Προς το περιεχόμενο

Zte blade VS xperia x10 mini VS lg optimus one! Λοιπόν..;

weissheit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας!

Θέλω ν' αγοράσω καινούργιο κινητό και χρειάζομαι την βοήθεια και την εμπειρία σας!

Λοιπόν, είμαι ανάμεσα στα se xperia x10 mini, zte blade και lg optimus one. Ξέρω ότι μάλλον οι περισσότεροι φωνάζετε με μια φωνή να μείνω μακριά απ' το πρώτο, αλλά.. είμαι κορίτσι, δεν έχω ιδέα απο android (όχι ότι έχω πρόβλημα να πειραματιστώ, απλά δεν θέλω να το "πειράξω", θέλω απλά και εύχρηστα πράγματα!) και επίσης καλή κάμερα (το φύλο μου το ανέφερα γιατί με ενδιαφέρει να είναι και λίιγο κομψό!)

Πήγα και τα είδα απο κοντά, όλα καλά είναι, αλλά.. από κάμερα είναι καλύτερα τα xperia & blade, από μπαταρία το lg, μου είπαν ότι το xperia τρώει κάποια κολλήματα, τα άλλα δύο έχουν πιο καθαρή οθόνη..γενικώς ένα μπέρδεμα!

Ποιο μου προτείνετε από τα τρία βάσει των αναγκών μου; Θέλω καλή κάμερα αλλά να μην σκαλώνει και τρώει κολλήματα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

(Αυτά είναι τα samples που είδα στο google:

http://i103.photobucket.com/albums/m139/feckineejit7470/2010-09-29174326.jpg zte blade

http://www.gadgetlite.com/2010/12/03/review-lg-optimus-p500-android/lg-optimus-one-p500-android-camera-sample-gallery-05/ lg optimus one

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs830.snc4/69089_1376752152970_1656841365_820660_3634034_n.jpg xperia x10 mini)

Δημοσ.

εξ αυτων προτεινω το zte blade

εχει μια πλουσια κοινοτητα να το υποστηριζει με αρκετα tweaks κλπ να τρεχει γρηγορα

εχει αρκετα ικανοποιητικη οθονη

μειον η απουσια εγγενους υποστηριξης φλας αλλα και αυτο το φροντισαν

το mini θα το αποριπτα λογω μικρης οθονης που περιοριζει καπως τις ςφαρμογες και λογω του δυσκινητου launcher της εταιριας

Δημοσ.

Η μικρή οθόνη δεν με προβληματίζει τόσο, και στα μηνύματα που δοκίμασα να γράψω, με βολεύει. Δηλαδή όσον αφορά τις εφαρμογές, επειδή έχει android 1.6 σημαίνει ότι παίρνει λιγότερες και συγκεκριμένες απ' τα υπόλοιπα που είναι πιο αναβαθμισμένα;

Δημοσ.

ναι βασικα και αυτο οσο πιο νεωτερη εκδοση εχει τοσο πιο καλο ειναι σε σχεση λειτουργικης σταθεροτητας ,για αυτο προτεινω το zte επειδη εχει android 2.3

Δημοσ.

το zte επειδη εχει android 2.3

δεν εχει, "παιρνει"

οπως και το mini "παιρνει" 2.2

αλλα οντως μεταξυ των δυο αυτων, zte blade

(απ'οτι καταλαβα ομως δεν προκειται να ασχοληθεις με το να πειραξεις το κινητο)

αρα εκτος απτη μικρη του οθονη οσον αφορα το mini υπαρχει και θεμα με την αυτονομια της μπαταριας (ειχα το mini pro και καθε βραδυ με λιγο ανοιχτο wi-fi ηταν στο κοκκινο η μπαταρια). Mεχρι τα 150€ ψηφιζω blade αλλα ειμαι υπερ του να δωσεις αλλα 40 να παρεις το ideos x5, ειναι πολυ καλυτερο απ'ολα που εχεις προτεινει και οχι πολυ πιο ακριβο.

Δημοσ.

Αγαπητο κοριτσι

Κοιτα και το http://www.skroutz.g...Wildfire-S.html καπου το ειχα δει 169΅E αλλα δεν το βρησκω τωρα

Αν σε ενδιαφερει το design ειναι τοπ. Αλλιως optimus one. Το καλυτερο απο ολα ειναι το zte blade απο αυτα που γραφεις αλλα το καλυτερο απο οσα αναφερθηκαν ειναι το ideos και ειναι φοβερη συσκευη για τα χρηματα της

Δημοσ.

ideos απο εμενα, εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευησ απο το blade και επιπλεον υποστηριζει flash ενω το blade οχι.

Δημοσ.

ideos απο εμενα, εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευησ απο το blade και επιπλεον υποστηριζει flash ενω το blade οχι.

To ideos που κολλάει;

Zte blade VS xperia x10 mini VS lg optimus one! Λοιπόν..;
Δημοσ.

το Zte blade από έμενα, αυτό έχω είναι πάρα πολύ κάλο έχει και ραδιόφωνο που δεν έχει το ideos αν και δεν μας ενδιαφέρει διότι είναι 40 ευρό ποιο ακριβό και αρκετά μεγαλύτερο για κορίτσι που οπός και να το κάνουμε θέλει και μια κομψότητα έχει καλύτερη οθόνη από το lg optimus one και κλπ .

Δημοσ.

Moυ άρεσε το ΖΤΕ λόγω ευκρίνειας και οι φωτογραφίες του ήταν πιο καθαρές απ' του optimus, αλλά τι γίνεται με την μπαταρία; 216 ώρες δεν είναι λίγες; Φοβάμαι ότι μετά από καιρό θα καταντήσει σαν ένα παλιό μου που μένει ανοιχτό μόνο αν είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή! Και επειδή λεφτά δεν υπάρχουν, θέλω κάτι καλό να κρατήσει πολύ! Επίσης όσοι προτείνετε το ZTE είστε κάτοχοι αυτού του κινητού ή το έχετε δουλέψει; Σαν ικανοποιούν οι φωτογραφίες του; Η κάμερα του δηλαδή είναι αξιοπρεπής; Γιατί με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας, και του xperia είναι στα 5 με φλας!

Όσοι προτείνατε άλλες επιλογές, σεβαστές, αλλά όπως ανέφερα λεφτά δεν υπάρχουν, οπότε οικονομικά περιορίζομαι εκεί γύρω!

Δημοσ.

Η καμερα του ΔΕΝ ειναι αξιοπρεπες σε αντιθεση με το μινι που και πολυ καλη ειναι και εχει και φλας. Παντως καλυτερα να παρεις ideos που μεταχειρισμενο που θα βρεις στην τιμη που ψαχνεις παρα ενα απο αυτα που αναφερεις.

Ειναι πολυ πολυ καλυτερο σε ολους τους τομεις και στο λεω εχοντας δοκιμασει ολα τα κινητα που αναφερεις σε εργοστασιακη και custom μορφη. Να σου κανω μια συγριση

xperia x10 mini = πολυ ομορφα πατινια που εχουν και φακο μπροστα

optimus one = Ποδήλατο χωρις φακο

ZTE blade = το ιδιο ακριβως ποδηλατο αλλα πιο καλα βαμενο

Ideios x5 = μηχανη street 250cc

Οσο για το που κολαει το X5 οπως οταν καποιος ζηταει κινητο εως 300Ε και του προτείνετε να δωσει 20Ε παραπανω να παρει το galaxy S ετσι ειναι και εδω.

Μην πας παραλια ενα σκ ή σινεμα ενα βραδυ και παρε το ideos. Η παρτο μεταχειρισμενο στα ιδια χρηματα. Ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα του απο τα υπολοιπα.

Δημοσ.

αν δεν εχεις παει διακοπες ΜΗ ΠΑΣ! κρατα τα λεφτα και παρε το νοκια Ν8! και 12αρα καμερα κ στιλατο και και!αν παλι σε βολευει μη πηγαινεις κομοτιρια κ μη ψωνιζεις ρουχα παπουτσια κ αλα αχρηστα πραγματα να παρεις ενα iphone!

τωρα περα απτη πλακα εχω το blade και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος! αλα για κοριτσι δε θα ελεγα οτι κολαει! αν εχεις δοκιμασει οπως λες το μινι χ10 και σαρεσε παρτο και μην ακους κανεναν! γνωμη μου...

Δημοσ.

Eυχαριστώ για τις πληροφορίες σας, μου φάνηκαν αρκετά χρήσιμες! Δυστυχώς δεν διαθέτω παραπάνω χρήματα για κινητό, δεν ξέρω και αν μου χρειάζεται τόσο καλό γιατί δεν θα παίξω πολύ με τα android, με ενδιαφέρει περισσότερο η κάμερα. Θα καταλήξω μάλλον στο x10 mini, γι αυτόν τον λόγο. (Παρεμπιπτόντως, διάβασα κάπου για το ideos ότι εχει συγκριτικά με άλλα κινητά λίγα χρώματα όπως και το x10 mini και για την μεγάλη του οθόνη δεν ειναι και το πιο ωραίο αποτέλεσμα!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...