tempo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 μου έτυχε κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει με τον chrome. Κατέβασα την τελευταία έκδοση επιλέγοντας να είναι στα Αγγλικά. Έκανα κανονικά εγκατάσταση και ..... όλα τα μενού εμφανίζονται στα Ελληνικά. Προσπαθώ να αλλάξω απο κάποια επιλογή τα μενού άλλα δεν βρίσκω κάτι για να πειράξω..... σας έχει τύχει;
mrpink Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Επιλογές/Σύνθετες επιλογές/Γλώσσες και ρυθμίσεις ορθογραφικού ελέγχου/ και πάτα προσθήκη
tempo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Επιλογές/Σύνθετες επιλογές/Γλώσσες και ρυθμίσεις ορθογραφικού ελέγχου/ και πάτα προσθήκη το κάνω αυτό, βάζω τις γλώσσες που θέλω άλλα δίπλα υπάρχει κουμπάκι για να επιλέξω ποιά γλώσσα επιθυμώ για ορθογραφικό έλεγχο και όχι ποια γλώσσα θέλω για τα μενού (το έχω δει σε screenshot ότι το βγάζει)
mrpink Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Και μένα τώρα που το δοκίμασα μου κανε κουλά. Δούλεψε όταν έβαλα Αγγλικά Ηνωμένου Βασιλείου
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Το Αγγλικά (English) δεν το δέχεται. Πρέπει να βάλεις United States ή United Kingdom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.