Προς το περιεχόμενο

PSP Go 99 Ευρω!

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το go ειναι τρελλη φολα....1000 φορες το κλασικο φατ....το go ειναι μικρο και δυσχρηστο

Μια χαρά είναι, το πήρα για τον γιο μου, αλλά το δοκίμασα λίγο. Πολύ καλή οθόνη, μνήμη 16gb για να μην μπλέκεις με κασέτες κλπ, παίζει μια χαρά όλα τα παιχνίδια, σερφάρει, ακούς μουσική, βλέπεις βίντεο,και είναι φορητότατο. Για το μέγεθος της οθόνης του δεν το περίμενα πως θα ήτανε τόσο "ζωντανό". Απαραίτητο, η σύνδεση στο δίκτυο (έχει wifi)...

Δημοσ.

Μια χαρά είναι, το πήρα για τον γιο μου, αλλά το δοκίμασα λίγο. Πολύ καλή οθόνη, μνήμη 16gb για να μην μπλέκεις με κασέτες κλπ, παίζει μια χαρά όλα τα παιχνίδια, σερφάρει, ακούς μουσική, βλέπεις βίντεο,και είναι φορητότατο. Για το μέγεθος της οθόνης του δεν το περίμενα πως θα ήτανε τόσο "ζωντανό". Απαραίτητο, η σύνδεση στο δίκτυο (έχει wifi)...

Το Πήρα & Εγώ...& Συμφωνώ & Επαυξάνω !!!!

Η Τελική Τιμή Του Ήταν Στα 120 Euro Μαζί Με Τα Αξεσουάρ & 10 Παιχνίδια Δωρεάν ( Τα Οποία Κατεβάζεις Από Τη Sony - Παρεμπιπτόντως Επειδή Είμαι Άσχετος Με Παιχνιδομηχανές Τα Έχει Κατεβάσει Κανείς ? Ας Γράψει Δύο Λόγια Για Τη Διαδικασία...Αν Θέλει Φυσικά >;-) )

Νομίζω Ότι Ήταν Μια Πολύ Καλή Προσφορά & Ευχαριστώ Θερμά Τον NteliX Για Τη Δημοσίευση Της !!! B)

Δημοσ.

5.70 φοραγε, εβαλα την 6.20 για αρχη... και μετα τις διακοπες θα του βάλω του μικρου την 6.39.

Ειναι καταπληκτικό και η θήκη που εχει στα δώρα ειναι απίστευτα ομορφη. Το καλώδιο πολυ χρησιμο καθως το μετράπει κα ισε media player.

Στο playstation network δεν καταφερα να γραφτω. ολο down ειναι

σημειωνω. Ολά τα αξεσουαρ γνησια

Δημοσ.

Το Πήρα & Εγώ...& Συμφωνώ & Επαυξάνω !!!!

Η Τελική Τιμή Του Ήταν Στα 120 Euro Μαζί Με Τα Αξεσουάρ & 10 Παιχνίδια Δωρεάν ( Τα Οποία Κατεβάζεις Από Τη Sony - Παρεμπιπτόντως Επειδή Είμαι Άσχετος Με Παιχνιδομηχανές Τα Έχει Κατεβάσει Κανείς ? Ας Γράψει Δύο Λόγια Για Τη Διαδικασία...Αν Θέλει Φυσικά >;-) )

Νομίζω Ότι Ήταν Μια Πολύ Καλή Προσφορά & Ευχαριστώ Θερμά Τον NteliX Για Τη Δημοσίευση Της !!! B)

Μπες στο site της sony με οδηγίες στα Ελληνικά για να καταλάβεις όλη την διαδικασία. Εμένα σε ένα 24ωρο μου ήρθε ο κωδικός για το κατέβασμα των παιχνιδιών. Αλλά κάπου εδώ έμπλεξα, κατέβασα το πρώτο παιχνίδι και τώρα δεν μου αναγνωρίζει τον κωδικό για να κατεβάσω τα άλλα (εκτός εάν εννοούσανε ένα παιχνίδι από τα 10 - αν και δεν το νομίζω). Πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους για να δω τι παίζει...

Δημοσ.

Μπες στο site της sony με οδηγίες στα Ελληνικά για να καταλάβεις όλη την διαδικασία. Εμένα σε ένα 24ωρο μου ήρθε ο κωδικός για το κατέβασμα των παιχνιδιών. Αλλά κάπου εδώ έμπλεξα, κατέβασα το πρώτο παιχνίδι και τώρα δεν μου αναγνωρίζει τον κωδικό για να κατεβάσω τα άλλα (εκτός εάν εννοούσανε ένα παιχνίδι από τα 10 - αν και δεν το νομίζω). Πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους για να δω τι παίζει...

εμένα πάντως δε μου στείλανε κανένα κωδικό.... ρε γαμωτο

Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις και τα 10 παιχνίδια! Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα (κατέβασα 1 και μετά δε μπορούσα να πάρω τα υπόλοιπα).

Σύμφωνα με τη SONY (cic-Greece) -η οποία είναι πολύ εξυπηρετική- η διαδικασία είναι:

"...χρησιμοποιώντας το XMB μενού της συσκευής θα πάτε στο μενού PlayStationNetwork. Από εκεί μετά θα κάνετε Log in στον λογαριασμό σας και θα διαλέξετε

Account Management > Transaction Management > Services List. Επιλέξτε μετά το "PlayStationNetwork Promotions" από την λίστα Services Displayed, έπειτα επιλέξτε "PSP™ Free Games" ανάλογα με την συσκευή σας και μετά "Select Content" . κατόπιν θα σας συνδέσει στο Playstation Store από όπου μπορείτε να κατεβάσετε το υπόλοιπο περιεχόμενο της προφοράς σας."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...