msakis01 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Γεια σας , θελει ο αδελφος μου να αγορασει ενα απο τα δυο κινητα και ειναι σε διλλημα πιο ειναι το καλυτερο.Θα ηθελα να μου πειτε της δθαφορες που εχει το καθενα σε θεμα ευκρινιας της οθονης των χρωματων και οτι αλλο γνωριζετε! Σας ευχαριστω πολυ...
Spiros83 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δες εδώ για μια γρήγορη σύγκριση. Σχετικά με την οθόνη, η Super Amoled του Samsung υπερτερεί, ενώ του Desire είναι λίγο μεγαλύτερη με την ίδια ανάλυση. Προσωπική μου άποψη? Το Desire είναι πιο όμορφο αλλά εγώ θα έπαιρνα το Galaxy, αν και εν τέλει είναι θέμα γούστου μιας και οι διαφορές δεν είναι και τόσο μεγάλες. Το μόνο στο οποίο υστερεί το Galaxy S έναντι του Desire HD είναι ότι δεν έχει led flash στην κάμερα.
orlox Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Εκει που υπερτερει το galaxy ειναι στο gpu. Εχει τεραστια διαφορα. Το HD ειναι αργο κινητο σε σχεση με το galaxy ^^ Απο την αλλη η οθονη του hd ειναι ομορφη και μεγαλη την ευχαριστιετε το ματι σου. Για πες του να τσεκαρει και το Optimus 2x αν τον περνει οικονομικα. Ειναι στα 350 καινουριο 280-300 μτχ και ειναι πολυ πιο δυνατο.
nickaros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Εκει που υπερτερει το galaxy ειναι στο gpu. Εχει τεραστια διαφορα. Το HD ειναι αργο κινητο σε σχεση με το galaxy ^^ Απο την αλλη η οθονη του hd ειναι ομορφη και μεγαλη την ευχαριστιετε το ματι σου. Για πες του να τσεκαρει και το Optimus 2x αν τον περνει οικονομικα. Ειναι στα 350 καινουριο 280-300 μτχ και ειναι πολυ πιο δυνατο. Που κανει 350 ευρω? γτ το πλαισιο το εχει 500. ειναι καλο γτ θυμαμαι οτι καποιος ειχε γραψει σε καποιο θεμα οτι κανει επαννεκινησεις μονο του μερικες φορες, αλλα και το οτι ειναι πολυ γρηγορο.
nikoskon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Γεια σας , θελει ο αδελφος μου να αγορασει ενα απο τα δυο κινητα και ειναι σε διλλημα πιο ειναι το καλυτερο.Θα ηθελα να μου πειτε της δθαφορες που εχει το καθενα σε θεμα ευκρινιας της οθονης των χρωματων και οτι αλλο γνωριζετε! Σας ευχαριστω πολυ... Από τα 2 που αναφέρεις πας για το Galaxy S. Αν θες σώνει και ντε φλας στην κάμερα, πας με τα ίδια περίπου χρήματα στο Nexus S το οποίο σε αρκετά σημεία είναι χειρότερο από το Galaxy S. Αλλιώς όπως σου είπαν τα παιδιά, πας για Optimus 2X το οποίο μπορεί να είναι το φθηνότερο διπύρηνο της αγοράς, αλλά είναι καλύτερο overall από τα 3 προαναφερθέντα και έχει και αρκετά καλή ανεπίσημη υποστήριξη αν θες να ασχοληθείς μαζί του. Επομένως η λίστα είναι κάπως έτσι: 1. Optimus 2X 2. Galaxy S 3. Nexus S 4. Desire HD
orlox Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Εγψ ημουν αυτος που εγραφε για τις επανεκινησεις και εγω σου λεω να το παρεις Οχι δεν ειμαι τρελος Απλα τα προβληματα αυτα αφενός τα ειχαν οι πρωτες παρτιδες αφετερου με μετέπειτα firmware (επισημα) λυνονται αυτα. Επισεις εγω του βγαζω και τα ματια. Απο overclock customies framework και οτι αλλο φανταστις οποτε λογικο ειναι να το φερνω στα ορια του. Ναι μεν απαρεδεκτη η LG που εδωσε το κινητο οπως ηταν στην αγορα ομως η κατασταση εχει διορθωθει.
georginos1989 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Από τα 2 που αναφέρεις πας για το Galaxy S. Αν θες σώνει και ντε φλας στην κάμερα, πας με τα ίδια περίπου χρήματα στο Nexus S το οποίο σε αρκετά σημεία είναι χειρότερο από το Galaxy S. Αλλιώς όπως σου είπαν τα παιδιά, πας για Optimus 2X το οποίο μπορεί να είναι το φθηνότερο διπύρηνο της αγοράς, αλλά είναι καλύτερο overall από τα 3 προαναφερθέντα και έχει και αρκετά καλή ανεπίσημη υποστήριξη αν θες να ασχοληθείς μαζί του. Επομένως η λίστα είναι κάπως έτσι: 1. Optimus 2X 2. Galaxy S 3. Nexus S 4. Desire HD Το optimus black που το κατατασεις σε σχεση με αυτα;
msakis01 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Εκει που υπερτερει το galaxy ειναι στο gpu. Εχει τεραστια διαφορα. Το HD ειναι αργο κινητο σε σχεση με το galaxy ^^ Απο την αλλη η οθονη του hd ειναι ομορφη και μεγαλη την ευχαριστιετε το ματι σου. Για πες του να τσεκαρει και το Optimus 2x αν τον περνει οικονομικα. Ειναι στα 350 καινουριο 280-300 μτχ και ειναι πολυ πιο δυνατο. Αυτο που είδα σε κατι τεστ βίντεο μέσα στο youtube galaxy s vs htc hd το htc άνοιγε πολύ πιο γρήρορα κάποιες εφαρμογές - παιχνίδια.
nikoskon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Το optimus black που το κατατασεις σε σχεση με αυτα; Μόνο με το Galaxy S μπορεί να συγκριθεί. Galaxy S Super AMOLED 8GB SAR 0.24W/kg PowerVR SGX540 no LED flash Optimus Black IPS LCD 2GB SAR 1.27W/kg PowerVR SGX530 LED flash Τους τύπους οθονών τους έχω σε μπλε χρώμα γιατί και η IPS είναι εκπληκτική οθόνη αλλά όχι καλύτερη από τις SuperAMOLED. Από εκεί και πέρα πάλι θα εστίαζα στο flash. Αν θες οπωσδήποτε flash στην κάμερα, πας για το Optimus Black που σ' αρέσει. Το Nexus S δεν έχει ούτε ράδιο για να συγκριθεί. Δηλαδή ό,τι πιο κοντά στο Galaxy S είναι το Optimus Black. Αλλά δεν είναι Galaxy S. Αυτο που είδα σε κατι τεστ βίντεο μέσα στο youtube galaxy s vs htc hd το htc άνοιγε πολύ πιο γρήρορα κάποιες εφαρμογές - παιχνίδια. Με ποιές ROM, ποιά παιχνίδια κλπ... Δεν είναι τόσο απλό δηλαδή όσο φαίνεται. Αλλά ΟΚ, μπορείς να βασιστείς στο Youtube. No worries...
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τί να συγκριθεί ρε νίκο, πενταπλάσιο σαρ και 1/4 χώρου...Στο λεντάκι κολλήσαμε; Πόσες φορές να το πω πιά, είναι ΑΧΡΗΣΤΟ τόσο μικρό λεντ. Έτσι κι αλλιώς η κάμερες αυτές δεν αποδίδουν τίποτε όταν έχει σκοτάδι, μόνο φωτοκινητά όπως το Pixon είχαν κάπως της προκοπης φλας. Εκτός αν είναι τραγικά φθηνίτερο. Btw, το PowerVR τί είναι;;;
nikoskon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τί να συγκριθεί ρε νίκο, πενταπλάσιο σαρ και 1/4 χώρου...Στο λεντάκι κολλήσαμε; Πόσες φορές να το πω πιά, είναι ΑΧΡΗΣΤΟ τόσο μικρό λεντ. Έτσι κι αλλιώς η κάμερες αυτές δεν αποδίδουν τίποτε όταν έχει σκοτάδι, μόνο φωτοκινητά όπως το Pixon είχαν κάπως της προκοπης φλας. Εκτός αν είναι τραγικά φθηνίτερο. Btw, το PowerVR τί είναι;;; Το υποσύστημα γραφικών. Η κάρτα γραφικών ένα πράμα!
msakis01 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μόνο με το Galaxy S μπορεί να συγκριθεί. Galaxy S Super AMOLED 8GB SAR 0.24W/kg PowerVR SGX540 no LED flash Optimus Black IPS LCD 2GB SAR 1.27W/kg PowerVR SGX530 LED flash Τους τύπους οθονών τους έχω σε μπλε χρώμα γιατί και η IPS είναι εκπληκτική οθόνη αλλά όχι καλύτερη από τις SuperAMOLED. Από εκεί και πέρα πάλι θα εστίαζα στο flash. Αν θες οπωσδήποτε flash στην κάμερα, πας για το Optimus Black που σ' αρέσει. Το Nexus S δεν έχει ούτε ράδιο για να συγκριθεί. Δηλαδή ό,τι πιο κοντά στο Galaxy S είναι το Optimus Black. Αλλά δεν είναι Galaxy S. Με ποιές ROM, ποιά παιχνίδια κλπ... Δεν είναι τόσο απλό δηλαδή όσο φαίνεται. Αλλά ΟΚ, μπορείς να βασιστείς στο Youtube. No worries... Λοιπον εαν δεν εμιστευομουν ολους εσας δεν θα ανοιγα καν θεμα εδω μεσα.Απλα απορισα με αυτα που ειδα στο youtube.Επισης θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια για της απαντησεις τους και να ξερετε οτι με πεισατε για το galaxy s.
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Glad to be of service, πάντως ελπίζω να είναι σαφές ότι δεν πρέπει να μείνεις με την ρομ που θα έχει μέσα το κινητό όταν το αγοράσεις, γιατί θα μας βρίζεις Υπάρχει μεγάλη γκάμα να διαλέξεις, και τρέφουμε μεγάλες και βάσιμες ελπίδες ότι η επίσημη ελληνική gingerbread που μόλις βγήκε θα είναι η πρώτη ελληνική της προκοπής, οπότε δεν θα έχεις και θέμα με εγγύηση (εσύ τουλάχιστον, γιατί εμείς...) Αλλά αυτό θα το γράψει η ιστορία, δηλαδή οι εντυπώσεις των flashόβιων που θα την δοκιμάσουν τις προσεχείς μέρες.
msakis01 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Glad to be of service, πάντως ελπίζω να είναι σαφές ότι δεν πρέπει να μείνεις με την ρομ που θα έχει μέσα το κινητό όταν το αγοράσεις, γιατί θα μας βρίζεις Υπάρχει μεγάλη γκάμα να διαλέξεις, και τρέφουμε μεγάλες και βάσιμες ελπίδες ότι η επίσημη ελληνική gingerbread που μόλις βγήκε θα είναι η πρώτη ελληνική της προκοπής, οπότε δεν θα έχεις και θέμα με εγγύηση (εσύ τουλάχιστον, γιατί εμείς...) Αλλά αυτό θα το γράψει η ιστορία, δηλαδή οι εντυπώσεις των flashόβιων που θα την δοκιμάσουν τις προσεχείς μέρες. Μηπως εννοεις την cyrillos rom? Λεω τωρα.Ενα τελευταιο που θελω να ρωτησω να μου φυγει η περιεργια το htc desire z αναμεσα στα 2 που προεναφερα τη διαφορες εχει; σας ευχαριστω...
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μηπως εννοεις την cyrillos rom? Λεω τωρα.Ενα τελευταιο που θελω να ρωτησω να μου φυγει η περιεργια το htc desire z αναμεσα στα 2 που προεναφερα τη διαφορες εχει; σας ευχαριστω... δεν εννοώ καμία συγκεκριμένη, είναι άπειρες Εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι με επίσημη (αλλά ξένη) για την ώρα και περιμένω τις εξελίξεις με την ελληνική 2.3.3. Η βασική διαφορά στο Desire Z είναι το hardware full qwerty αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ κακοφτιαγμένο, το έχω αναφέρει και σε άλλα threads. Διαφορές στο εσωτερικό hardware δεν έχω ψάξει καθόλου να σου πω συγκεκριμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.