Προς το περιεχόμενο

Αγορά Gaming Mouse

Sapounos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! θέλω να αγοράσω ένα gaming mouse το οποιο να εχει παραπανω απο 5 κουμπια διαθεσιμα για χρηση δλδ εκτος απο τα 3 βασικα (mouse left middle mouse mouse right) και τα 2 παραπανω απο τα πλαγια, να εχει ακομα 2 κουμπια τουλαχιστον.. μεσο όρο δλδ 7-9 κουμπια. υπαρχει τετοιο mouse? εχετε να μου προτινετε κατι? ειχα στο μυαλο μου αυτο http://www.mrcheap.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=41973 γιατι εχω τωρα το αντιστοιχο με τα 5 αλλα σε κατι reviews που ειδα στο youtube μου φανηκε οτι ειχε παλι 5 κουμπια για χρηση. ( τα 3 βασικα και 2 στα πλαγια) Τα υπόλοιπα ηταν εναλλαγες των DPI και ενα macro για να κανεις γρηγορο key bind απο το mouse χωρις να πηγαινεις στις ρυθμισεις του παιχνιδιου.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για ριξε μια ματια σε αυτο. Το εχω λιγο καιρο και ειναι απο τις καλυτερες αγορες μου.

Έχω ακούσει οτι τα wireless gaming mouse χανουν.. αληθευει? παντως απο θεμα κουμπιων με καλυπτει :) αυτο της microsoft που εχω πιο πανω εχει 5 κουμπια τελικα?

Δημοσ.

Αν το παρεις και καταλαβεις lag (που δεν προκειται σε καμια περιπτωση), μπορεις παντα να το εχεις συνδεδεμενο με USB (ετσι φορτιζει).

Και φυσικα υπαρχει και αυτο.

Δημοσ.

Αν το παρεις και καταλαβεις lag (που δεν προκειται σε καμια περιπτωση), μπορεις παντα να το εχεις συνδεδεμενο με USB (ετσι φορτιζει).

Και φυσικα υπαρχει και αυτο.

Τα πληκτρα του razer αντικαθιστουν τους αριθμους του πληκτρολογιου ή ειναι ξεχωριστα και ρυθμίζεις εσυ πως θες να ειναι? γιατι βλεπω το razer να με ελκυει περισσοτερο απο το αλλο.

Δημοσ.

Τα πληκτρα του razer αντικαθιστουν τους αριθμους του πληκτρολογιου ή ειναι ξεχωριστα και ρυθμίζεις εσυ πως θες να ειναι? γιατι βλεπω το razer να με ελκυει περισσοτερο απο το αλλο.

Ισχυουν και τα δυο!

Μπορεις να ρυθμησεις και τα 17κουμπια και να κανεις οσα προφιλ κ macro θες!

Δημοσ.

ωραία! το razer θα παρω. εχει και καλυτερη φημη πιστευω σαν gaming εταιρια απο τη logitech. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια. BTW για το microsoft που ανεφερα τι λετε?

Δημοσ.

αν δεν ενοχλω να γράψω και εγώ εδώ οτι επιτέλους το mouse μου άρχισε να τα παίζει, και ψάχνω να πάρω καινούριο ... :) :)

πείτε καμια ιδέα... έχω βάλει στο μάτι πολύ καιρό αυτό: http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=366&Itemid=65

το θέλω περισσότερο για FPS αλλα και για γενικότερη χρήση. δεν τρελένομαι με τα DPI αλλα δεν έχω πρόβλημα να είναι ψηλά :) εννοείται ενσύρματο για να ταιριάζει με το μπουρ****** δωμάτιο μου...

επίσης δεν έχω mousepad το έχω πάνω στο ξύλο απευθείας δεν νομίζω να έχω κανα θέμα ε??

Δημοσ.

ειδα το τοπικ

ειδα το g700

λεω ωραιο δειχνει

το βρισκω με εκπτωση στο pixmania

παω να κανω checkout και ειχε βαλει μεσα αυτο

http://www.pixmania.gr/gr/gr/s_action/pix-contract/index.html

και ρωταω εγω τωρα

χωρις αυτο δεν μπορω να το επιστρεψω?

ετσι και παθει τπτ δεν μου το αλλαζουν χωρις το συμβολαιο...?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλέ μου εγώ έχω τι microsoft που ανέφερες μετά λοιπόν από 5 μήνες από την ημέρα αγοράς και παίζοντας καθημερινά 3 ώρες τουλάχιστον COD MW2 σου λέω σίγουρα ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Το Sidewinder είναι πάρα πολλή καλό . Το έχω 8 μήνες με καθεμερινό gaming και δεν μπορώ να πιάσω άλλο στο χέρι μου . Το έχω και μαζί με το netbook μου στις διακοπες :P .

Από θέμα lag δεν είχει το παραμικρό πρόβλημα .

Μπορείς να αλλάξεις και τις επιφάνειες που ακουμπάει για το αν θα είναι πιο τραχύ ή λείο .

Αρκετά μεγάλο .

Δημοσ.

Εγώ πρόσφατα πήρα το G500. Το ποντίκι είναι πολύ καλό αλλά έχει κάνει κάτι μλκιες η logitech με το software και εγώ τουλάχιστον δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη πως προγραμματίζεις τα κουμπιά. Ελπίζω να βγάλει σύντομα update. Κατά τα άλλα το ποντίκι είναι πολύ καλό και αξίζει τα λεφτά του.

Δημοσ.

Εγώ πρόσφατα πήρα το G500. Το ποντίκι είναι πολύ καλό αλλά έχει κάνει κάτι μλκιες η logitech με το software και εγώ τουλάχιστον δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη πως προγραμματίζεις τα κουμπιά. Ελπίζω να βγάλει σύντομα update. Κατά τα άλλα το ποντίκι είναι πολύ καλό και αξίζει τα λεφτά του.

Το G500 το έχω και εγώ αλλά η μ___κια είναι ότι μαζεύει μπίχλα και μαυρίζει(από τη χρήση φυσικά)... <_<

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το G500 το έχω και εγώ αλλά η μ___κια είναι ότι μαζεύει μπίχλα και μαυρίζει(από τη χρήση φυσικά)... <_<

Οντως απο την πρωτη μερα μαυριζει εμφανοως. Επισης ο αισθητηρας δεν ειναι στο μεσο του ποντικιου αλλα μπροστα. Αυτο μπορει να δημιουργησει προβληματα στην ακριβεια αναλογα πως το κρατας. Δηλαδη ειναι δυνατο να κουνησεις το ποντικη αλλα ο κερσορας να μεινει στη θεση του η να μετακινηθει λιγο αλλα οχι οπως μετακινησες το ποντικη. Χαζομαρα αν σκεφτεις οτι υποτιθεται οτι ειναι η βελτιωμενη εκδοση του g400 το οποιο ειχε στο κεντρο τον αισθητηρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...