τα ιδια.Δοκιμασα να βγαλω το καλωδιο απο τον διακοπτη που παταει στην μητρικη μηπως τα ειχε παιξει ο διακοπτης αλλα παλι τπτ....Δεν ξερω τι αλλο να κανω...Ειναι software?Ξεκινησε να το κανει 2 εβδομαδες μετα απο format.Ειναι hardware?Τι μπορει να φταει....?
hawkpilot Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Εχω ενα μεγαλο προβλημα στο pc ενος φιλου.Του δινουμε τερματισμο κανονικα αλλα αυτο κανει restart χωρις κανενα σοβαρο λογο.Εχω τσεκαρει τις ρυθμισεις στα windows και μολις γινει αυτο κανει κανα δυο φορες κανονικα τερματισμο αλλα μετα παλι τα ιδια.Δοκιμασα να βγαλω το καλωδιο απο τον διακοπτη που παταει στην μητρικη μηπως τα ειχε παιξει ο διακοπτης αλλα παλι τπτ....Δεν ξερω τι αλλο να κανω...Ειναι software?Ξεκινησε να το κανει 2 εβδομαδες μετα απο format.Ειναι hardware?Τι μπορει να φταει....? Το πιο πιθανό είναι ότι πετάει bsod και γι' αυτό κάνει restart. Στο event log (system) θα δεις το λάθος που πετάει οπότε μπορείς να googlάρεις.
VasPolys Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δεν θα φαινοταν ομως η μπλε οθονη?Εστω και λιγο...
guardianx71 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Με f8 κατά την εκίννηση έχει επιλογή για να μην κάνει επανεκιννηση σε BSOD . Δες αν σου βγάζει έτσι. Μπορεί να τύχει ναμην προλαβαίνεικαν να βγάλει την μπλε οθόνη
SPANK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτο το προγραμματάκι για να δεις το error απο blue screen. Blue Screen Viewer Πάντως δοκίμασε και ενα repair με το cd των windows και δές αν σε ασφαλή λειτουργία κάνει κανονικά shutdown
VasPolys Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δεν ειναι bsod τελικα κατεβασα το προγραμματακι και εχει μονο μια μπλε οθονη μετα την εγκατασταση των windows που σηκωσαμε τον επεξεργαστη και η μπλε οθονη ηταν η υπερβολη . Μηπως κατι παιζει με την μητρικη? Το hardware ειναι : cpu: i7 950 cooler: coolermaster v8 mobo: asrock extreme 3 ssd: 100+ kingston hdd : 1tb wd green gpu: hd5670(!) περιμενουμε rma απο την 6870 που φοραει κανονικα psu: OCZ ModXStream Pro 700W ram: 12gb xms3 1600mhz case: haf-x
rafail1994 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μήπως εχει καμιά ξεχωριστή κάρτα δικτύου ;
VasPolys Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Οχι την onboard.Ξεχασα τωρα που ειπες καρτα εχει και μια καρτα τηλεορασης πανω αλλα δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα.
Cham Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 2 Πράγματα . Bios Update κ τους σωστούς τελευταίους drivers για το chipset.Από εκεί και πέρα ας απενεργοποιήσει όλα τα περιφερειακά από το βιος για να δει αν κάποιο από αυτά του κάνει το πρόβλημα,όπως και όλες τις Wakeup ρυθμίσεις.
isay Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Εχω ενα μεγαλο προβλημα στο pc ενος φιλου.Του δινουμε τερματισμο κανονικα αλλα αυτο κανει restart χωρις κανενα σοβαρο λογο.Εχω τσεκαρει τις ρυθμισεις στα windows και μολις γινει αυτο κανει κανα δυο φορες κανονικα τερματισμο αλλα μετα παλι τα ιδια.Δοκιμασα να βγαλω το καλωδιο απο τον διακοπτη που παταει στην μητρικη μηπως τα ειχε παιξει ο διακοπτης αλλα παλι τπτ....Δεν ξερω τι αλλο να κανω...Ειναι software?Ξεκινησε να το κανει 2 εβδομαδες μετα απο format.Ειναι hardware?Τι μπορει να φταει....? Γράψε τι λειτουργικό έχεις. Επίσης μόλις κάνεις μόλις δώσεις εντολή για shutdown ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΕΙ ο υπολογιστής αποσύνδεσε το usb ποντίκι και το καλώδιο δικτύου από την κάρτα δικτύου. Σου κάνει πάλι εκκινήσεις;
rafail1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δοκιμάστε να βγάλεται το καλώδιο του internet και ξανά προσπαθίστε .
Sotosgl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Απενεργοποιησε οτι εχει σχεση με Fast Boot αν ολα τα αλλα αποτυχουν κατεβασα ενα προγραμματακι της μητρικης επειδη βαριομουν αυτες τις μερες και μου εκανε τα ιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.