funbreaker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Είμαι συνδρομητής συμβολαίου και έβαλα την υπηρεσία internet on the phone 100mb - 5 ευρώ. Μπορώ με κάποιο τρόπο να δω το υπόλοιπο σε mb?
nikoskon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δεν ενημερώνει στο 80% της χρήσης όπως η Vodafone; Τότε πρέπει να στέλνεις μηνυματάκια στο 1256. Link Ποιά συσκευή έχεις; Αν είναι Android μπορείς να βάλεις counter που να σου κόβει αυτόματα την πρόσβαση μόλις φτάσεις αυτά τα 100Mb.
manost Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αν σ' ενδιαφέρει μόνο το υπόλοιπο του data plan σου, στέλνεις δωρεάν ένα sms στο 1313, γράφοντας info. Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk
funbreaker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αν σ' ενδιαφέρει μόνο το υπόλοιπο του data plan σου, στέλνεις δωρεάν ένα sms στο 1313, γράφοντας info. Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk αυτό δεν είναι μόνο για καρτοκινητά?
manost Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 αυτό δεν είναι μόνο για καρτοκινητά? Πριν λίγο καιρό που είχα σύνδεση δούλευε σίγουρα. Tώρα είμαι με καρτοσυμβόλαιο και επίσης δουλεύει. Έστειλες το μήνυμα; Το πολύ-πολύ να σου έρθει λάθος sms ή και καθόλου, δεν χάνεις τίποτα. Όλα αυτά φυσικά, αν άλλαξε κάτι από τον Μάιο που 'έκοψα' τη σύνδεσή μου. Αλλιώς ότι σου έγραψε ο nikoskon.
nikoskon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Καρτοσυμβόλαιο = καρτοκινητό για το billing της εταιρείας.
manost Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Καρτοσυμβόλαιο = καρτοκινητό για το billing της εταιρείας. Ok, αλλά όπως έγραψα το χρησιμοποιούσα και πριν με τη σύνδεση. Δεν χάνει να δοκιμάσει. Ούτε καν θα χρεωθεί.
nikoskon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ok, αλλά όπως έγραψα το χρησιμοποιούσα και πριν με τη σύνδεση. Δεν χάνει να δοκιμάσει. Ούτε καν θα χρεωθεί. Εννοείς με κανονικό συμβόλαιο ή με καρτοσυμβόλαιο; Μπερδεύτηκα!
manost Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Εδώ και χρόνια και μέχρι τον Μάιο ήμουν με συμβόλαιο. Από τον Μάιο και μετά το έχω μετατρέψει σε καρτοσυμβόλαιο. Μετά από κάθε αλλαγή rom στο κινητό, όταν κάνω restore τα sms μου υπάρχει thread στο Handcent με το info προς το 1313 από εποχής συμβολαιόυ, το οποίο ακόμη και σήμερα κάνω resend. Ποτέ δεν θυμάμαι από μνήμης αυτά τα sms προς τα 4ψηφια νούμερα. Το info στο 1313, το χρησιμοποιούσα πάντα. Γι' αυτό έγραψα εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο καιρό.
nikoskon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Εδώ και χρόνια και μέχρι τον Μάιο ήμουν με συμβόλαιο. Από τον Μάιο και μετά το έχω μετατρέψει σε καρτοσυμβόλαιο. Μετά από κάθε αλλαγή rom στο κινητό, όταν κάνω restore τα sms μου υπάρχει thread στο Handcent με το info προς το 1313 από εποχής συμβολαιόυ, το οποίο ακόμη και σήμερα κάνω resend. Ποτέ δεν θυμάμαι από μνήμης αυτά τα sms προς τα 4ψηφια νούμερα. Το info στο 1313, το χρησιμοποιούσα πάντα. Γι' αυτό έγραψα εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο καιρό. Ααααα.... πέρασες από όλα τα στάδια δηλαδή! Πάντως στο link που παραθέτω λέει άλλα!
meg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εμένα μου έρχεται ένα μήνυμα κάθε μέρα απο την κοσμοτέ οτι συνδέθηκα στο ιντερνετ με ενα ευρώ για μια μέρα.. χωρίς να έχω μπεί ιντερνετ! Ξέρει κανείς τι να κάνω για να σταματήσει ? (πηρα στην εξυπηρέτηση αλλά περίμενα κανα τέταρτο..Οτι κάρτα δεν έφαγε το ίντερνετ έφυγε εκεί )
arxaggelos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Το λέει στο site της Cosmote κάτω-κάτω πώς απενεργοποιείται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.