Σουβλακοφάγος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Κατ'αρχάς δε ξέρω αν πρέπει να το βάλω εδώ . Βρήκα ένα section console games αλλά δεν θέλω να ρωτήσω για παιχνίδια. Αν είναι λάθος κάποιος moderator να μου το μεταφέρει. Έχω ένα playstation 2 αλλά δεν έχω τηλεόραση . Δεν βλέπω ποτέ έτσι και αλλιώς και επειδή μου περισσεύει μια οθόνη υπολογιστή ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος μετατροπέας για τις θύρες ώστε να παίξω playstation στην οθόνη του υπολογιστή Η οθόνη είναι σχετικά παλιά και έχει μόνο την κλασσική θύρα με τις ακίδες και τις 2 βιδούλες διπλα Η κονσόλα έχει ή τα 3 καλώδια με διαφορετικά χρώματα ή μαζεύονται σε ένα μετατροπέα σε αυτό το μεγάλο με τις ακίδες που συνδέαμε παλιά τις τηλεοράσεις με τα vhs. Μήπως ξέρετε τι πρέπει να ζητήσω ή να προτείνετε καμία άλλη λύση Ευχαριστω
macabre_sunsets Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μια λύση (μάλλον ακριβή και ίσως όχι η καλύτερη) είναι να πάρεις ένα Standalone TV Tuner που να δέχεται τα τρια χρωματιστά βύμστα (κόκκινο/κίτρινο/άσπρο).
Σουβλακοφάγος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μια λύση (μάλλον ακριβή και ίσως όχι η καλύτερη) είναι να πάρεις ένα Standalone TV Tuner που να δέχεται τα τρια χρωματιστά βύμστα (κόκκινο/κίτρινο/άσπρο). Θέλω να χρησιμοποιήσω την παλιά μου οθόνη για να μη χρειαστεί να πάρω τηλεόραση . Φαντάστηκα ότι ένας μετατροπέας θα κοστίζει μαξιμουμ 10 ευρώ. Οπότε δε ψάχνω ακριβώς για κάτι τέτοιο σαν αυτό που προτείνεις ευχαριστώ πάντως για την απάντηση edit : βασικά αυτό είναι για να βλέπω τηλεόραση ; Μα εγώ ΔΕΝ θέλω να βλέπω τηλεόραση , μόνο να μπορώ να παίζω το playstation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.