Προς το περιεχόμενο

S galaxy s vs ideos x5

sno0py

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας γνωστος μου δινει το s galaxy s σε πολυ καλη κατασταση με ολα τα παρελκομενα αγορασμενο Σεπτεμβριο στην τιμη των 200 ευρω(καινουργιο ξεκινα απο 325 τωρα), ειναι καλη αγορα σε σχεση με το ideos x5 το οποιο καινουργιο κανει 188(χωρις τα μεταφορικα)?

Το μονο που με ψιλοχαλαει στο s galaxy ειναι το οτι δεν εχει φλας.

Επισης θα ειναι το πρωτο μου smartphone!

Δημοσ.

Σοβαρά μιλάς; Εννοείται το Galaxy S, αρκεί να είναι πράγματι σε άριστη κατάσταση. Αν πάλι έχεις ψώρα με τα καινούρια (οπως εγώ) αλλάζει το θέμα, αλλά σαν συσκευές δεν συγκρίνονται. Παρεμπιπτόντως, το ψόφιο ledάκι που έχουν τα κινητά και το αποκαλούν φλας μην το υπολογίζεις καθόλου, δεν θα σε σώσει πουθενά. Κατά τα άλλα, η κάμερα του SGS είναι εξαιρετική τη μέρα, και εντελώς άχρηστη τη νύχτα.

Δημοσ.

απο εγγυηση ομως τι θα κανει αν παθει τιποτα το galaxy?

γενικα υπαρχουν προβληματα στα galaxy? ειναι κανεισ εδω που ειχε προβλημα τον πρωτο χρονο καα χρειαστηκε service?

ειμαι στο ιδιο διλημμα εχω βρει το galaxy s στα 230 μεταχειρισμενο (σε αριστη εξωτερικα εμφανιση απο μεσα δεν ξερω τι παιζει)

ειχα σκοπο να παρω και εγω το ideos x5 .

Δημοσ.

απο εγγυηση ομως τι θα κανει αν παθει τιποτα το galaxy?

γενικα υπαρχουν προβληματα στα galaxy? ειναι κανεισ εδω που ειχε προβλημα τον πρωτο χρονο καα χρειαστηκε service?

ειμαι στο ιδιο διλημμα εχω βρει το galaxy s στα 230 μεταχειρισμενο (σε αριστη εξωτερικα εμφανιση απο μεσα δεν ξερω τι παιζει)

ειχα σκοπο να παρω και εγω το ideos x5 .

Σκυλί αγαρηνό λέμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...