Devil666 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά ξέρει κανεις σε πια εταιρία Mystery Shopper (Μυστικός Πελάτης) ανήκει το πλαίσιο ?? Το ψάχνω πόσες ώρες δεν μπορώ να το βρω .
viper2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά ξέρει κανεις σε πια εταιρία Mystery Shopper (Μυστικός Πελάτης) ανήκει το πλαίσιο ?? Το ψάχνω πόσες ώρες δεν μπορώ να το βρω . ανηκει το πλαισιο σε εταιρεια Mystery Shopper...?
Devil666 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 δεν θα ανήκει ξέρω ότι έχουν Mystery Shopper (Μυστικός Πελάτης) και υπέθεσα πως θα ανήκει κάπου
viper2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 let me educate you υπαρχει μια μεγαλη εταιρια που εχει mystery shoppers [ειχε βγαλει μια αγγελια παλαια] σκεψου τους σαν ελευθερους επαγγελματιες οταν θελει μια εταιρια να γινει ελεγχος στους πωλητες της κανει αιτηση στην εταιρια και αυτη στελνει καποιον αλλα η εταιρεια που παρεγγειλε παιρνει ενα report [μπορει να εχει και μια αποδειξη αγορας] του τεστιν δεν το ξερεις ποιος θα ερθει και ποτε θα ερθει
Devil666 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 το ξέρω αυτά αλλα συνήθως υπάρχουν εταιρίες που έχουν το πλαίσιο και άλλες επιχείρησης σε προσλαβάνουν και μετά παίρνεις αποστολές
kuzko21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 το ξέρω αυτά αλλα συνήθως υπάρχουν εταιρίες που έχουν το πλαίσιο και άλλες επιχείρησης σε προσλαβάνουν και μετά παίρνεις αποστολές ισα ρε Μπονντ. θες να ασχοληθεις να φανταστω ε; δεν ειναι τοσο φανερο αυτο, μιας και ετσι δε θα ηταν αποδοτικο.
viper2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 το ξέρω αυτά αλλα συνήθως υπάρχουν εταιρίες που έχουν το πλαίσιο και άλλες επιχείρησης σε προσλαβάνουν και μετά παίρνεις αποστολές το βρισκω λιγο δυσκολο τα πλαισιο να πληρωνει καποιον επι μονιμου βασεως για να κανει αξιολογησεις στα τυφλα...
gnsX Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 το βρισκω λιγο δυσκολο τα πλαισιο να πληρωνει καποιον επι μονιμου βασεως για να κανει αξιολογησεις στα τυφλα... χάλασε το enter;
Devil666 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 [/b] ισα ρε Μπονντ. θες να ασχοληθεις να φανταστω ε; δεν ειναι τοσο φανερο αυτο, μιας και ετσι δε θα ηταν αποδοτικο. Έτσι τις λένε η εταιρίες Mystery Shopper (Μυστικός Πελάτης)
kuzko21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ναι ρε συ. το μποντ πηγαινε για τις αποστολες. Απλα τετοιες εταιριες λειτουργουν με συγκεκριμενα ατομα , και οχι τοσο φανερα. Δεν θα μπορουσαν να ειναι αποδοτικες διαφορετικα. Οταν χρειαστουν καποιον θα μπει μια αγγελια πολυ περιγραφικη. Μην περιμενεις να δεις site και προοπτικες καριερας.
Devil666 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 το βρισκω λιγο δυσκολο τα πλαισιο να πληρωνει καποιον επι μονιμου βασεως για να κανει αξιολογησεις στα τυφλα... Γιατί νομίζεις δεν έχει λεφτά να το κάνει (και ότι έχει Mystery Shopper έχει σίγουρα αλλα δεν ξέρω αν είναι σε εταιρία που λογικά θα είναι) είναι και αλλα καταστήματα όπως McDonalds , Shell κτλ ναι ρε συ. το μποντ πηγαινε για τις αποστολες. Απλα τετοιες εταιριες λειτουργουν με συγκεκριμενα ατομα , και οχι τοσο φανερα. Δεν θα μπορουσαν να ειναι αποδοτικες διαφορετικα. Οταν χρειαστουν καποιον θα μπει μια αγγελια πολυ περιγραφικη. Μην περιμενεις να δεις site και προοπτικες καριερας. Κοίταξε να δεις δεν τους νιαζί ποσα άτομα θα έρθουν τους νιαζί να κάνουν τις δουλειές που αναθετους δηλαδή δίνουν 10 αποστολές και εσύ διαλέγεις μια και μετά έχουν μείνει άλλες 9 για τους υπολοιπους (τυχαίος αριθμός)και ξέρω πχ μια εταιρία που έχει site και τέτοια που ξέρω δηλαδή ότι παίρνει έτσι άτομα διότι είχε πάει ένας φίλος μου αλλα σε θέλει κύριο όταν παίρνεις αποστολή πρέπει να την ολοκλήρωσης σε 1-2 μέρες στην καλύτερη
viper2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Γιατί νομίζεις δεν έχει λεφτά να το κάνει (και ότι έχει Mystery Shopper έχει σίγουρα αλλα δεν ξέρω αν είναι σε εταιρία που λογικά θα είναι) είναι και αλλα καταστήματα όπως McDonalds , Shell κτλ εκτος οτι τα πραγματα ειναι οικονομικα σθεναρα καποια στιγμη θα γινει αντιληπτος σκεψου το
Devil666 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 εκτος οτι τα πραγματα ειναι οικονομικα σθεναρα καποια στιγμη θα γινει αντιληπτος σκεψου το κοίτα οικονομικά πάει παρα πολύ καλά το πλαίσιο στο εγγυούμαι και ότι οι υπάλληλοι δεν ξέρουν ότι υπάρχει Μυστικός Πελάτης κανεις λάθος το ξέρουν γιαυτο και σου είναι μέσα στην καλή χαρά και να σου δώσουν καλάθι όταν έχεις πολλά πράγματα και τέτοια μην αγχώνεσαι
viper2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 κοίτα οικονομικά πάει παρα πολύ καλά το πλαίσιο στο εγγυούμαι και ότι οι υπάλληλοι δεν ξέρουν ότι υπάρχει Μυστικός Πελάτης κανεις λάθος το ξέρουν γιαυτο και σου είναι μέσα στην καλή χαρά και να σου δώσουν καλάθι όταν έχεις πολλά πράγματα και τέτοια μην αγχώνεσαι βαζουμε και κανα κομμα πουθενα & το κοστος ειναι μεγαλο & τα μεγεθη μικραινουνε & οι πωλητες παιρνουν bonus οποτε εχουν incentives για να ειναι εξυπηρετικοι & public mystery shoppers ειναι counte productive
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα