rookblaze Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Τη νέα χρονιά ανεβαίνω για σπουδές και θέλω να αγοράσω καινούριο desktop το οποίο θα συνθέσω μόνος μου μάλλον από το πλαίσιο. Όμως επειδή λόγω εξετάσεων έχω μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις θα ήθελα τις προτάσεις-συμβουλές σας. Το pc το χρειάζομαι για γενική χρήση. Από σερφάρισμα, ταινίες και μουσική μέχρι και gaming. Κυρίως θέλω να μπορεί να ανταπεξέρχεται σε multitasking και όσον αφορά τα παιχνίδια δεν χρειάζεται να σηκώνει και τα πιο βαριά (παίζω κυρίως online). Θέλω όμως να είναι τέτοιο το harware ώστε να μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις στο μέλλον χωρίς να αντιμετωπίζω προβλήματα λόγω ασυμβατότητας με τα νέα υλικά. Η τιμή θέλω να ανέρχεται στα 500 με 600 ευρώ. (ο χώρος θα ήθεελα να είναι 1Τ) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
rafail1994 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Που θα μένεις αφού τελειώσεις της σπουδές σου γιατί από οτι κατάλαβα απο εκεί θα το αγοράσεις . Επίσης ποια οθόνη έχεις; Θα το συνθέσεις μόνος σου ;
rookblaze Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Λέω να το πάρω από πλαίσιο. Αθήνα θα πάω, αλλά το ψήνω να το πάρω από Αύγουστο (μενω επαρχία) για να του βάλω προγράμματα κτλ να είναι τζετ τον οκτώβρη. Οθόνη επίσης θα πάρω και από ό,τι ξέρω το συναρμολογούν στο πλαίσιο (ή εσοπ) αφού το παραγγείλεις. Με τη σύνθεση εννοώ ότι δεν θα πάρω "έτοιμο" Pc
rookblaze Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Θα αγοράσω μαζί με το πισι. Γιατί έχει τόση σημασία?
rafail1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Κυρίος έχει σχέση για την καρτα γραφικών και μετά για τα υπόλιπα . Οκ μπορείς να το αγοράσεις απο το vision studio η γενικά απο καποιο αλλο κατάστημα εκτος απο το πλαίσιο ;
rookblaze Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Απλά είχα κατά νου να αγοράσω πρώτα το κουτί και μετά τα περιφερειακά. και άλλη μία απορία. Δεν υπάρχουν ψήκτρες για επεξεργαστές s1155? Στο πλαίσιο δεν μου βγάζει πάντως. Παίζει να είναι συμβατές εκείνες που προορίζονται για 1156?
rafail1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Αυτά απο μένα . case:Xigmatek Asgard III mobo:Gigabyte GA-970A-UD3 cpu:AMD Phenom II X4 955 ram:Kingston Hyper X Blu 4GB gpu:ATI Radeon HD6670 ssd:OCZ 60GB Agility III hdd:Samsung 1TB SpinPoint F3 dvd-writer:Sony psu:Corsair Power Supply 500W Σύνολο:611.77E
rookblaze Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ο solid state είναι για να αποθηκεύουμε προγράμματα-αρχεία κτλ τα οποία χρησιμοποιούμε συχνότερα? Είναι απαραίτητος σε ένα μηχάνημα?
rafail1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ο solid state είναι ssd εκει μέσα θα βάλεις μονό τα windows και τα προγράμματα σου ο άλλος είναι για αποθήκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.