kuzko21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τους υπαλληλους στο πλαισιο τους εχουν κανει καραγκιοζακια. Αστοχη διαχειριση εργατικου δυναμικου κατα τη γνωμη μου απο τη συγκεκριμενη εταιρια.
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τους υπαλληλους στο πλαισιο τους εχουν κανει καραγκιοζακια. true so true
Devil666 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Κοίτα οι υπάλληλοι του πλαισίου δεν περνούν μπόνους σε βάζω και στοίχημα που λέει ο λόγος (γιατί έχω άτομο που δουλεύει και το ξέρω ) και δεν το έχω και πολλή με την ορθογραφία
pournaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 το ξέρω αυτά αλλα συνήθως υπάρχουν εταιρίες που έχουν το πλαίσιο και άλλες επιχείρησης σε προσλαβάνουν και μετά παίρνεις αποστολές Εχει και online ή παιζεις μονο single player; 1
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εχει και online ή παιζεις μονο single player; το δευτερο Κοίτα οι υπάλληλοι του πλαισίου δεν περνούν μπόνους σε βάζω και στοίχημα που λέει ο λόγος (γιατί έχω άτομο που δουλεύει και το ξέρω ) και δεν το έχω και πολλή με την ορθογραφία παλαια παιρνανε
londinaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Για να μην εχετε απορίες...το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν παει σε καμμία εταιρια mystery shopper all the way mothafuc....ka...ktl ktl Προσλαμβάνει ανθρώπους μυστικούς πελάτες όπως το λέει με ΔΙΜΗΝΗ σύμβαση στα 400 το μήνα. Αντίστοιχα αν δε σε καταλάβουν οι υπάλληλοι μπορείς να συνεχίζεις να δουλέυεις. Επίσης ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ για να καταγράφουν τη συνομιλία και επίσης συμπληρώνουν φόρμα αξιολόγησης του πωλητή.
panosno1com Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 και αμα σε καταλαβουν οι υπαλληλοι; εννοω τι θες να πεις με τη φραση "Αντίστοιχα αν δε σε καταλάβουν οι υπάλληλοι μπορείς να συνεχίζεις να δουλέυεις." . Αφου λογικα θα πηγαινεις σε διαφορα μερη/μαγαζια του καταστηματος δε θα σαι μπάστακας σε ενα !
kage Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 καπου εδω μεσα υπαρχει και η τοτε αγγελια που ειχε βαλει το πλαισιο!! @λονδιναρασ αφου την εχεις κανει ισχυει που εγραφαν οτι σου δειναν +χ ποσο για βενζινες και αγορες? τις αγορες τις επεστρεφες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα