παπι Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μπορει να μου πει κανεις γιατι η ert εχει ραδιοφωνικους σταθμους στη τηλεωραση; (ERA. Sport ERA. NET era 1,2,3)
arxaggelos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Γιατί εκπέμπουν ψηφιακά και τις πιάνει ο ψηφιακός δέκτης της TV.
ftp Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εδώ και καιρό έπρεπε να έχει γίνει αυτό! Να μείνει μόνο η ΝΕΤ και το ERT-HD για όσους πιάνουν digea. Τα ψηφιακά πρισμα+ και σπορ+ ο περισσότερος κόσμος δεν τα ξέρει καν, προκειμένου να πληρώνουμε και αυτά χωρίς να τα βλέπει κανείς, πολύ καλώς κλείνουν. Και φυσικά να μειωθεί το ποσό που πληρώνουμε για ΕΡΤ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
gnsX Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 να αυξηθούν τα τέλη για την ΕΡΤ θα ήταν καλά να δίνουμε υπέρ ΕΡΤ περίπου 45 ευρώ τον μήνα,η ΕΤ3 να είναι στα έξτρας,αν την επιλέξεις να ανεβαίνει το ποσό στα 60 ευρώ τον μήνα. Μην ξεχνάτε το δημόσιο είναι υγεία,δεν φταίει πουθενά,οι ΔΥ είναι αυτοί που συντηρούν τα μαγαζιά σας ψωνίζοντας απο αυτά,ρωτήστε στο thread "H κατάντια της Ελλάδας κτλ κτλ",είναι δυο-τρεις γνώστες εκεί,θα σας τα εξηγήσουν μακάρι να αυξηθούν οι εισφορές να ανακάμψει η οικονομία
ftp Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 άμα τα χεις τα 45 ευρώ να τα δώσεις Πληρώνω αρκετή φορολογία για να έχω και το χαράτσι της ΕΡΤ στον μηνιαίο μου προϋπολογισμό
KilliK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 "Δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό στην ΕΡΤ, τονίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ" Απάντηση στον υπουργό Επικρατείας Ηλία Μόσιαλο, για τα περί αξιολόγησης του προσωπικού της ΕΡΤ και για μετατάξεις του πλεονάζοντος προσωπικού, έδωσε από τη συχνότητα του ΒΗΜΑ 99,5 ο αντιπρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Λ.Πανουριάς. Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων τόνισε ότι όχι μόνο δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό, αλλά υπάρχουν ελλείψεις. Πάντως, δήλωσε ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ δεν διαφωνεί με την αξιολόγηση. Ο Λουκάς Πανουριάς επισήμανε ότι ίσως να μην γνωρίζει ο κ. Μόσιαλος, καθότι έχει αναλάβει πρόσφατα τα καθήκοντά του, αλλά δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό, αντίθετα υπάρχουν ελλείψεις, εξ ου και οι 450 συμβασιούχοι στην ΕΡΤ. «Δεν φαντάζεστε με πόσο λίγο προσωπικό βγαίνει το πρόγραμμα όλων αυτών των καναλιών, των ψηφιακών μέσων, των ραδιοφωνικών σταθμών και η ύλη ενός περιοδικού» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ. Ο κ. Πανουριάς παραδέχθηκε ότι οι μόνιμοι υπάλληλοι της ΕΡΤ είναι 3.020, ωστόσο επισήμανε: «Δεν είμαστε γραμμή παραγωγής». Αναφερόμενος στα οικονομικά στοιχεία της ΕΡΤ, ο κ. Πανουριάς σημείωσε πως παλιότερα υπήρχαν φαινόμενα σπατάλης που πλέον έχουν εξαλειφθεί. Τόνισε, δε, πως για πρώτη φορά η ΕΡΤ έχει πλεόνασμα και ζήτησε αυτό να αξιοποιηθεί προς όφελος της επιχείρησης. http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4646773 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :mrgreen:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Το υποχρεωτικο τελος σαφως ειναι ακραιο και απαραδεκτο. Οσο ακραιοι και απαραδεκτοι ειναι κι αυτοι που λενε οτι δε βλεπουν ποτε ΕΡΤ (ωστε να τονισουν το δεδομενα απαραδεκτο τελος), αλλα το Τσαμπιονς Λιγκ, την Γιουροβιζιον, τα μουντιαλ, τα Γιουρο, τα Γιουρομπασκετ, τα Μουντομπασκετ και τους Ολυμπιακους τα ΛΙΩΝΟΥΝ... Και ειναι καμποσοι. H αληθεια ειναι πως 1 SD και 1 HD τηλεοπτικος σταθμος, ειναι υπεραρκετοι. Και για τα ραδιοφωνα αρκει 1 γενικου ενδιαφεροντος + 1 αθλητικο. Oσο για το τελος ΕΡΤ, πρεπει να καταργηθει, αλλα και να καταργηθει θα το εισπραξουν διπλα και τριπλα με αλλους τροπους, οποτε no way...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 H αληθεια ειναι πως 1 SD και 1 HD τηλεοπτικος σταθμος, ειναι υπεραρκετοι. Και για τα ραδιοφωνα αρκει 1 γενικου ενδιαφεροντος + 1 αθλητικο. Oσο για το τελος ΕΡΤ, πρεπει να καταργηθει, αλλα και να καταργηθει θα το εισπραξουν διπλα και τριπλα με αλλους τροπους, οποτε no way... Να τολμήσουν να κλείσουν τον Kosmos και θα τους πάρει ο διάολος...
darkhybridman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 απαντηση στο πλεονασμα της ερτ ομως κανεις δεν δινει τα 4 ευρω σας μαραναν
KilliK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 απαντηση στο πλεονασμα της ερτ ομως κανεις δεν δινει τα 4 ευρω σας μαραναν to ξερεις φανταζομαι οτι η ΕΡΤ θα κοψει τις διαφημισεις,κατι που επρεπε να ειχε κανει εδω και πολυ καιρο με βαση ευρωπαικο νομο. http://www.inews.gr/88/schedio-gia-meiosi-diafimiseon-stin-ertoste-na-min-kovei-diafimistika-paketa-apo-ta-megala-kanalia.htm αν κοψει τις διαφημισεις και το χαρατσι μεσω ΔΕΗ και συνεχιστει το κλεψιμο που γινεται εκει,διοτι τωρα τους εχουν βαλει απο ανωθεν λογω της γενικοτερης καταστασης αλλα αυτο δεν θα κρατησει για παντα,τοτε τα ξαναλεμε για το τι πλεονασμα. και ξερεις κατι; στα @@ μου για την ΕΡΤ και αν θα κλεισει,οταν βλεπω στην Αγγλια ενα BBC,με λιγοτερο λειτουργικο προσωπικο, να φτιαχνει γαματες σειρες οπως το DOCTOR WHO η το TORCHWOOD ενω εδω εχουμε μεινει ακομα με το "Χαιρε Τασο Καρατασο" και το "Καναλι της Βαγγελιταας" Να τολμήσουν να κλείσουν τον Kosmos και θα τους πάρει ο διάολος... ναι ρε φιλε,η πρωτη μου σκεψη ηταν αυτη. απο ολα τα καναλια και τους σταθμους που εχουν φτιαξει για να ταιζουν τους ΔΥ,θα πανε να κλεισουν εναν απο τους καλυτερους μουσικους σταθμους της ελλαδας ενω αν δεν κανω λαθος ειναι και ο μονος που παιζει τοσο πολυ λατιν. μου θυμισε το αλλο περιστατικο πριν χρονια,που πηγε ο υπουργος πολιτισμου και εκλεισε ενα απο τα καλυτερα κρατικα σαιτς,βραβευμενο και στην ευρωπακη,το οποιο ειδικευοταν στην ειδησεογραφια για τα πολιτιστικα εβεντς,κτλ. ενω απασχολουσε μονο 3 ατομα. ηταν τοσο μεγαλη απηχηση με αυτο το συμβαν,μεχρι που εγινε και επερωτηση στην βουλη στον υπουργο.τεσπα.
darkhybridman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 to ξερεις φανταζομαι οτι η ΕΡΤ θα κοψει τις διαφημισεις,κατι που επρεπε να ειχε κανει εδω και πολυ καιρο με βαση ευρωπαικο νομο. http://www.inews.gr/88/schedio-gia-meiosi-diafimiseon-stin-ertoste-na-min-kovei-diafimistika-paketa-apo-ta-megala-kanalia.htm αν κοψει τις διαφημισεις και το χαρατσι μεσω ΔΕΗ και συνεχιστει το κλεψιμο που γινεται εκει,διοτι τωρα τους εχουν βαλει απο ανωθεν λογω της γενικοτερης αλλα αυτο δεν θα κρατησει για παντα,τοτε τα ξαναλεμε για το τι πλεονασμα. και ξερεις κατι; στα @@ μου για την ΕΡΤ και αν θα κλεισει,οταν βλεπω στην Αγγλια ενα BBC,με λιγοτερο λειτουργικο προσωπικο, να φτιαχνει γαματες σειρες οπως το DOCTOR WHO η το TORCHWOOD ενω εδω εχουμε μεινει ακομα με το "Χαιρε Τασο Καρατασο" και το "Καναλι της Βαγγελιταας" εγω ειδα και ενα ert hd(το ιδιο παει να γινει με τα 2 νεα ψηφιακα της ερτ κατσε και θα δεις )που με το ανοιγμα του εκλαψαν ΟΛΟΙ οι αποδεδειγμενα κλεφτες..digea κτλ κτλ..(νομιζω χτυπησε περιπου 73%στους τελικους απο τα δυο καναλια της ert ) εγω ειδα να εχουν αγορασει καμερες και εξοπλισμο για να γραψουν ολες τις καλες εκπομπες σε hd (εξαντας π.χ)(30εκκ χαμενα βασικα αν κλεισει) οταν μπηκε ο ταγματαρχης η ερτ νομιζω οτι 200εκκ χρεη εφτασε σε λιγα χρονια να ειναι αποδοτικη με ολα τα κακα που εχουν εκει (και οχι δεν εχω καμια σχεση με την ερτ και εγω κατα ειμουν αλλα ειδωμεν τουλαχιστον για τωρα μετα απο τοσο καιρο βλεπω οτι εστω και αργα τα λεφτα που εδωσα εγω και αλλοι πηγαν σε κατι καλο) και ο so called ευρωπαικος νομος(το ειχα ξαναδει και κατι χρονια πριν ) εφοσον ο act δεν λεει κατι επι το θεματος παει να πει οτι ΔΕΝ υπαρχει απλα ειναι ενα νομοσχεδιο κλαψας για τους ιδιους που ηθελαν να κλεισουν το hd αλλα δεν μιλανε που επι 10+ χρονια εκπεμπουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ βεβαια σορρυ που θα στο πω αλλα η λεξη γαματες και βρετανικες σειρες μαζι δεν κολλανε
chill Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 απαντηση στο πλεονασμα της ερτ ομως κανεις δεν δινει τα 4 ευρω σας μαραναν Είχε πρώτη φορά πλεόνασμα και κάτι έγινε....... Και μη μου πεις πως αυτό το πλεόνασμα προέκυψε χωρίς το δικό μας 4ευρω.....
darkhybridman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Είχε πρώτη φορά πλεόνασμα και κάτι έγινε....... Και μη μου πεις πως αυτό το πλεόνασμα προέκυψε χωρίς το δικό μας 4ευρω..... αμα δεις ποσα χρωσταγε πριν και ποσα εβγαλε καθαρα τωρα απο την μερα που ανελαβε ο ταγματαρχης θα καταλαβεις οτι τα 4 ευρω ηταν το λιγοτερο κυριως οι συμφωνιες για αναμεταδωσεις σε αλλες χωρες και οι διαφημισεις εφεραν τα λεφτα
washcloud Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 εχουμε μεινει ακομα με το "Χαιρε Τασο Καρατασο" ...και να το είχαν βάλει επανάληψη ΕΣΤΩ μια φορά εδώ και 15 χρόνια βρε βέβηλε...
chill Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 αμα δεις ποσα χρωσταγε πριν και ποσα εβγαλε καθαρα τωρα απο την μερα που ανελαβε ο ταγματαρχης θα καταλαβεις οτι τα 4 ευρω ηταν το λιγοτερο κυριως οι συμφωνιες για αναμεταδωσεις σε αλλες χωρες και οι διαφημισεις εφεραν τα λεφτα Δεν με ενδιαφέρει να δω τι έγινε στην ΕΡΤ. Με ενδιαφέρει απλά να μην την πληρώνω από την στιγμή που δεν την βλέπω . Είναι τόσο απλό το πράγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.