Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το PC.Σώζεται ή καπούτ?

nick_81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχτές το βράδυ με μια διακοπή ρεύματος έκλεισε το PC. Σήμερα που προσπάθησα να το θέσω πάλι σε λειτουργία τίποτα. Παίρνει ρεύμα ακούγονται 3 συνεχόμενα <μπιπ> αλλά στην οθόνη δεν εμφανίζεται τίποτα. Μετά από πάμπολες επανεκκινήσεις απο το κεντρικό κουμπί στον πύργο μπήκε στα windows κανονικά αλλά μετά απο 5 λεπτά πάλι νεκρό..Στις επόμενες προσπάθειες μπήκε ξανά έχοντας αλάξει απο μόνο του όλες τις ρυθμίσεις της οθόνης (μπήκε με την μικρότερη ανάλυση), και μόλις πήγα να τις αλλάξω πάλι έκλεισε..Το συγκεκριμένο πρόβλημα το παρουσίαζε και παλιότερα συνήθως όταν ζεσταινόταν πολύ μετά απο πολύωρη χρήση αλλά μόλις κρύωνε λειτουργούσε κανονικά. Το PC είναι παλιό του 2004. Μπορώ να το κάνω κάτι για να το επαναφέρω ή dead?

Δημοσ.

-CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)

-Motherboard Name Asus P4S800 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, LAN)

-Memory DIMM1: BM 512M PC400 CL2. 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) (2.0-3-3-7 @ 166 MHz)

-Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (Microsoft Corporation) (128 MB)

-Disk Drive ExcelStor Technology J360 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)

Αυτά έχει μέσα..Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι είναι αυτό το CLEARCMOS και δεν έχω ιδέα από άνοιγμα κουτιού κτλ.. :fear:

Δημοσ.

Το ξέρω ότι είναι παλιόγερος αλλά κάποιος τρόπος θα υπάρχει δεν μπορεί από τη στιγμή που ακουστικά τουλάχιστον δουλεύει..Εντατική-αντιβίωση-ηλεκτροσόκ κάτι τέλος πάντων..Κανάς γιατρός υπολογιστών???

Δημοσ.

Η μητρική σου έχει onboard καρτα γραφικών; Δε δοκιμάζεις να βγάλεις και να ξαναβάλεις την κάρτα γραφικών, και εάν δε δουλεύει πάλι να δοκιμάσεις με κάποια άλλη κάρτα. Δυστυχώς δοκιμές θα κάνεις μέχρι να βγάζεις στην άκρη ένα-ένα τα θέματα που μπορεί να σου δημιουργούν το πρόβλημα.

Δημοσ.

^ +1 για τη δοκιμή της μητρικο-γραφοκάρτας.

Κι έχω μια αίσθηση ότι απλά η μητρικένια δεν πατάει καλά. Θέλει ψάχτη να το ψάξει όμως αυτό, Νικ81...... Δεμπαίζει να καβατζώσεις/χώσεις κα'ναν σχετικό κολλητό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...