Προς το περιεχόμενο

Ideos x5 vs lg optimus black vs nexus s vs lg optimus 2x

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου αν δεν μας πεις ποιά είναι τα κριτήριά σου θα γίνει μεγάλος πανικός στις απαντήσεις.

Αν τα πεις πάλι θα γίνει πανικός αλλά μπορεί να βγεί και κανένα χρήσιμο συμπέρασμα.

Εγώ απλά θέλω να σημειώσω ότι οι συσκευές που αναφέρεις έχουν μεγάλη διαφορά τιμής μεταξύ τους -- δε μπορεί να σκέφτεσαι ταυτόχρονα και το Ideos και το Optimus 2x.

Δημοσ.

To optimus 2x το εχς βρει στα 350 εθρω περιπου οπότε ειναι κοντά στα άλλα κινητά εκτός του ideos

Τώρα σπό κριτήρια

το πρώτο μου android κινητο θα είναι.

Αν θα πειράξω δε ξέρω ακομα (μαλλον θα το πειραξω αλλα οχι κατευθειαν). Το σκέφτομαι γιατι χανεις την εγγυηση.

Ραδιο θα ηθελα να εχει ενσωματωμενο καλυτερα αν και δεν με πειραζει και πολυ να παρω handsfree με δεκτη

Μαρεσει της lg το μενου που μπορεις να κανεις ομαδοποιηση σε καρτελες τις εφορμογες

Υ.Γ

Το ideos το εβαλα διοτι αν δεν βρω τα λεφτα για τα υπολοιπα εκει θα καταληξω

Δημοσ.

Ολα καλα ειναι για τα χρηματα σου αν τα εχεις ονμως το o2x αξιζει τα 350 και εχει πολυ μεγαλη διαφορα απο τα υπολοιπα

Δημοσ.

To optimus 2x ναι. Εχει ελληνικη rom, gingerbread απο modaco και cyanogen πολλες froyo και οπου ναναι θα παρει και gb απο την lg.

Το ideos επισεις υποστηριζετε χωρις κατι αξιοσημειωτο σε gb αλλα με την πολυ καλη void rom και υποστηριξη απο modaco.

Για το optimus black δεν γνωριζω ομως μια βολτα απο το xda δειχνει οτι εχει υποστηριξη με μερικες καλες ρομς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...