Προς το περιεχόμενο

Cosmote internet on the phone - Ενημέρωση Υπολοίπου

funbreaker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ενημερώνει στο 80% της χρήσης όπως η Vodafone;

Τότε πρέπει να στέλνεις μηνυματάκια στο 1256. Link

Ποιά συσκευή έχεις;

Αν είναι Android μπορείς να βάλεις counter που να σου κόβει αυτόματα την πρόσβαση μόλις φτάσεις αυτά τα 100Mb.

Δημοσ.

Αν σ' ενδιαφέρει μόνο το υπόλοιπο του data plan σου, στέλνεις δωρεάν ένα sms στο 1313, γράφοντας info.

Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Αν σ' ενδιαφέρει μόνο το υπόλοιπο του data plan σου, στέλνεις δωρεάν ένα sms στο 1313, γράφοντας info.

Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk

αυτό δεν είναι μόνο για καρτοκινητά?

Δημοσ.

αυτό δεν είναι μόνο για καρτοκινητά?

Πριν λίγο καιρό που είχα σύνδεση δούλευε σίγουρα. Tώρα είμαι με καρτοσυμβόλαιο και επίσης δουλεύει.

Έστειλες το μήνυμα; Το πολύ-πολύ να σου έρθει λάθος sms ή και καθόλου, δεν χάνεις τίποτα. Όλα αυτά φυσικά, αν άλλαξε κάτι από τον Μάιο που 'έκοψα' τη σύνδεσή μου.

Αλλιώς ότι σου έγραψε ο nikoskon.

Δημοσ.

Καρτοσυμβόλαιο = καρτοκινητό για το billing της εταιρείας.

Ok, αλλά όπως έγραψα το χρησιμοποιούσα και πριν με τη σύνδεση. ;)

Δεν χάνει να δοκιμάσει. Ούτε καν θα χρεωθεί.

Δημοσ.

Ok, αλλά όπως έγραψα το χρησιμοποιούσα και πριν με τη σύνδεση. ;)

Δεν χάνει να δοκιμάσει. Ούτε καν θα χρεωθεί.

Εννοείς με κανονικό συμβόλαιο ή με καρτοσυμβόλαιο;

Μπερδεύτηκα! :P

Δημοσ.

Εδώ και χρόνια και μέχρι τον Μάιο ήμουν με συμβόλαιο.

Από τον Μάιο και μετά το έχω μετατρέψει σε καρτοσυμβόλαιο.

Μετά από κάθε αλλαγή rom στο κινητό, όταν κάνω restore τα sms μου υπάρχει thread στο Handcent με το info προς το 1313 από εποχής συμβολαιόυ, το οποίο ακόμη και σήμερα κάνω resend. Ποτέ δεν θυμάμαι από μνήμης αυτά τα sms προς τα 4ψηφια νούμερα.

Το info στο 1313, το χρησιμοποιούσα πάντα. Γι' αυτό έγραψα εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο καιρό. :P

Δημοσ.

Εδώ και χρόνια και μέχρι τον Μάιο ήμουν με συμβόλαιο.

Από τον Μάιο και μετά το έχω μετατρέψει σε καρτοσυμβόλαιο.

Μετά από κάθε αλλαγή rom στο κινητό, όταν κάνω restore τα sms μου υπάρχει thread στο Handcent με το info προς το 1313 από εποχής συμβολαιόυ, το οποίο ακόμη και σήμερα κάνω resend. Ποτέ δεν θυμάμαι από μνήμης αυτά τα sms προς τα 4ψηφια νούμερα.

Το info στο 1313, το χρησιμοποιούσα πάντα. Γι' αυτό έγραψα εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο καιρό. :P

Ααααα.... πέρασες από όλα τα στάδια δηλαδή! :)

Πάντως στο link που παραθέτω λέει άλλα! :P

Δημοσ.

Εμένα μου έρχεται ένα μήνυμα κάθε μέρα απο την κοσμοτέ οτι συνδέθηκα στο ιντερνετ με ενα ευρώ για μια μέρα.. χωρίς να έχω μπεί ιντερνετ! Ξέρει κανείς τι να κάνω για να σταματήσει ? :(

(πηρα στην εξυπηρέτηση αλλά περίμενα κανα τέταρτο..Οτι κάρτα δεν έφαγε το ίντερνετ έφυγε εκεί :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...