hfmx1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα Φτιάχνω ένα site σε actionscript 2 flash cs4 και έχω το έξης προβλημα! Λοιπον Εχω κάνει 4 buttons που είναι και το μενού. Στο button contact εβαλα action και εβαλα την εντολή >contact.onRelease = function(){ gotoAndPlay("40");} Στο frame 40 έχω το clipaki με τα στοιχεία επικοινωνίας κι όλα καλά! Πάω να συνεχίσω με το δευτερο button "services" βάζω action >services.onRelease = function(){ gotoAndPlay("100");} και αντί να πάει να παίξει το frame 100 οπου έχω φτιάξει το clip για την συγκεκριμένη ενότητα "services" παει και παίζει πάλι το frame 40 Τι φταίει? Να σημειώσω οτι έχω δώσει ονοματα στα buttons Και οτι βάζω actions στα buttons απο το frame 1
chridevelop Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 καλησπέρα να ρίξεις μια ματιά στο time line που έχεις τα buttons και το clip δες μήπως ξεχνάς κανένα stop(); να βάλει κάπου; λογικά στο 100 frame που του λες να πάει πρέπει να έχεις βάλει κ ένα stop(); Διαφορετικά δεν θα σταματάει ποτέ μόνο αν το πεις gotoAndStop(100); Ελπίζω να σε βοήθησα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.