Προς το περιεχόμενο

Shutdown μεγαλο προβλημα!

VasPolys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα μεγαλο προβλημα στο pc ενος φιλου.Του δινουμε τερματισμο κανονικα αλλα αυτο κανει restart χωρις κανενα σοβαρο λογο.Εχω τσεκαρει τις ρυθμισεις στα windows και μολις γινει αυτο κανει κανα δυο φορες κανονικα τερματισμο αλλα μετα παλι τα ιδια.Δοκιμασα να βγαλω το καλωδιο απο τον διακοπτη που παταει στην μητρικη μηπως τα ειχε παιξει ο διακοπτης αλλα παλι τπτ....Δεν ξερω τι αλλο να κανω...Ειναι software?Ξεκινησε να το κανει 2 εβδομαδες μετα απο format.Ειναι hardware?Τι μπορει να φταει....?

Δημοσ.

Εχω ενα μεγαλο προβλημα στο pc ενος φιλου.Του δινουμε τερματισμο κανονικα αλλα αυτο κανει restart χωρις κανενα σοβαρο λογο.Εχω τσεκαρει τις ρυθμισεις στα windows και μολις γινει αυτο κανει κανα δυο φορες κανονικα τερματισμο αλλα μετα παλι τα ιδια.Δοκιμασα να βγαλω το καλωδιο απο τον διακοπτη που παταει στην μητρικη μηπως τα ειχε παιξει ο διακοπτης αλλα παλι τπτ....Δεν ξερω τι αλλο να κανω...Ειναι software?Ξεκινησε να το κανει 2 εβδομαδες μετα απο format.Ειναι hardware?Τι μπορει να φταει....?

Το πιο πιθανό είναι ότι πετάει bsod και γι' αυτό κάνει restart. Στο event log (system) θα δεις το λάθος που πετάει οπότε μπορείς να googlάρεις.

Δημοσ.

Με f8 κατά την εκίννηση έχει επιλογή για να μην κάνει επανεκιννηση σε BSOD . Δες αν σου βγάζει έτσι. Μπορεί να τύχει ναμην προλαβαίνεικαν να βγάλει την μπλε οθόνη

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτο το προγραμματάκι για να δεις το error απο blue screen. Blue Screen Viewer

Πάντως δοκίμασε και ενα repair με το cd των windows και δές αν σε ασφαλή λειτουργία κάνει κανονικά shutdown

Δημοσ.

Δεν ειναι bsod τελικα κατεβασα το προγραμματακι και εχει μονο μια μπλε οθονη μετα την εγκατασταση των windows που σηκωσαμε τον επεξεργαστη και η μπλε οθονη ηταν η υπερβολη :devil: .

Μηπως κατι παιζει με την μητρικη?

Το hardware ειναι :

cpu: i7 950

cooler: coolermaster v8

mobo: asrock extreme 3

ssd: 100+ kingston

hdd : 1tb wd green

gpu: hd5670(!) περιμενουμε rma απο την 6870 που φοραει κανονικα

psu: OCZ ModXStream Pro 700W

ram: 12gb xms3 1600mhz

case: haf-x

Δημοσ.

Οχι την onboard.Ξεχασα τωρα που ειπες καρτα εχει και μια καρτα τηλεορασης πανω αλλα δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα.

Δημοσ.

2 Πράγματα . Bios Update κ τους σωστούς τελευταίους drivers για το chipset.Από εκεί και πέρα ας απενεργοποιήσει όλα τα περιφερειακά από το βιος για να δει αν κάποιο από αυτά του κάνει το πρόβλημα,όπως και όλες τις Wakeup ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Γράψε τι λειτουργικό έχεις.

Επίσης μόλις κάνεις μόλις δώσεις εντολή για shutdown ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΕΙ ο υπολογιστής αποσύνδεσε το usb ποντίκι και το καλώδιο δικτύου από την κάρτα δικτύου. Σου κάνει πάλι εκκινήσεις;

Δημοσ.

Απενεργοποιησε οτι εχει σχεση με Fast Boot αν ολα τα αλλα αποτυχουν κατεβασα ενα προγραμματακι της μητρικης επειδη βαριομουν αυτες τις μερες και μου εκανε τα ιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...