Προς το περιεχόμενο

Αγορά desktop

rookblaze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη νέα χρονιά ανεβαίνω για σπουδές και θέλω να αγοράσω καινούριο desktop το οποίο θα συνθέσω μόνος μου μάλλον από το πλαίσιο. Όμως επειδή λόγω εξετάσεων έχω μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις θα ήθελα τις προτάσεις-συμβουλές σας. Το pc το χρειάζομαι για γενική χρήση. Από σερφάρισμα, ταινίες και μουσική μέχρι και gaming. Κυρίως θέλω να μπορεί να ανταπεξέρχεται σε multitasking και όσον αφορά τα παιχνίδια δεν χρειάζεται να σηκώνει και τα πιο βαριά (παίζω κυρίως online). Θέλω όμως να είναι τέτοιο το harware ώστε να μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις στο μέλλον χωρίς να αντιμετωπίζω προβλήματα λόγω ασυμβατότητας με τα νέα υλικά. Η τιμή θέλω να ανέρχεται στα 500 με 600 ευρώ. (ο χώρος θα ήθεελα να είναι 1Τ)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Που θα μένεις αφού τελειώσεις της σπουδές σου γιατί από οτι κατάλαβα απο εκεί θα το αγοράσεις .

Επίσης ποια οθόνη έχεις;

Θα το συνθέσεις μόνος σου ;

Δημοσ.

Λέω να το πάρω από πλαίσιο. Αθήνα θα πάω, αλλά το ψήνω να το πάρω από Αύγουστο (μενω επαρχία) για να του βάλω προγράμματα κτλ να είναι τζετ τον οκτώβρη. Οθόνη επίσης θα πάρω και από ό,τι ξέρω το συναρμολογούν στο πλαίσιο (ή εσοπ) αφού το παραγγείλεις. Με τη σύνθεση εννοώ ότι δεν θα πάρω

"έτοιμο" Pc

Δημοσ.

Κυρίος έχει σχέση για την καρτα γραφικών και μετά για τα υπόλιπα .

Οκ μπορείς να το αγοράσεις απο το vision studio η γενικά απο καποιο αλλο κατάστημα εκτος απο το πλαίσιο ;

Δημοσ.

Απλά είχα κατά νου να αγοράσω πρώτα το κουτί και μετά τα περιφερειακά.

και άλλη μία απορία.

Δεν υπάρχουν ψήκτρες για επεξεργαστές s1155? Στο πλαίσιο δεν μου βγάζει πάντως. Παίζει να είναι συμβατές εκείνες που προορίζονται για 1156?

Δημοσ.

Ο solid state είναι για να αποθηκεύουμε προγράμματα-αρχεία κτλ τα οποία χρησιμοποιούμε συχνότερα? Είναι απαραίτητος σε ένα μηχάνημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...